hangi dönemdeydi tedaviniz gerçekten düşündürücü söyledikleriniz ama ben bi okadar da poziif sonuçlar okudum maya ile ilgili
Arkadaşlar, ben Maya da tedavi olmadım bilmiyorum.Ancak misafirhane hakkında yorum yapmak istiyorum.Evet maddi imkansızlıklardan dolayı tercih ediyoruz.Ama buralar tüp bebek tedavi merkezleri ve bu konuda başarılı olmalılar.Bence hiçbir tüp bebek merkezinin misafirhanesi olmamalı.Buraları otelcilik hizmeti veren yerler değilki.Sanırım bir şekilde merkezi cazip kılmak için bu yollara giriliyor.Ama yalnış.Bizler misafirhane, ilaç dahil, kişiye özel gibi anlamsız artı gibi gözüken fikirlere aldanıyoruz.Tüp Bebek tedavisi nerdeyse hiç konuşulmuyor.
bende transferden sonra hemen oraya geçmeyi düşünüyordum ama heran fikir değiştirebilirim çünkü bende huyluyumdur evim ankarada ama o semte biraz uzak yollarda takır tukur gitmeyim diye oraya geçeyim hemen demiştim ama olmazsa akşama kadar merkezde kalıp ordan da arabayla yavaş yavaş geçerim eve
imzami atiyorumBen tedaviye gitiğimde doktorumla bu konuya benzer bir konuyu tartışmıştık.Doktorum"anlıyorum eşleri maddi imkansızlıklar beli büküyor.Amam inanın bize gelen telefonların yüzde doksanı sizde ne kadar diye başlıyor.Bizde bakın Tüp Bebek tedavisi benzer bile gözükse çiftlere göre farklılar gösterin.Lütfen zaman ayırın ve görüşmeye gelin.tıbbi detaylarınızı görelim tavsiyerde bulunalım.... diyoruz.Biliyoruz ki çoğu hasta grubu ucuz fiyat aldık, ücretsiz miş gibi sözlere kanıp yıpranıyorlar ve defalarca anlamsız tedavilerden geçiyorlar demişti."Tüp Bebek Merkezlerini incelediğimde bende gördüm bu ayrıntıları.Talep eden bizler miyiz acaba onlar da bu yollarla hasta kazanmaya çalışıyorlar.Benim ablam da tüp bebek hastasıydı seneler önce.Ve o zaman merkez sayısı azdı ve merkezler başarı oranlarına göre seçilirlerdi ve bu sebeple sadece ve sadece başarılarını artırmak için uğraşırlardı.Promosyonlarla değil.
allahalla nasıl yaparlar böyle birşey ya valla iyi sermişsin sen ben hayatta sermem elimi bile sürmezdim gelip kendileri sererlerdi sonuçta ben hayır için kalmayacağım orda az yada çok bir miktar para ödeniyor üstelik transfer sonrası bunu nasıl yaptırırlar hayret gerçekten
ay bunuda yazmadan edemeyecegim narkoz almis bir insan yiyecek verilirmi hic uyanir uyanmaz bana zorla bir parca kek ve meyve suyu icirdiler ondan sonrsi iki gün boyunca kendime gelemedim sürekli istifar ettim
ay bunuda yazmadan edemeyecegim narkoz almis bir insan yiyecek verilirmi hic uyanir uyanmaz bana zorla bir parca kek ve meyve suyu icirdiler ondan sonrsi iki gün boyunca kendime gelemedim sürekli istifar ettim
bence çok fazla abartıyorsunuz bende opudan çıktığımda hatta tepemde serum takılıyken mercimek çorbası istedim ve içtimde 5 dk sonra ayağa kalkıp evime gittim miğde bulantısı onları yemesende olabilirdi ayrıca narkoz dediğiniz sizi 10,15 dk uyutan birşey ağır ameliyatlarda kullanılanlardan almıyorsunuz sonuçta.
ben narkozun ne oldugunu cok iyi biliyorum tesekkür ederim
ve ilk tüp bebek denemem degildi daha öncekilerde iki saat yemek yeme yasagi verildi bana
ayrica benim yazilarimda hic bir abarti yok ben kimseye tü kaka demedim siz sadece duymak istediklerinizi duymak istiyorsunuz
ben bu konuyu gercekten bilgi amacli acildigini saniyordum
ve mayada tedavi olan birisi olarak yasadiklarimi yazdim ben
yolunuz acik olsun
Herkese selam ben de mayadan Ücretsİz mİcro ıvf kazandım yarın Ön gÖrÜŞme İÇİn gelecem desteĞİnİzİ beklİyorum
tedaviniz inş hayırlı sonuçlar doğurur.
slm kızlar ben bu ay sonu allah nasip ederse tüp bebek tedavisine başlayacağım ama çok kararsız kaldım maya tüp bebek ile görüştüm çok cana yakınlar, özel hsr trık aksu ile görüştüm tarık bey gayet kendinden emin fakat çok pahalıdediğim gibi çok kararsısız tavsiye edebileceğiz bir yer var mı bu arada sorun eşimde bilgilerinize en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?