kızlar sonucumu aldım bugün kanda 170.5 çıktı.inşallah iki gün sonra katlar da benimde içim biraz olsun rahatlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşlar bende ilk denememi maya da yaptım fakat ohss denen bir hastalık oldu fazla yumurtadan dolayı su toplaması o doktorlar okadalr bilgisizmişki bilemediler ve beni 1 ay süründürdüler inanın acıdan 5 dk da bir bayılıyordum böbreğinde taş vardır dediler. bu arada embriyoları da dondurduk. iyileşince tekrar embriyoları koydurmak için gittim bu seferde ilacın birini erken kesmişler transfer sırasında adet oldum. yani anlıyacağınız temiz düzenli fazla ilgililer fakat rezillikte üstlerine yok. adet görürken transfere devam etti paramı geri isterim diye yalnızca ben salaklığıma yanmayımki o osman dr. u mahkemeye vermeyi akıl edememişim. paramamı yanayım yoksa çektiğim eziyete mi. Siz siz olun sakın prof. olmayan tüp bebek merkezine gitmeyin bir ....... tan anlamıyorlar.
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar sonucumu aldım bugün kanda 170.5 çıktı.inşallah iki gün sonra katlar da benimde içim biraz olsun rahatlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canım mayada yaptırdım.ben çok memnun ayrıldım mayadan.sonucum olumsuz olsaydı da herşeyin yapılmış olduğunu bilerek rabbimden diyecektim.tavsiye ederim git bir görüş benceopuyorumnanaktanalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım ALLAH tamamına erdirsin sendemi mayada yaptırdın ben çok kararsızım mayamı ?anka lıfe mı?dr buğra bey anka lıfe da( zaten mayadan ayrılmış orayı açmış )ya her merkez için hem olumlu hem olumsuz şeyler var herşey kısmet herşeyin hayırlısı :Saruboceq:
evet canım mayada yaptırdım.ben çok memnun ayrıldım mayadan.sonucum olumsuz olsaydı da herşeyin yapılmış olduğunu bilerek rabbimden diyecektim.tavsiye ederim git bir görüş benceopuyorumnanaktan
a.s.
:dance:zaten randevu aldım gidecemde hangi dr iyi ne kadar sürecek bana yardım et neolur zormu psikolojik destek varmı birde kaça mal oldu sana:Saruboceq:
burcu dediğin gibi bi klinik hakkında hem ii hemde kötü denebiliyor o nedenle ben derim ki içinden neresi geçiyorsa oraya bende yaşadım senin bu ikilemlerini ve ben içimden gelen yere gittim maya ya şimdi hamileyim rabbim nasip eder inş. sağ salim kucağımızada alırız.
merhaba arkadaşlar,
bende mayadan pzt. için ilk randevumu almış bulunmaktayım ilk tüp bebek denemem olacak. çok heyecanlıyım Allahım bu mubarek günlerde hepimize meleğini versin inş.:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,
bende mayadan pzt. için ilk randevumu almış bulunmaktayım ilk tüp bebek denemem olacak. çok heyecanlıyım Allahım bu mubarek günlerde hepimize meleğini versin inş.:Saruboceq:
Merhaba Uhde,
Allah kararinda seni yaniltamasin ve tedavinde de sana yardimci olsun.Ben seninle daha once yazistigimi hatirliyorum. Sen de FMF mi vardi? Ben FMF(Akdeniz atesi) hastasiyim ve bende tup bebek merkezi arastiriyorum.Ondan sordum.Maya nin iyi oldugunu bende duydum.Insallah Allah emeklerini bosa cikartmaz.
hayırlısı olsun canım. seni başka topikten hatırlıyorum. bende adanadayım ya burada yada ankarada maya yada genartı düşünüyroum. maya ile görüştüm telefonda. olmazsa bir gittiğimde gideceğim.
p.tesi gidince izlenimlerini yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?