Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

hangi dönemdeydi tedaviniz gerçekten düşündürücü söyledikleriniz ama ben bi okadar da poziif sonuçlar okudum maya ile ilgili

bende maya ile ilgili cok pozitif sonuclar okudum duydum ama benim gördügüm bu benim görmedigim kim bilir ne mucelere imza atmislardir orasi beni baglamaz önemli olan benim gödügüm
tedavim gecen yaz oldu

birde misafir haneyle ilgili söyleyeceklerim var kimseyi kötülemek degil niyetim bende ayni yollardan gectigim icin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum hem para hem psikolojiden kaybediyoruz

ben misafirhanesine transferden sonra gittim önce oturup odanin bosalmasini bekledik transferden hemen sonra:1shok:
sonra oda bosaldi dediler gittik eksi püskü birbirinden farkli iki tane carsafi ve yorgan yüzünü yatagin üzerine birakip gittiler kendimiz taktik ayrica ben cok huyluyumdur bilseydim kendi yorganimi carsafimi getirirdim bilemedim
yemekleride cok kötü

son cümlenizi anlamadim biraz acarmisiniz:uhm:

bende transferden sonra hemen oraya geçmeyi düşünüyordum ama heran fikir değiştirebilirim çünkü bende huyluyumdur evim ankarada ama o semte biraz uzak yollarda takır tukur gitmeyim diye oraya geçeyim hemen demiştim ama olmazsa akşama kadar merkezde kalıp ordan da arabayla yavaş yavaş geçerim eve

yanlis anlama öyle berbat bir yer degil
eger kalicaksaniz transferden önce odanizi alin kendi götürdügünüz carsafinizi yorgan yüzlerinizi serin gelince sorun olmasin
bize vermemislerdi bos oda yok dediler zaten esim cok huyludur aslinda yumurta toplamadan sonra kalacaktik fakat son anda bi´ze oda yok dediler kogusta yatmamizi önerdiler esimde o sinirle benide aldi basti gaza 300 km yol gittik transferden sonrada mecbur yatmam lazimdi görevli bize odayi gösterirken esim lavaboya gitmisti o gelmeden hemen carsaflari ben serdim esime ben yaptim demedimdeseydim kiyameti kopartirdi eminim bana göre cok yanlis yeni transfer olmus birisine al bunlari ser yat denirmi hic

allahalla nasıl yaparlar böyle birşey ya valla iyi sermişsin sen ben hayatta sermem elimi bile sürmezdim gelip kendileri sererlerdi sonuçta ben hayır için kalmayacağım orda az yada çok bir miktar para ödeniyor üstelik transfer sonrası bunu nasıl yaptırırlar hayret gerçekten

imzami atiyorum
kesinlikle cko dogru yazdiklariniz artik cogu merkez basari icin pek bisey yapmiyor bana göre artik tanindik ünlendik yeteri kadar hasta geliyor bitti
ha hastalar artik gelmemeyemi basladi hemen yapalim bir promosyon nasilsa ucuz tedavi bekleyen binlerce gariban var

canim bende bilirdim kiyametide kopartidimda gel görki esim bu konularda cok hassas o manzarayi görseydi eger beni bir saniye orada durdurmazdi mecbur kaldim serdim cünkü 5 gün önce yumurtalar toplandiktan sonra kalicaktik öncr bize odamiz var dediler sonra mecbur kogusta kalacaksiiz dediler esim o sinirle basti gaza eve geldik

ay bunuda yazmadan edemeyecegim narkoz almis bir insan yiyecek verilirmi hic uyanir uyanmaz bana zorla bir parca kek ve meyve suyu icirdiler ondan sonrsi iki gün boyunca kendime gelemedim sürekli istifar ettim

ay bunuda yazmadan edemeyecegim narkoz almis bir insan yiyecek verilirmi hic uyanir uyanmaz bana zorla bir parca kek ve meyve suyu icirdiler ondan sonrsi iki gün boyunca kendime gelemedim sürekli istifar ettim

Hepinizi anlıyorum belki siz bir takım sorun lar yaşadınız ama ben yarın tırans ver olcam bu söledikleriniz beni tedir gin ediyo benim gibi tedavi gören bi çok arkadaşımı da siz yaşamışınız bazı şeyler ama bunu herkese maal etmeyin ben de üzüldüm ama ne olur bizlerin morale ihtiyacı var ve ben herkesi çok sevdim şerife hemşire ablam gibi çok tatlı hepsi aynı şekilde allah razı olsun çok ilgilen diler... Haklarını verdimiz bu ücretle ödüyemeyiz bence allah bu dünyadada öbür dünyadada onlardan razı olsun ben allahın bu güzel kulların dan razıyım haklarını helal etsinler.. ki ben çok kor karım ineden herkez okadar ince davrandıki saolsun okadar güler yüzlülerki allah bin kere razı olsun herkesden
şimdi sizden ve sizin gibi olumsuz düşünen arkadaşlardan rice ediyorum bizi etkilemeyin eyer bizde yaşıycaksak yaşarız allah yardım cımız olsun herkesin kımet nasip herşey cnm bukadar olumsuzlukla doldurmayın kafamızı lütfen sanki boşuna yaptırıyomuşuz gibi geliyo siz böle diyince bırakın biz ler kendimiz karar verelim hayatımıza tmm lütfen..kafamçokkarıştı

