- 19 Şubat 2010
- 131
- 12
- 318
- 50
merhaba halev nasılsın
yok arayan bayan eşimle benim muayenelerimizin ücretsiz olduğunu söyledi çünkü ayın fırsatı formunu doldurdum ve oraya başvuranları arayıp böle birşey yaptıklarını söyledi eğer para isterse ki sanmıyorum valla veremem telefonda öle söylememişlerdi çünkü
Kıslar slm benide aradılar ve aralığın 18 ine gün verdiler ön görüşme için yanlız daha önce mayada ön görüşme yapmış arkadaşlarımız varmı?ilk izlenimleri nasıl bu arada ilk denememiz olacak ama rabbim ol demese olmayacak yinede biliyorum yinde ümidimi yitirmiyorum herşey kocam için...ayrıca formu dolduran herkesi arıyorlamı sizce bilen varmı??
mrhaba kızlar benıde bugun aradılar haftasonu uye olup cekılıs ıcın form doldurmustum ucretsız sperm testı ve ultrason testı ıle muayene yapılacakmıs ve tedavıye uygun olup olmadıgına bakılacakmıs.ben ıstanbuldayım ama gıtmek ısterım .nasıl yapsam bılmıyorum.esımde morfolojı % 2 ve dna hasarı ılerı derece.rbbım gonlumuzdekını verır ınsallah.umur harıka bır haber bu.sevın bence.hemen kan testı yaptrsana.cıkar cunku eger ıdrarda cıktysa.kacıncı denemndı.sorun neydı sızde.mayadakı ılk denemen mıydı.memnunmusun.ne cok sordum.
mrhaba kızlar benıde bugun aradılar haftasonu uye olup cekılıs ıcın form doldurmustum ucretsız sperm testı ve ultrason testı ıle muayene yapılacakmıs ve tedavıye uygun olup olmadıgına bakılacakmıs.ben ıstanbuldayım ama gıtmek ısterım .nasıl yapsam bılmıyorum.esımde morfolojı % 2 ve dna hasarı ılerı derece.Rbbım gonlumuzdekını verır ınsallah.Umur harıka bır haber bu.sevın bence.hemen kan testı yaptrsana.cıkar cunku eger ıdrarda cıktysa.kacıncı denemndı.sorun neydı sızde.mayadakı ılk denemen mıydı.memnunmusun.ne cok sordum.
çok sevindimmmmmrb kızlar bugün kan sonucumu aldım 400 hamileyiiiiiiim darısı isteyen herkese
mrb kızlar bugün kan sonucumu aldım 400 hamileyiiiiiiim darısı isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?