Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

görüşmeye gittiginde muayne oldunmu yoksa
yapılacaklar hakkında bilgimi verildii?

ilknurcum nasıl gidiyor hamilelik ben mayaya gittim olmadı 3 adet dondurulmuşum var onlarla deneyecem benim için dua edin herşeyin hayırlısı isteyen dileyen herkeze mevlam hayırlı evlat versin ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımmmm
iyi gidiyor şidilik hamilelik inşallah sonuna kadarda iyi gider.çok üzüldüm tatlım negatif sonucuna inşallah dondurulmuşlarla yüzün güler canım.senin içinde bol bol dua edeceğim burcucummm

Allahım inşallah sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder bende senin için dua edecem öpüyorum seni....

Herkese merhaba ben de 16 ekimde mayada ilk tedavime başladım ama malesef 1 hafta ilaç kullanmama rağmen yumurtalarımda büyüme olmadı 10 mm den öteye geçmedi o yüzden osman hocam 2 ay erteledi tedavimi aynı tarihte benle beraber başlayan bir bayan vardı orda umarım onun olumludur tedavisi sadece ilk gün gördüm kendisini bir daha karşılaşamadık bu yazıyı okursa kendisiyle görüşmek isterim tarihten tahmin eder sanırım kimden bahsettiğimi

merhaba arkadaşlar benimde eşimde problem var yarın için mayadan randevu aldım ön görüşme ve benim muayenem olcak ücretsiz eşiminde ücretsiz olacak muayenesi okuduğum yorumlara göre neye karar vereceğimi şaşırdım bakalım gidince nasıl birşeyle karşılaşacağız gerçi ilk görüşmeler güzel geçer daima umarım sonuna kadar iyi gider herşey bu arada bi yandan da medicana ya gidiyorum henüz hiç tüp bebek yaptırmadık ve aşılamayla vakit kaybedilecek zaman yokmuş sperm bakımından 3 kerede klomen + çatlatma iğnesi tedavisi gördüm o kadar bu arada bende pcoluyum herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

halev meraba canım.

bende mayanın hastasıyım. kesinlikle ii tercih. ama bilmem gereken şey yarınki senin muayenen ücretsiz ama ,eşinin spermiyogramı için 100 tl alcaklar,hazırlıklı gidin yani.

kolay gelsin tatlım,yolun açık olsun

yok arayan bayan eşimle benim muayenelerimizin ücretsiz olduğunu söyledi çünkü ayın fırsatı formunu doldurdum ve oraya başvuranları arayıp böle birşey yaptıklarını söyledi eğer para isterse ki sanmıyorum valla veremem telefonda öle söylememişlerdi çünkü

neden bu topik hep sessiz bianda terkedilmiş arkadaşlar hiç maya ya giden yokmu artık yada gidipte mutlu dönen hala yazışmak isteyen yokmu yaaaaa

evet ekimde tedaviye başladık ama malesef 1 hafta gonal f kullanmama rağmen yumurtalarımda büyüme olmadı 10 mm de kaldı tedavim 2 ay sonraya ertelendi

evet ekimde tedaviye başladık ama malesef 1 hafta gonal f kullanmama rağmen yumurtalarımda büyüme olmadı 10 mm de kaldı tedavim 2 ay sonraya ertelendi

anladım canım inşallah bu seferki denemenizde yumoşların istenilen büyüklüğe ulaşırda embriyon yerleşip canına can katar inşallah canım üzme kendini Allah gönlüne göre hayırlı bi evlat nasip etsin

canım bir aksilik olmazsa aralık ta bende orada olacam 2. deneme için görüşmek istersen sevinirim ....

inşallah 2.denemen tutar canım

tabiki görüşmek isterim ben özel mesaj atamıyorum ama siz bana atarsanız msn lerimizi ekler daha rahat görüşebiliriz ilk denemenizi ne zaman nerde yapmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…