Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

kaydirigubbakcemile2 kendi tedavi dönemim aklima geldi nekadar iyi yapyiorsunuz orda bulusmakla bizde tam 5 kisiydik sürekli görüsüyorduk,harika bi sey bir birine destek vermek kadar güzel bir sey yok.....

kizlar silamdan heberi olan varmi???

Asuman canim ...

Allah razi olsun beni merak edip düsündügün icin ...

Transferden sonra esimin ailesinin yaninda kaldik ...

Internet baglantisi olmadigi icin sizlere haber veremedim ...

24 haziran test tarihimdi ..

Malesefff ... 0,01 cikti degerim ..

Ne olur ne olmaz diye 1 gün sonra yine tekrarladik .. Sonuc yine ayni ...

Bebegim bu kez de gelmedi .. senağlama

Eger olsaydi esimle bana cok guzel bir evlilik yildönümü hediyesi olcakti ...

23 haziran da 10. yilimiza girdik ..

Nasip degilmis .........

canim benim yaaaa.....
gercekten ne diyecegmi bilemiyorum rabbim hakinda hayirlisini versin...
sen nezaman geri dönüyorsun yada döndünmü??? beni ara geldin zaman canim öpyüorum seni....

arkadaşlar merhaba, bende maya da tüp bebek tedavisine başlayacağım, sanırım adetin 2.günü başlanıyor, aşamalar nelerdir adetin 2. günü ilk ne yapıyorlar, yazarsanız bilgilendirirseniz çok sevinirim....

adetin ikinci günü kan veriyosun ve ultrasona giriyosun kullanacağın ilaç ve dozları belirleniyor.o günden itibaren her aksam iğnelerini vuruluyorsun yakınsan yada gelebilirsen iğnelerini myada yapıyorlar 11-13 gün süren iğnelerden sonra çatlatma iğnesini vuruluyorsun 1 gün sonra yumurta toplama işlemi 2-5 gün sonrada transfer

umur çok teşekkür ederim, fiyatla ilgili bilgin var mı? ilaçları biz mi alıyoruz, aşağı yukarı kaç para tutuyo ilaçlar, sen merkeze toplam kaç lira ödedin cnm?CADIARZU

merkeze 2000 tl max yöntemine 600 tl (spermin kalite seçimi), ilaçlarım 1300 civarı ve embriyo dondurmaya 700 verdim

arkadaşlar az önce sabredemedim ve idrar testi yaptım.silik ikinci çizgiyi gördüm.Rabbime şükürler olsun.inşallah sonuna kadar böyle devam eder....

canim insallah kanindada pozitif cikar hayirlisiyla...insallahhhhhhhhhhhhhh canim insallahhhhhh

bende dün ankara tüp bebek merkezinde tedaviye başladım, şuan gonalf iğnelerimi kullanıyorum bakalım hayırlısı, içinizden bilen varmı arkadaşlar gonal-f 450 iğneyi ben 260 tl ye aldım, siz kaça aldınız?

kızlar sonucumu aldım bugün kanda 170.5 çıktı.inşallah iki gün sonra katlar da benimde içim biraz olsun rahatlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…