arkadaşlar meraba
yazışmalarınızı okuyodum benimde 3. denemem olacak inşallah maya tüp bebek merkezine başladık sizlerin kaçıncıda tutdu buarada hayırlı olsun allah sağ salim doğurmayı nasip etsin
nayi cim biraz bilgi versene ulturosonda herşey çıkıyomu yani herşeyim normal ama ben yinede korkuyorum ilk kanım 280 falandı yanlış hatırlamıyosam ikincisi 596 çıkdı ben hiç anlamıyorum bu kandan ama iyi oldunu sölediler cnm.. herhan gibir sorun da çıkmasını istemiyorum.. bebk elbiselerine bakıyom öle mutlu oluyorum ki anlatamam allahım sonunda ben de bebişime ciciler alcam die ama şimdiden almıyorum iyi olmaz diyolar.. dogum yaklaşınca alcamm işallah allahım dileyen isteyen herkese versin bu mutlulugu cnm.. bide cinsiyeti belli oluyomu ulturosonda cnm...cnm bana biraz bilgi ver ne yapcamı bilemiom..
canım benim sen çok rahat ol.bebeklerin diyesim geliyor hep seninle inşallah.25 inde dr a gittiğinde onların minicik kalp atışlarını göreceksin.başka türlüsünü düşünme bile.alışveriş için bende daha hiçbişey yapmadım.nasıl içim gidiyor ama almıycam.annem ve ablam halledecekmiş.bende doğuma yakın eşimle giderim inşallah kızlarımıza istediğimizi alırız.dediğim gibi bebeklerin karnında.onlarla sohbet et.sana sıkı sıkı tutunsunlar.
yazışmalarınızı okuyodum benimde 3. denemem olacak inşallah maya tüp bebek merkezine başladık sizlerin kaçıncıda tutdu buarada hayırlı olsun allah sağ salim doğurmayı nasip etsin
aybuka canim biraz rahat ol canim okadar stress yapma kendine ALLAHIN izniyle bebisimiz bizi birakmiycak ALALH hepimizin yardimcisi olsun,tabiki merak ediyorum etmezmiyim okadar yollardan gectik evladimiza kavusmak icin ALLAH hakmizda hayirlisini versin canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?