cnm ben 3 kez kılomenle 3 kez de ineyle aşılama oldum.. dokdorlar aşılamayla olur diye sölediler bize denedik olmadı hatta birkeresindede büyük dogumdan özel bir dokdora gittik aşılamayı ona yaptıralım olma şansımız yükselir diye düşün dük ve gittik peregon kullan maya başladık dokdor ineli aşılamaya geç mişdik onu yazdı aldık ve hiiç bize ineler nasıl vurulcanı sölemedi ve hergün ineni vur dedi ben de tmm dedim 5 tane peregonu beş günde vurdum bitti dokdora gittim karnım kocaman oldu benim kasıklarım çok arıyodu beni ulturosona sokdu ve bu karnını hali ne dedi sen ineyi kaç kaç vurdun dedi ben de bir ineyi birgünde bitir dim 5 gün gel dediniz ineler bitti dedim ine nasıl vurulur onun bir ayarı derecesi oldunu bilmiyodum oda sölemedi benim suçummu nerden bilim karnım git gide büyüdü az kalsın hastaneye yatıyodum.. bir ayda 3 kez adet oldum.. yaa cnm ben o hastanede tam 6 kez acı çekdim.. aşılamalarım ya kanül patlardı ya bişey olurdu sıtajerler elinde oyuncak olmuşdum cnm. bide 3 kez haplı aşılamadan sonra ineli aşılamaya geçmeden mutlaka amaliyet oluncakmış laparoskopi amaliyatı mecbur dediler bize yoksa yapamayız aşılama dediler bir sorun mu var dedik kanallar kapalı olabilir film de tek taraf pek açık görünmüyo dediler bizde öleyse tmm dedik amaliyat oldum hayatımda ilkkez dokdor amaliyattan çık dıkdan sonra seni boşa amaliyata göndermişler kanalların açık dedi delirdim ben bide girmeden kagıt imzalatıyolar ki şikayetçi olma diye cnm aşılamalar bitti ben bidaha oraya gitmedim hiç bir hastaneye gitmedim çünkü güvenemedim.. mayaya da kaynım internetten form doldurmuş bizim adımıza kampanya varmış mayada telfon larımızı yazmış birgün işden çıkdım telfon biri aradı açdım maya tüp bebek merkezinden arıyoruz internetten katıldıgınız çekilişi kazan dınız falan dedi ben hiç haberim yok eşiminde yok gelin görüşelim indirimli tüp bebek kazan dınız dedi bende çalışyorum gelemeyiz dedim saat kaç uygun sizin için dediler 5 de çıkıyorum dedim onlar 5 buçuga vereyim randövunuzu gelin tahlil lerinizi de getirin dokdorumuzla görüşün sizin muane niz ücretsiz dediler eşinizden tahlil alırsak ücretli dediler.. ben tmm dedim gittik görüşdük düşündük karar verdik aradan 1 ay geçti bidaha gittik görüşdük ve başladık allah dileyen isteyen herkese versin işallah sonuç olumlu oldu ve biz çok mutluyuz çok olumsuzluklar yaşadık allah yüzümüzü güldürdü çok şükür kucagımıza almayı da nasip etsin işallah cnm başını şişirdim seninde ama bunlar bizzat benim başıma geldi boşu boşuna verdim paraların haddi hesabı yok cnm allah yardımcım olsun bebegim salıcakla dogar işallah şimdi tek derdim bebegim rabim herkeze versin sizler içinde dua ediyorum cnm...
OFFF YAAA ınan ne dıyecegımı bılmıyorum suan cok kotu seyler yasamısın gulum yaa bende bu ay tekrar asılama dusunuyordum ama anlattıklarını duyunca allahtan ben tup bebek tarafındayım ve uzman dr benımkısı ordan bıraz sanslıyım galıba esımde hıc sevmıyor orasını ama benım rapor almam lazım tup ıcın oyuzden rapor cıkarana kadar orda devam edeyım olmazsa tupude orda yaptırayım dıyorum kafam cok karısık aslındabilmiyorumkismile bılmıyorum neyapacagımı mayadan benıde aradılar ama ole ındırımden falan bahsetmedıler buyuk dogumda 2 mılyara en fazla patlıyo dedıler ama bılmıyorum yaa sen hıc para vermedınmı mayaya pekı ınsallah sag salım kucagına alırsın yaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
evet o kampanyadan banada mesaj geldi nasıl acaba zambak
OFFF YAAA ınan ne dıyecegımı bılmıyorum suan cok kotu seyler yasamısın gulum yaa bende bu ay tekrar asılama dusunuyordum ama anlattıklarını duyunca allahtan ben tup bebek tarafındayım ve uzman dr benımkısı ordan bıraz sanslıyım galıba esımde hıc sevmıyor orasını ama benım rapor almam lazım tup ıcın oyuzden rapor cıkarana kadar orda devam edeyım olmazsa tupude orda yaptırayım dıyorum kafam cok karısık aslındabilmiyorumkismile bılmıyorum neyapacagımı mayadan benıde aradılar ama ole ındırımden falan bahsetmedıler buyuk dogumda 2 mılyara en fazla patlıyo dedıler ama bılmıyorum yaa sen hıc para vermedınmı mayaya pekı ınsallah sag salım kucagına alırsın yaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?