Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

slm kızlar benim bebegim 1 taneymiş dün ulturosona girdim gördük kalbi güm güm atıyodu allahım kucagıma almayıda nasibeder işallah çok heycan landık görünce bebegimi eşimde yanımdaydı allahım herkezin yüzünü güldürsün işallah...

evt arasıra kasıklarım arıyo mide bulantım çok fazla herşeyden diskindim doru düzgün bişey yiyemiyorum cnm öle uyku basıyoki beni üşüyorum bazen karnım arıyo sen de oluyomu sen nasıl geçiriyosun arın falan bulantı diskinme oluyomu?

OFFF YAAA ınan ne dıyecegımı bılmıyorum suan cok kotu seyler yasamısın gulum yaa bende bu ay tekrar asılama dusunuyordum ama anlattıklarını duyunca allahtan ben tup bebek tarafındayım ve uzman dr benımkısı ordan bıraz sanslıyım galıba esımde hıc sevmıyor orasını ama benım rapor almam lazım tup ıcın oyuzden rapor cıkarana kadar orda devam edeyım olmazsa tupude orda yaptırayım dıyorum kafam cok karısık aslındabilmiyorumkismile bılmıyorum neyapacagımı mayadan benıde aradılar ama ole ındırımden falan bahsetmedıler buyuk dogumda 2 mılyara en fazla patlıyo dedıler ama bılmıyorum yaa sen hıc para vermedınmı mayaya pekı ınsallah sag salım kucagına alırsın yaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

cnm biz rapor çıkarsaydık eyer mayaya sadece 802 tl vercekdik ropor çıkaramadık ben çalışdım için 900 iş gününü doldurmadıgım için indirimden faydalan dık mayada sadece bizim herşeyimiz maya karşıladı dörtmilyar oldu eski parayla raporlada ikimilyar oluyodu biz maks yöntemiyle yaptırdık orda eniyi sipermi seçtiler maksla sen rapor çıkarıp orda yaptırır san 802 tl verir sin artı maks yöntemi için eyer isterseniz yapıyolar onuda 285 yuro veriyosunuz okadar ilacını rapor karşılıyo onu kendiniz eczaneden alıyosunuz maya sadece maks yöntemiyle 802 tl alır rapor çıkarır san tabi senin için nerde rahat ederse orda yaptır cnm :Saruboceq:

aybuka canim ALLAHA sükür benim durumum seninki kadar fena degil gecen haftalarda olmusdu bulantim oda gecti cok sükür,benim tiksinmeme yada yemek yememe sorunum felan yok ALLAHAIMA bin sükür olsun...
Geceleri sag sol dönerken karnima arada bi agri giriyor sanki yirtilcak gibi oda normalmis serifecimi arayip sordum benim durumum ALLAHA sükür cok iyi...
sen ne yaptin calisiyormusun daha??

ok anladim bende herseyim ordan aldim..
maya karsiladi dedinde bende sandim bi yarismada felanami tedavini kazandin...

benimki 4.000 milyari gecti vede daha ilac alcam aman vallhi hic umrumda degil gecerse gecsin bebeklerim sükürler olsun benimle ya...

merhabalar bende mayada yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl bilmiyorum yeni yaptıran varsa yazarmısınız?

kızlar sms bana da geldi hafta sonu, ve maya tüp bebekte umudumu aramaya baslıyorum topiğinde hemen herkes cok memnun kalmıs, eşim öğretmen, hazirana kadar ankaraya gitmemiz zor ve daha dün konustuk, özel merkezde yaptırmak istemedigini söylüyor eşim ama ne diyorsunuz güvenebilir miyiz??

bakin kizlar benim ikinci denemem ilkini almanyada yaptirdim ikincisini mayada,bunu hamile oldum icin demiyorum ama egerki negatif sonuc almis olsaydim ben gene maya gene maya derim,cünkü ilgilenmeleri cok harika ,ben gercekten cok memnun kaldim egerki öyle birde kampanyalari carsa hic kacirmayin derim cünkü benim tedavim 4 milyari mal oldu vede daha ilac igne kulanyiorum....

merhba arkdaşlar dün aşılama sonucumun negatif olduğu öğrenince tüp bebek kararı aldık
telefonumuza mesaj geliyordu zaten kampanyada var
benim elimde 1000 lik puregon var acaba bu ilacı kullanırlar mı ki
ben pko lu olduğum için bana fazla kullanmıyorlar zaten
bugün aradılar mayadan 2000 tl ye olur dedi ama bakalım dr bu ilacı uygun görcek mi bilmiyorum tabi
burada yaptıranlara genelde ne kullandırtıyorlar acaba yazarlasra sevinirim
ınş bende ilk denemede kavuşurum yavrularıma..

selam arkadaşımm..
bende bu gece yola çıkıyorum ankara ya doğru..
maya da ilk tüp bebek denememizi yapıcaz Allah nasip ederse..
sen nerede yaptırmayı düşünüosun acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…