Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

teşekkür ederim halev sağol canım rabbim inşallah bebiş isteyen herkesin kucağını doldurur hayırlısıyla sen hangi aşamadasın

merhaba halev nasılsın

canım biz daha ilk denememizi yapacağız diğer topik sayfamıza da yazdım bi yerden cevap bekliyoruz eğer olumsuz yanıt alırsak maya da düşünüyorum bende bizim erkek infertilitesi eşimin sperm azlığı ve hareketsizliği var bende sorun yook çok şükür sadece pco var o da sorun değilmiş neyse ki

arkadaşlar merhaba
bende daha önce başka bir hastanede (lina) 2 kez aşılama yaptırdım ve olmadı üstelik sorun yok dendi şimdi mayaya başladık tahlil de de sorun çıktı ve tüp bebek şart dendi aralıkta yapılacak şimdi ilaçlara başladım inşallah hepimiz için hayırlı olur

slm hanımlarrr
bende 25aralık için mayadan randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah herşey yolunda giderrrrrr

Kıslar slm benide aradılar ve aralığın 18 ine gün verdiler ön görüşme için yanlız daha önce mayada ön görüşme yapmış arkadaşlarımız varmı?ilk izlenimleri nasıl bu arada ilk denememiz olacak ama rabbim ol demese olmayacak yinede biliyorum yinde ümidimi yitirmiyorum herşey kocam için...ayrıca formu dolduran herkesi arıyorlamı sizce bilen varmı??

ewet cnm bende sana katılıyorum telde görüştüğümüz bayan banada aynı şeyleri söledi ücret yok dedi eğer isterlerse vermem zaten bu arada sen nezaman orada olcaksın ben aralık 18 orada olursan görüşmek isterim..

merhaba arkadaşlar 30 kasımda dondurulmuş embriyo tranferim oldu bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve 2. çizgi silik çıktı. teste 4 gün daha var aslında sevinmelimiyim hamileyim midir deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum merakan çıldırıcam

mrhaba kızlar benıde bugun aradılar haftasonu uye olup cekılıs ıcın form doldurmustum ucretsız sperm testı ve ultrason testı ıle muayene yapılacakmıs ve tedavıye uygun olup olmadıgına bakılacakmıs.ben ıstanbuldayım ama gıtmek ısterım .nasıl yapsam bılmıyorum.esımde morfolojı % 2 ve dna hasarı ılerı derece.Rbbım gonlumuzdekını verır ınsallah.Umur harıka bır haber bu.sevın bence.hemen kan testı yaptrsana.cıkar cunku eger ıdrarda cıktysa.kacıncı denemndı.sorun neydı sızde.mayadakı ılk denemen mıydı.memnunmusun.ne cok sordum.

slm cnm hafta sonu demişin bende 18 inde orda olucam bence ne yapıp et gel ankaraya burası için çok ii sölüyolar bende gidip bi şansımı deneyeceğim benide aradılar eğer aynı anda orda olursak görüşmek isterim rabbim dualarımı kabul etsin inş..

cnm benim 2. denememdi 2 side mayada oldu ama bugün kanamam başladı bakalım yarın testi yapıcam am pek umut yok... eşimde sayıda ve morfolojide sorun var. mayadan ben memnun kaldım doktorlar hemşire ve diğer çalışanlar çok ii.özellikle hemşireler çok ilgililer ankaraya kadar gelmene gerek var mı onu sen bilirsin

mrb kızlar bugün kan sonucumu aldım 400 hamileyiiiiiiim darısı isteyen herkese

canım tebrıkler cok guzel bır haber bu.darısı ınsallah bıze olur.pekı bu cekılıse katılmak ıcın ıllakı muayeneye gıtmemız mı lazım.yoksa gıtmesekte cekılıse katılabılıyormuyuz?sızın ne kadar tuttu tedavı masrafı.yaaa o kadar cok ıstıyorum kı bır bebegım olsun.saglıkla gelsın.Rabbim bızede bahşeder insallah boyle bır guzellık.Amin

bende yarın mayada olacağım,dondurulmuş ile 2.tüp bebek tedavimize başlıyoruz,ınş bende buradan hamileyim diye yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…