Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

nayi cim biraz bilgi versene ulturosonda herşey çıkıyomu yani herşeyim normal ama ben yinede korkuyorum ilk kanım 280 falandı yanlış hatırlamıyosam ikincisi 596 çıkdı ben hiç anlamıyorum bu kandan ama iyi oldunu sölediler cnm.. herhan gibir sorun da çıkmasını istemiyorum.. bebk elbiselerine bakıyom öle mutlu oluyorum ki anlatamam allahım sonunda ben de bebişime ciciler alcam die ama şimdiden almıyorum iyi olmaz diyolar.. dogum yaklaşınca alcamm işallah allahım dileyen isteyen herkese versin bu mutlulugu cnm.. bide cinsiyeti belli oluyomu ulturosonda cnm...cnm bana biraz bilgi ver ne yapcamı bilemiom..

aybuka canim biraz rahat ol canim okadar stress yapma kendine ALLAHIN izniyle bebisimiz bizi birakmiycak ALALH hepimizin yardimcisi olsun,tabiki merak ediyorum etmezmiyim okadar yollardan gectik evladimiza kavusmak icin ALLAH hakmizda hayirlisini versin canim....

yazışmalarınızı okuyodum benimde 3. denemem olacak inşallah maya tüp bebek merkezine başladık sizlerin kaçıncıda tutdu buarada hayırlı olsun allah sağ salim doğurmayı nasip etsin

yazışmalarınızı okuyodum benimde 3. denemem olacak inşallah maya tüp bebek merkezine başladık sizlerin kaçıncıda tutdu buarada hayırlı olsun allah sağ salim doğurmayı nasip etsin

benim ikinci denemem oldu ama ilkini almanyada yaptirdim digerini mayada ve ALLAHA sükür hersey cok güzel gecti doktorlaimiz hemsirelerimiz hepisi ayri bi harikaydilar... darisi basiniza

amin yalnız genetik araştırmada mthfr 1298 homozigot mutasyon saptandı çıktı daha doktora gitmedim ne olduğunu biliyomusunuz.

hoşgeldin.benimde ilk denememde tuttu.şimdi 24 haftalık ikiz hamileliğim var.inşallah seninde tedavin başarılı olur.

canım benim sen çok rahat ol.bebeklerin diyesim geliyor hep seninle inşallah.25 inde dr a gittiğinde onların minicik kalp atışlarını göreceksin.başka türlüsünü düşünme bile.alışveriş için bende daha hiçbişey yapmadım.nasıl içim gidiyor ama almıycam.annem ve ablam halledecekmiş.bende doğuma yakın eşimle giderim inşallah kızlarımıza istediğimizi alırız.dediğim gibi bebeklerin karnında.onlarla sohbet et.sana sıkı sıkı tutunsunlar.

saol cnm bende kendimi sakin leşdirmeye çalışıyorum kötü şeyler düşün memeye çalışıyorum ama bazen kafam karışıyo işde.. hayırlısıyla salıklıca kucagımıza alsaydık bii cnm.. benim acayip uykum geliyo kafamı koyuyorum hep uyuyorum bebeklerden mii acaba uyutuyolar beni sürekli esniiyorum saat 5 de işden eve gidince bi yatıyom sabaha kadar uyuyom cnm.. :ecrin_bebek:

slm cnm merhaba benim ilk denememdi tuttu çok şükür cnm allah dileyen isteyen herkeze nasip etsin cnm ben devlet hastanelerinde 6 kez aşılama olmuşdum olmadı. nasip kısmet işallah hayırlısıyla kucagımıza da alırız.. işallah yarabbim herkezin yüzünü güldürsün cnm...

cnm benim saol işde bazen içime bişiler kaçıyo korkutuyo beni işallah cnm allahım dualarımızı geri çevirmesin bebişlerimizi kucagımıza almayıda nasip etsin gülüm

aybukacımm demek ikizlerin olucakk..çok sevindim senin adına yaaa.inşallah benimde olurr.nisan da ankaradayım Allah ın izniyle..bana ve tüm çocuk isteyenlere dua et tamam mı arkadaşım.sen anne adayısın duan kabul olurr.Allah gönlüne göre versin inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…