bence çok fazla abartıyorsunuz bende opudan çıktığımda hatta tepemde serum takılıyken mercimek çorbası istedim ve içtimde 5 dk sonra ayağa kalkıp evime gittim miğde bulantısı onları yemesende olabilirdi ayrıca narkoz dediğiniz sizi 10,15 dk uyutan birşey ağır ameliyatlarda kullanılanlardan almıyorsunuz sonuçta.

Herkese selam ben de mayadan Ücretsız mıcro ıvf kazandım yarın Ön gÖrÜŞme ıÇın gelecem desteĞınızı beklıyorum

ben narkozun ne oldugunu cok iyi biliyorum tesekkür ederim
ve ilk tüp bebek denemem degildi daha öncekilerde iki saat yemek yeme yasagi verildi bana
ayrica benim yazilarimda hic bir abarti yok ben kimseye tü kaka demedim siz sadece duymak istediklerinizi duymak istiyorsunuz
ben bu konuyu gercekten bilgi amacli acildigini saniyordum
ve mayada tedavi olan birisi olarak yasadiklarimi yazdim ben
yolunuz acik olsun

ben duymak istediğimi duymaya çalışmıyorum ama siz bariz karalama çalışması, tepki almamak içinde inceden inceden yapıyorsunuz.Yok misafirhanesinde çarşaf takmışsınız yok hemen yemek yedirmişler. Arkadaşım takmasaydın çarşafı ayrıca ben dün transferden önce gittim misafirhaneye sırf bakmak için herşey çok hijyenikti odalarıda gezdim çalışanlarlada konuştum gayet iyiydi durum tek gözüme çarpan asansör düşünülmemesiydi merdiven vardı baya onuda söyledim kendilerine giriş kattan oda verelim size dediler yani herşey olumluydu ama ben evime gelmeye karar verdim çünkü akşama kadar merkezde yattım gerek yoktu tekrar oraya geçmeye. yani kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz madem daha önce aldınız narkoz 2 saat aç kaldınız neden onlara söylemediniz yemeyeceğim diye zorlamı yedirdiler yoksa?

merhaba arkadaşlar bende maya da 16 sında transfer yaptırdım inşallah hayırlı haberler bekliyorum hepimize geçmiş olsun

tedaviniz inş hayırlı sonuçlar doğurur.

slm cnm nasılsın ee bigelişme varmı yarın gidiyosun sen tahlile demi ben çok merak ediyorum ben de öbürgün gitcem kız nasıl dualar ediyorum rabbim geri çevirmez işallah dualarımızı sen neler yaptın ben 10 gündür izindeydim evde dinlendim. bugün işe başladım kız hiç belirtisi olmuyormu acaba olup olmadıgını bilemiyorumm korkuyorum.. :Saruboceq:

slm kızlar ben bu ay sonu allah nasip ederse tüp bebek tedavisine başlayacağım ama çok kararsız kaldım maya tüp bebek ile görüştüm çok cana yakınlar, özel hsr trık aksu ile görüştüm tarık bey gayet kendinden emin fakat çok pahalı dediğim gibi çok kararsısız tavsiye edebileceğiz bir yer var mı bu arada sorun eşimde bilgilerinize en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum

tarık aksu kim cnm bilmiyorum...ama ben mayada yaptırdım ilk denememiz.. ben güvendim ordaki herkese güven çok önemli tabi nasıl sonuç çıkacak bilemiyorum şu an bekliyoruz çarşamba günü tahlile gidicem işallah olmuşdur... dilegimiz hepimizinde bir bende dokdorlarda hemşirelerde ordaki herkes iyi bir sonuç için herşeyi yaptık ama takdir yüce yaradanın tabiki işallah olumlu bir sonuç olur cnm.. benim de sorun eşimdeydi maks yöntemini uyguladılar eşime olması için heryolu denedik allah vermedikçe ne yaparsan yap nereye gidersen git olmaz iyi bir hastane deneyimli insanlar tabi bu senin kararın ben ki ineden çook korkarım çok pimpirikiliyim herkonuda ama onların rahat davranışları benide rahatlattı cnm allahdan herşeyin hayırlısı diliyorum...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…