merhaba arkadaşlar bir hafta önce maya tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittik memnun kaldım 2. denememiz olacak bu sefer orda yaptırmak istiyorum uzak ama bu sefer umutluyum bayramdan sonra düşünüyoruz ama doktor bir sürü tahlil verdi onları yaptırcaz 1. neden tutmadı diye. Aslında benim kararımı vermemin büyük çoğunluğu bu oldu araştırıyorlar. allah hepimizin yardımcısı olsun ve sonunda bebişlerimizi kucağımıza alalım :)
görüşmeye gittiginde muayne oldunmu yoksa
yapılacaklar hakkında bilgimi verildii?
Sağol Zuhale...Allahım hepimize kolaylık ve mutlu sonuçlar versin inşallah..
ilknurcum nasıl gidiyor hamilelik ben mayaya gittim olmadı 3 adet dondurulmuşum var onlarla deneyecem benim için dua edin herşeyin hayırlısı isteyen dileyen herkeze mevlam hayırlı evlat versin ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
halev meraba canım.
bende mayanın hastasıyım. kesinlikle ii tercih. ama bilmem gereken şey yarınki senin muayenen ücretsiz ama ,eşinin spermiyogramı için 100 tl alcaklar,hazırlıklı gidin yani.
kolay gelsin tatlım,yolun açık olsun
Merhaba nasılsınız
merhaba tekrar iyi olmaya çalışıyorum aralık ayını bekliyorum endişeli bir halde
evet ekimde tedaviye başladık ama malesef 1 hafta gonal f kullanmama rağmen yumurtalarımda büyüme olmadı 10 mm de kaldı tedavim 2 ay sonraya ertelendi
evet ekimde tedaviye başladık ama malesef 1 hafta gonal f kullanmama rağmen yumurtalarımda büyüme olmadı 10 mm de kaldı tedavim 2 ay sonraya ertelendi
canım bir aksilik olmazsa aralık ta bende orada olacam 2. deneme için görüşmek istersen sevinirim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?