Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

yeni bir kampanya başlamışş bilginiz varmııı

evet az önce aradım.ilaçlar içinde kampanyadan ilaçları çıkarınca maliyet o fiyata iniyor zaten.ha ilaçlar içinde 2840 tl ye yaptırmışsın ha hariç 2140.aynı hesaba geliyor.o yüzden hangi kampanyadan istiyorsanız ondan yararlanabilirsiniz dediler bize

bizler ne dersek diyelim sizler olmamasını onlara baglıyosunuz.. biz size allahtan diyoruz siz bize param gitti umudum gitti ilgisiz lerdi diyosunuz yani kendinizi yada eşinizi suçlamakdan korkuyosunuz. ama bilinki herşey allahtan bunu kabullen miycek siniz illa ordakiler yüzünden olmadı ben yaşadımı annlatıyorum dicek siniz ama siz yazdıklarınızı okuyun suçlu arıyosunuz kızgın sınız yorgun kırgın umutlarınızı yitiriyosunuz oyüzdende tek sorun merkezi düşünüyosunuz. belki sizde belki eşinizde belki allahtan hiç öle düşün müyosunuz neden????????

Arkadaşlar şu anda ben de Mayada tedavi görüyorum dün yumurtalarım toplandı c.tesi transferim var ve şu aşamaya kadar herşeyden oldukça memnundum hiç kimseden hiç bir şekilde ilgisizlik saygısızlık görmedim hatta Sema Hanım vardı dün ben OPU ya gidene kadar yanımdan 1 dk bile ayrılmadı hep moral verdi beni hep güldürdü.. Ayrıca narkozdan ayılırken uyumamam için sürekli konuştu hatta kek ve meyve suyunu eşim yanımda olduğu halde Sema Hanım yedirdi içirdi Ne zaman çıkacağımıza da biz karar verdik ve beni asansöre kadar götürdüler

Bunlar da benim yaşadıklarım burada ve diğer topikte yazılanları okuyunca önce bir şok geçirdim korktum yanlış tercih mi yaptım diye.. Ben burayı sırf kampanya için tercih etmedim ben karar verdikten sonra bu kampanya çıktı zaten.. Ama ben o 2840 TL dışında sadece 400 TL fark ödedim zaten diğer reçeteli ilaçlar hangi merkezde olursa olsun alınacak ilaçlar.... Ben geçen sene saddece merkeze 4000 TL verdim ilaçlar vs. hariç... Üstelik raporlu yaptırdım.. Bu anlamda maddi olarak çok daha rahatım... Kesinlikle paramla rezil oldum gibi bir düşünceye sahip değilim.. Buradan başka bir arkadaşla aynı dönemde tedavimiz devam ediyor ve onun da benimle aynı fikirde olduğunu biliyorum...

Başlamaya karar verecek arkadaşlar hiç birşeyden etkilenmeyin yalnızca kendi kararınızı verin herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir kural yok benim tedavim şu an devam ediyor henüz sonucumu almadım yani bu yorumlarım sonucu alınca değişmeyecektir....

mayada raporlu olunca kaç tl tuttu arkadaşlar?merkeze kaç para ödediniz?

Ben raporlu olarak yaptırmadım ama raporlu olursa 800 TL + ilaçlar olduğunu söylemişlerdi bana.. Eğer erkek infertilitesi varsa MACS yöntemini tavsiye ediyorlar (mecbur değilsiniz tabi) o da 285 euro..

