:CüvCüv:
canımmolumunekankayizsmile
bugün 7. lucrinimi vurdum.artık haftaya adet olacağım ve aktif tedaviye başlayacağım hayırlısıyla.ezineye doğru yolum düşerse mutlaka seni bulacağım tatlım.seninde yolun biga ya düşerse mutlaka beklerim canımopuyorumnanaktan[mrb canım bende yarın gonal f olan ilaçı kullanmaya başlıyorum adetim benimde geçikti allahtan kis filan yokmuş
sen ne zaman gidicen ankaraya
canım benim büyük ihtimalle salı günü yumurtalarım toplanacak salı günü orada olurum mutlaka görüşmak isterim sen ne zaman gidicen ankarayaguclubacismile
:CüvCüv:
canım benim büyük ihtimalle salı günü yumurtalarım toplanacak salı günü orada olurum mutlaka görüşmak isterim sen ne zaman gidicen ankarayaguclubacismile
canım ben dün ilk puregonumu oldum ve ikinci usg için cumartesi merkeze geleceğim ve artık misafirhanede kalmaya başlayacağım.salı günü kontrolüm yoksa da misafirhanede olurum.bende görüşmeyi çok isterimopuyorumnanaktan
kizlar silamdan heberi olan varmi???
sılam üzüldüm allah en kısa zamanda nasip eder inşllah.hepimize
Asuman canim ...
Allah razi olsun beni merak edip düsündügün icin ...
Transferden sonra esimin ailesinin yaninda kaldik ...
Internet baglantisi olmadigi icin sizlere haber veremedim ...
24 haziran test tarihimdi ..
Malesefff ... 0,01 cikti degerim ..
Ne olur ne olmaz diye 1 gün sonra yine tekrarladik .. Sonuc yine ayni ...
Bebegim bu kez de gelmedi .. senağlama
Eger olsaydi esimle bana cok guzel bir evlilik yildönümü hediyesi olcakti ...
23 haziran da 10. yilimiza girdik ..
Nasip degilmis .........
adetin ikinci günü kan veriyosun ve ultrasona giriyosun kullanacağın ilaç ve dozları belirleniyor.o günden itibaren her aksam iğnelerini vuruluyorsun yakınsan yada gelebilirsen iğnelerini myada yapıyorlar 11-13 gün süren iğnelerden sonra çatlatma iğnesini vuruluyorsun 1 gün sonra yumurta toplama işlemi 2-5 gün sonrada transfer
merhaba ben ilçlarımı mayadan almıştım 210 liradan gonal f 450 flk[/QUOT
daha yeni aldım haziranda
kızlar sonucumu aldım bugün kanda 170.5 çıktı.inşallah iki gün sonra katlar da benimde içim biraz olsun rahatlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?