Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

bende mayada yaptırdım allah hepsinden razı olsun çokta memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim...

merhaba arkadşalar,

pzt. mayadan randevu almıştım gidecektik ama elde olmayan sebeblerden dolayı kısmet olmadı gitmek gidemedik maalesef kısmet değilmiş artık ilerki günlerde bakacagız yeniden

bende mayada yaptırdım ilk denememde tuttu ve şimdi bebeyim 9 aylık ALLAH osman hocadan razı olsun

bende mayada yaptırdım bebeğimi ilk denememde tuttu ALLAH osman hocadan razı olsun şu an bebeğim 9 aylık

bir daha asla kapısından bile geçmeyi düşünmediğim merkez...:umursamaz:

merhaba arkadaşlar,
bende mayadan pzt. için ilk randevumu almış bulunmaktayım ilk tüp bebek denemem olacak. çok heyecanlıyım Allahım bu mubarek günlerde hepimize meleğini versin inş.:Saruboceq:
uhde maya ile görüştün mü?Nasıl ?Sence gidilebeilecek bi merkez mi?Soru işasretlerin,güvensizliklerin oldu mu?

uhde maya ile görüştün mü?Nasıl ?Sence gidilebeilecek bi merkez mi?Soru işasretlerin,güvensizliklerin oldu mu?

canım aksilikler oldu gidemedim maya'ya maalesef kısmet olmadı gitmek inş. gidebilirsem yazarım buraya merak etme canım

kızlar bende geçen aylarda gittim bu merkeze.Negatif sonuçlandı ama merkezden memnun kaldım.Şimdi niçin olmadığını araştırıyoruz.İkinci denemeyi hemen yapabilirlerdi ama araştıralım dediler.Körü körüne tedaviye başlamıyorlar.Bu yaklaşımlarını çok beğendim.İkinciyide bu merkezde düşünüyoruz inşallah.

kızlar aranızda eşinde problem olupta burada gebe kalmış olan varmı..eğer iyiyise ben izmitte gelmeyi düşünüyprum

bu arada mayaya gidipte pro kart kullanan var mı dün bana bahsettiler 600 tl gibi bi indirim yapılıyor,götürüpte indirim yaptıran var mı

sağolasın uhde ınş ilk denemede olur,senle aynı zamanda aşılama yaptrmıştık hatrlıyorum seni,bizde düşündük planlar yaptık ama gidemedik birtürlü,h.sonu aniden karar verdim ve yola çıktım ınş hayrlı olur,şimdilik merkezden bi sıkıntım yok osman hoca gayet iyiydi,diğer herkeste öyle,benim için önemli olan sağlıcakla ve hayrlısı ile hamile kalabilmek ınş buda olur..sen ne düşünüyorsun gidecekmisin mayaya

canım inş. bu sefer mutlu haberi verirsin evet bende hatırlıyorum aynı dönemdi olumunekankayizsmile valla canım bayramdan önce gidecektik randevuyu falan aldık gidemedik ardından 2 kere daha farklı günlerde aldım randevu yine gidemedik kısmet olmadı yani ama en kısa zamanda düşünüyorum bende... maya olarak karar vermiştik aslında ama ailem konyada onlar yanımızda ol diyolar araştırdım eurofertil tüp bebek merkezi iyi diyolar orayamı gitsem mayayamı kafam karışık inanki hepimiz için hayırlısı olur inş. çok zor bu dönemler inanki bilmiyorumkismile önemli olan gittiğin merkezin senin içine sinmesi canım inş. herşey güzel olacak umutsuzluğa kapılma

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bir hafta önce maya tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittik memnun kaldım 2. denememiz olacak bu sefer orda yaptırmak istiyorum uzak ama bu sefer umutluyum bayramdan sonra düşünüyoruz ama doktor bir sürü tahlil verdi onları yaptırcaz 1. neden tutmadı diye. Aslında benim kararımı vermemin büyük çoğunluğu bu oldu araştırıyorlar. allah hepimizin yardımcısı olsun ve sonunda bebişlerimizi kucağımıza alalım :)

Hımm ben de Maya'ya gideceğim,karar verdim.Smsimayinaşallah hepimiz için hayırlısı olur...3.deneme için gidiyorum Maya'ya ilk 2 denemem başka merkezdeydi..Arkadaşlar temmuzdan beri deniyoruz tüp bebeği kasım da 3.için başmam da bi sakınca yoktur dimi?Bir bilginiz var mı?Yoksa 5-6 ay falan ara mı vereyim?

ben geçen sene kasımda yaptırdım doktorum 3 ay bekleyelim sonra istersen yine deneriz demişti dondurulmuşun yoksa tabi varsa hemen yapabiliyorlar. doktorunla görüş ve eğer 2 denemende neden tutmadığı araştırılmadıysa onları araştırın bu arada bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…