biz de kampanyadan yarar landık. ve biz bu merkezin ne adını nede böle birmerkez oldunu biliyoduk kaynım internetten bir form doldurmuş merkezin kanpanyası varmış ozaman bize hiç haber vermedi bigün benim telimi aradılar maya tüpbebek merkezinden arıyorum internetten doldurdugunuz form dan dolayı kampanyaya katılma hakkı kazan dınız denildi bende siz nerden bizim bebegimizin olmadını biliyosunuz falan dedim...ben doldurmadım dedim ama sizin adınıza biri de doldurmuş olabilir dedi.merkeze gelip görüşmek isterseniz size bir ran devu günü yazim denildi bende tmm dedim çarşamba saat 5 de dedim sonra kim bizim adımıza doldurmuş olabilir die saga sola sorduk ve kaynımmış yani biz bide düşün müyoduk hiç yaptırmamışdım ben çook mütiş korkuyodum 6 kez devlet hastanelerinde aşılama oldum ama tut mamışdı hayal kırıklıgı nedir biliyorum bunu çok yaşadım allah bidaha göstermesin.. bize kampan ya içerisinde nelerden faydalanacagımızı anlattı lar bide maks yöntemi oldunu bunu kampanya kapsamadıgını sölediler bunu istege göre ihtiyaç duyulursa yapıldıgını sölediler ama siz ben kesin yaptırcam derseniz sizin istediniz gibi olur dediler kaçkutu ilaç alabilcemizi istersek raporda çıkarabilcemizi her konuda anlattılar biz düşünme süresi istedik ilk geldigimizde adnan hocayla konuşduk ben karar vermişdim hemen başlamak istiyodum eşim bir aysonra başlayalım para ihtiyacımız olcak dedi sonra bidaha gidip görüşmek istedim osman hocayla görüşdük, ve ben hocam eşime diyorum hemen bugün başlayalım die ama o biraz daha duralım diyo dedim para konusunda size yardım cı olurlar beklemenin bir anlamıyok dedi beni ulturosana sokdu ve başlaya biliriz dedi ben hemen 2 gün sonra başladım ilaç lara lugrin le başaldık pergeston la da devam ettik 23 yumurta aldılar benden 3 gün tıransverim oldu ve şimdi hamileyim ben hiç bilmedim araştırmadım tanımadım kişilerce aranıp çarıldım ben inanıyorum ki rabbim çok büyük hep diyorum ki rabbim bizi çardı gelin sizin zamanınız geldi die çok acı çekdim çok ezildim etrafımca allah bugünleri gösterdi oyüzden diyorumki bırakın allah belki başkasının kısmetini orda vercek mani olmayın ben korkularım la yüzleşdim ineleri görmek bile beni korkudan öldürmeye yetiyodu ordakiler benden çok çekdiler çok korkuyodum ineden tıransverden yumurta toplamadan hep yardımcı oldular hep yatışdırdılar benim elimde birikimim bile yokdu eşim patronun dan borç aldı ve şimdi maşından kesiyo patronu.... bize bu parayı vercek bir tek kişi yokdu sizler yine birik dirmiş hazır yemişsiniz biz hala borç ödüyoruz. inanın ki herşey allah tan verende o alanda ben yarabbime şükür ediyorum hiç bilmedim bir yer beni aradı çardı kaynım bu formu doldurdu herkez vesile oldu rabbim çok şükür bircan bagışladı işallah kucagımızı da almak nasip olur işallah isteyen herkeze rabbim verir bukonuda lütfen sadece kendiniz tatmin edicek yazılar yazmayın ben kendimce kendi hikayemi anlattım arkadaşlar...:ecrin_bebek::Saruboceq:

2140 olan kampanyada ilaçlar içinde degilmi??

firstnimbus cum..nasılsın..ne zaman başlıyorsun tedaviye canımm..yolun ezine ye düşerse buyur gel bi kahvemi iç..sana buraları gezdiriyim..tüp bebek yolculuğumu anlatayım..çanakklaeden bir kaç arkadaş var tüp bebek deneyecek..ank06 ve seni biliorum..Allah yar ve yardımıcımız olsun:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
geçen sene 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene oldu bekliyorum. olmazsa ağustos eylül gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum. ankaradaki emrkezleri araştırıyorum. genart, maya, hş klinik, ankara tüp bebek arasında karar vereceğim.
açıkçası ben bu bebek işinin biraz şans işi olduğunu, adı duyulmuş merkezlerin tedavi ve ekip, teknik olarak birbirinden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. kimisi pozitifi alıyor çok memnunum diyor kimisi negatifi alıyor kesinlikle gitmeyin diyor. bu merkezleri birbirinden çok farklı olmadığını düşündüğüm için ben ilgili psikolojik olarak huzurlu olduğum bir yer arayışındayım.

cnm neden 4 aylıkken gebeligini sonlandırdılar ?:ecrin_bebek:

canımmolumunekankayizsmile
bugün 7. lucrinimi vurdum.artık haftaya adet olacağım ve aktif tedaviye başlayacağım hayırlısıyla.ezineye doğru yolum düşerse mutlaka seni bulacağım tatlım.seninde yolun biga ya düşerse mutlaka beklerim canımopuyorumnanaktan

:CüvCüv:

aa bende bigadayım ne güzel buradan birini görmek,neresi biganın acaba?
birde siz mayaya gidip geldniz değil mi,ben henüz gitmedim acep bana ne verecekler

canım mayanın çok metini duyuyorum gerçi ankaradaki tüp bebek merkezleri için hepsi çok kaliteli diyorlar.bencede ankarada yaptır tüp bebebgini.şansın açık olsun canımm.gelişmelerden haberdar et olurmu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…