bende yarın mayada olacağım,dondurulmuş ile 2.tüp bebek tedavimize başlıyoruz,ınş bende buradan hamileyim diye yazarım
Bende bundan 3-4 ay önce Centrum Tüpbebek merkezinde denemiştim ancak PGT sonrası uygun embriyo bulunamadığından dolayı tedaviniz iptal edildi.Ben ne zamandan beri mayatüpbebek merkezine gidecem diyordum ama nasip olmadı.Bu seferki tedavimde gideceğim bir şansımıda orda deneyeceğim.Maliyeti ne kadar arkadaşlar?Daha önce 3 tedavi deneyenler için kaç adet embriyo transfer edilmektedir?
merhaba zambak 3 merak ettim nasıl geçti yumurta toplama işlemin ve çıkan sonuç inşallah hakkında hayırlısı olur benim de aralık ayında 2 yumurtam toplanmıştı mayada fakat sorun çıktığı için mikroenjksiyon işlemi uygulanamadı malesef
kesinlikle mükemmel bir merkez , doktoru , hemşiresi, hasta bakıcısı , embriyoloğu vs. söylenecek söz bulamıyorum ... kızım 2 yaşını geçti halen arayıp sorarlar , doğum günlerinde arayıp kutladılar ...
slm
dün yumurta toplama işlemi yapıldı
çok şükür güzel geçti 14 tane yumurta topladılar
bugün aradıklarında ise 5inin saglıklı oldugunu ve döllendiklerini söylediler
pazar günü transferim var..inşallah oda güzel geçer ve sonuç olumlu olur....
aralık ayında nezaman gittin
bende aralıkta başladım tedaviye
inşallah olumlu sonuçlar alırsın, dilerim herşey yolunda gider.
benim de maya'da randevum 4 gün sonra.
tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor? transferden sonra evimize gidebiliyor muyuz? yardımcı olabilirsen çok sevinirim :)
dilerim bebeğin sıkıca tutunur sana :)
Öncelikle için rahat olsunn
merkez çok iyi
ben ayın 25inde ilk randevumu yaptım ve ilk igneme ogün başladım
adetli gittim çünkü
ayın 6sında ise yumurta toplama işlemi yapıldı
2gün aralıklarla seni ulturasyona çagırıyorlar
yumurtanın gelişimine gürede yumurta toplama işlemi için gün veriyorlar
sormak istedigin bişey olursa cvp verebilirim
nerde kalacaksın peki??
ayrıca transferim yarın benim 1gece ankarada kalmayı düüşünüyoruz
7 aralıkta iğnelere başladı 17 sinde opu olmuştu canım bu arada umarım transferin iyi geçmiştir hayırlı haberlerle dönersin inşallah
bugün transferin vardı sanırım, inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana :)
Yok canım görememişizdir ben senden sonra başladım tedaviyeeeHakkında hayırlısı olur inşallah canım ben 2 denemede de transfer aşamasına gelemedim malesef nasip olmadı inşallah bu sefer olur acaba birbirimizi gördük mü çok merak ettim
slm kızlar bnde mayayı 1senedir araştırıyordum en sonunda maddi durumu düzeltip gittim 2ay önce ön görüşme yaptım ocak adetimlede başladım tedaviye ilk kez tüp bebek olcak bnm 3buçuk yıllık ewliyiz 2kez aşılama oldum baktım olmuyor tüp bebek denemeye karar verdik bnde pko var eşimdede hareket sorunu var oyuzden hemen tüp bebeğe geçtik.mam,ya çok iyi bi yer şuan iğnelerimi kullanıorum bugünde ultrasonum vardı yumoşlarım gelişiomuş çok şükür bide pko olduğum için çok sayıda var iğnede 5.günüm bugün 12buçk olmuş biri iğneye 3gün daha dewam edip cuma gidicem ultrasona bakalım hayırlısı ya size bişey sorcam bu iğne tedavisi 10günü geçmez demi bnm cuma 8.günüm olcakda artık çatlatma iğnesini verirmiki cumaya okadar heycanlıyımki biran önce bebeğimi içime bıraksınlar istiorum artıkrabbim hepimize bu duyguyu tattırsın inş. ordada karşılaşırsak görüşelim.öpüyorm sizi gelişmelerden haberdar ederim sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?