yeni bir kampanya başlamışş bilginiz varmııı
mayada raporlu olunca kaç tl tuttu arkadaşlar?merkeze kaç para ödediniz?
evet az önce aradım.ilaçlar içinde kampanyadan ilaçları çıkarınca maliyet o fiyata iniyor zaten.ha ilaçlar içinde 2840 tl ye yaptırmışsın ha hariç 2140.aynı hesaba geliyor.o yüzden hangi kampanyadan istiyorsanız ondan yararlanabilirsiniz dediler bize
Ben raporlu olarak yaptırmadım ama raporlu olursa 800 TL + ilaçlar olduğunu söylemişlerdi bana.. Eğer erkek infertilitesi varsa MACS yöntemini tavsiye ediyorlar (mecbur değilsiniz tabi) o da 285 euro..
2140 olan kampanyada ilaçlar içinde degilmi??
merhaba arkadaşlar
geçen sene 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene oldu bekliyorum. olmazsa ağustos eylül gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum. ankaradaki emrkezleri araştırıyorum. genart, maya, hş klinik, ankara tüp bebek arasında karar vereceğim.
açıkçası ben bu bebek işinin biraz şans işi olduğunu, adı duyulmuş merkezlerin tedavi ve ekip, teknik olarak birbirinden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. kimisi pozitifi alıyor çok memnunum diyor kimisi negatifi alıyor kesinlikle gitmeyin diyor. bu merkezleri birbirinden çok farklı olmadığını düşündüğüm için ben ilgili psikolojik olarak huzurlu olduğum bir yer arayışındayım.
cnm neden 4 aylıkken gebeligini sonlandırdılar ?:ecrin_bebek:
canımmolumunekankayizsmilefirstnimbus cum..nasılsın..ne zaman başlıyorsun tedaviye canımm..yolun ezine ye düşerse buyur gel bi kahvemi iç..sana buraları gezdiriyim..tüp bebek yolculuğumu anlatayım..çanakklaeden bir kaç arkadaş var tüp bebek deneyecek..ank06 ve seni biliorum..Allah yar ve yardımıcımız olsun:Saruboceq:
canımmolumunekankayizsmile
bugün 7. lucrinimi vurdum.artık haftaya adet olacağım ve aktif tedaviye başlayacağım hayırlısıyla.ezineye doğru yolum düşerse mutlaka seni bulacağım tatlım.seninde yolun biga ya düşerse mutlaka beklerim canımopuyorumnanaktan[mrb canım bende yarın gonal f olan ilaçı kullanmaya başlıyorum adetim benimde geçikti allahtan kis filan yokmuş
sen ne zaman gidicen ankaraya
canımmolumunekankayizsmile
bugün 7. lucrinimi vurdum.artık haftaya adet olacağım ve aktif tedaviye başlayacağım hayırlısıyla.ezineye doğru yolum düşerse mutlaka seni bulacağım tatlım.seninde yolun biga ya düşerse mutlaka beklerim canımopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar
geçen sene 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene oldu bekliyorum. olmazsa ağustos eylül gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum. ankaradaki emrkezleri araştırıyorum. genart, maya, hş klinik, ankara tüp bebek arasında karar vereceğim.
açıkçası ben bu bebek işinin biraz şans işi olduğunu, adı duyulmuş merkezlerin tedavi ve ekip, teknik olarak birbirinden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. kimisi pozitifi alıyor çok memnunum diyor kimisi negatifi alıyor kesinlikle gitmeyin diyor. bu merkezleri birbirinden çok farklı olmadığını düşündüğüm için ben ilgili psikolojik olarak huzurlu olduğum bir yer arayışındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?