- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
bir daha asla kapısından bile geçmeyi düşünmediğim merkez...:umursamaz:
uhde maya ile görüştün mü?Nasıl ?Sence gidilebeilecek bi merkez mi?Soru işasretlerin,güvensizliklerin oldu mu?merhaba arkadaşlar,
bende mayadan pzt. için ilk randevumu almış bulunmaktayım ilk tüp bebek denemem olacak. çok heyecanlıyım Allahım bu mubarek günlerde hepimize meleğini versin inş.:Saruboceq:
uhde maya ile görüştün mü?Nasıl ?Sence gidilebeilecek bi merkez mi?Soru işasretlerin,güvensizliklerin oldu mu?
bende başladım tedaviye,sende sorun neydi?
sağolasın uhde ınş ilk denemede olur,senle aynı zamanda aşılama yaptrmıştık hatrlıyorum seni,bizde düşündük planlar yaptık ama gidemedik birtürlü,h.sonu aniden karar verdim ve yola çıktım ınş hayrlı olur,şimdilik merkezden bi sıkıntım yok osman hoca gayet iyiydi,diğer herkeste öyle,benim için önemli olan sağlıcakla ve hayrlısı ile hamile kalabilmek ınş buda olur..sen ne düşünüyorsun gidecekmisin mayaya
Hımm ben de Maya'ya gideceğim,karar verdim.Smsimayinaşallah hepimiz için hayırlısı olur...3.deneme için gidiyorum Maya'ya ilk 2 denemem başka merkezdeydi..Arkadaşlar temmuzdan beri deniyoruz tüp bebeği kasım da 3.için başmam da bi sakınca yoktur dimi?Bir bilginiz var mı?Yoksa 5-6 ay falan ara mı vereyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?