aybukacımm demek ikizlerin olucakk..çok sevindim senin adına yaaa.inşallah benimde olurr.nisan da ankaradayım Allah ın izniyle..bana ve tüm çocuk isteyenlere dua et tamam mı arkadaşım.sen anne adayısın duan kabul olurr.Allah gönlüne göre versin inşallahh..
günaydın aybukacım.bende maya ya gelicem nisanın 7 si ve ya 8 inde orda oljucam inşallah..çookk heyecanlıyım yaa..insan bilmediği şeyden korkarmışş bende korkuyorumm..umutlarımın boşa çıkmasından,ümitsizliğe düşmekten çok korkuyorum..morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama..çevredeki insanların bakışları konuşmaları arsız sorularııı beni bunaltıyooo..kimseyi kıramıyorumda cevap ta vermiorummm..ama evde yalnız kalınca söylenen sözler bıçak gibi içimi acıtıyooo..ben mi çok hassasımm bilemiorumm sadece paylaşmak istedimm..başını şişirdiysem özür dilerim canım..Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallahh..
cnm hayırlısıyla işallah güzel sonuçlar alırsın.. korkacak bişey yok ben sen den daha korkamm.. ineden korkarım yumurtalar tolanırken korkudan kaçcakdımtekrar tıransver ederken beni görsen.. şimdi bile bisürü korktum şeyler var salıklımı acaba nasıl merak ediyorum herşey normalmi nasıl dua ediyorum.. bir görsen sen de korkma benim gibi herşeyden çok basit bir işlem sadece ilaçlarını inelerini falan aksatma yeter sık sık hastaneye gidicen konturol altında olcan şerife hemşireylede tanışırsın cnm..çok ii insanlar sana yol göstercekler herkonuda sıkma canını kim ne derse desin pisikolejin bozma çok dua et herşey allahdan cnm....:Saruboceq:[sağol canım sözlerin için inşallah hakkımızda hayırlısı olurrr
burdan bana da HAMİLEYİM die yazmak nasip olurrrr inşallahh,görüşmek üzree
a.s.a.s.:1hug:
kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr
canim evet duydum yaaa sercenin kanatlari gibi cirpiniyorlar :) yerim ben onlarii nazar: canim sakin ol ya bak ben tek diye beklerken ikiz oldu ALLAH neyi layik görüyorsa o olcak canim..
allahım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah asılamalarını zekaıdemı yaptırmıstın canım merak ettıgım sorun neydı ve hemen rapor cıkarabıldınmı...bırde raporlu nekadara mal oldu yazarsanız sevınırım fıyatınıslm cnm merhababenim ilk denememdi tuttu çok şükür cnm allah dileyen isteyen herkeze nasip etsin cnm ben devlet hastanelerinde 6 kez aşılama olmuşdum olmadı. nasip kısmet işallah hayırlısıyla kucagımıza da alırız.. işallah yarabbim herkezin yüzünü güldürsün cnm...
kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr
çook sevindim canım yaaaa..Allah sağsalim kavuştursun bebeklerineee..dua et de benim de bebeğim olsunn:Saruboceq:kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr
cnm saol işallah herdileyen isteyen nasip olur.. ben zekaide 6 kez aşılama yaptırdım olmadı.. nasip kısmet tabi cnm.. tüpbebek için ropor falan çıkar madık biz herşeyi özel yaptırdık çünkü ben çalışıyordum ve biryıl oldu ben işe gireli 900 iş gününü doldurmamışdım oyüzden özel yaptırdık ama rapor paralı deyil zannediyorum çünkü aşılama yaptırdıgımda çalış mıyordum hep raporlu yaptırdım para falan almadılar cnm eşim 900 iş gününü doldurmuşdu ama ben çalışdım için devlet benimde doldurmam gerekdini yada işden çıkıp eşimden yarar lanmamı istedi ben de işden çıkmadım aldım maaşı verdim yaptırmak için şimdi oldu çok şükür ama şimdi de işi bırakmam gerek bebegime bişi olmasını istemem 4 yıldır bu anı bekliyoruz o yüzden işi bırakcam cnm.. raporu 3 kez aşılama yapan kişi lere veriyolar hastanede para falan almıyolar kurula bu istegini sunuyolar kuruldan ne karar çıkarsa ona göre rapor veriyorlar cnm.. hayırlısıyla işallah olur cnm dileyen herkezin.....
olumunekankayizsmile
inşallah nasip eyler bende zekaiye gıdıyorum murat beyın hastasıyım ozel deıl normal pekı tandıgın kımse varmı tup yaptıran basarı oranı nekadar oranın asılama basarısısz olunca ınsan dırek tup ıstıyor 6 taneyı nasıl yaptırdın valla tebrık etmek lazım ınsan maddı manevı cok yıpranıyor hakkımızda hayırlısı calısma sende bebegın herseyden onemlı cok kıymetlı bızım bebıslerımız saglıkla dogum yapmayı nasıp eylesın rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?