Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

10günü geçmez ignede ama büyüklükleride önemli
ankaradamı oturuyorsun[/QUOTE]

ewet tatlım ankda oturuyorm ama nete pek giremediğimden geç cvp veriyorum.ya işte yarın sabah gidicem bakalım kaç santim oldu en son 12buçukdu ve çok sayıda vardı.bn puregon kullanıorum önce 225mm kullandım son 2günde 175mm ama yarın ne der oluşmuşmudr bilmiorum ama varya karnım falan morardı hepiğneden sonrada çok ağrım oluyor ağlıcak gibi oluyorm.inşallah sonuçlarımız güzel olur bu kadar eziyetimizden sonra rabbim yüzümüzü güldürür inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz rabbim.birbirimize çok dua edelim.gelişmeleri bildiririm sizlere k.i.bakın:90:

mayada yaprdığım 2.denememde maalesef negatf oldu 3.için oraya gitmelimiyim bilmiyorum

Çok üzüldüm keşke pozitif sonucu alsaydınn
rabbim böyle istemişş ne diyebilirizki
canım eger 3.yü düşünürsen farklı bir merkez dene derim
bu demek degilki maya kötüü
benim sonucum negatif olursa vve 2.kez tekrar yapmayı düşünürsek bukez mayayı tercih etmem

sweetgirlll............
hafta içi yumurta toplama işin olur ve hafta sonuna dogruda transferin bile olabilir...
herşey yolunda gider umarımmm

Son düzenleme:
şubat ayı reglimle birlikte maya'da başlayacağız hayırlısıyla :)

ilk görüşmem ve sonrasında gerçekleşen birkaç telefon görüşmem sonucu edindiğim ilk izlenimlerin hepsi harika.
burası gerçekten bana iyi gelecek, buna inanıyorum :)

bu yolda herkese gönlündekine bir an önce kavuşmasını diliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben maya tüp bebeğin sayfasına kayıt yaptırmıştım daha sonra beni aradılar ön görüşme yapmak istermisiniz diye gelenler arasından çekiliş yapıp kazanana tüp bebek hediye ediyorlarmış giden arkadaşlara soruyorum ön görümede neler yapılıyor ve bu arada bu ön görüşmenin ücretsiz olduğunu söylediler gerçekten öylemi bizden gidince para almıyorlarmı birde ben tüp bebeğimi mayısta yapacağım zorlamıyorlar değilmi şimdi olsun diye lütfen bana bu konuda yardımcı olun ne yapayım kararsızım

sendeki tüm tahlillerini giderken götür
ücret almıyorlar
sadece size yapılabilecek tedavi hakkında bilgi veriyolar
zorlama olmaz merak etme

teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için sende bu şekilde mi gittin?

ben tedaviye kesin karar vermiştim zaten
ama bu şekilde oluyor orada önceki sayfalara bakarsan yazan arkadaşlar vardı.
Hepten emin olmak istersen merkezi ara tam ayrıntılı bilgi al

misafirhanesi dışında iyi bir merkez

arkadşlar ben mayada 2 negatif deneme yaşadım,1 tanesi dondurulmuştu,size kötülemicem ama ben bidaha oraya gitmeyeceğim hali ile,siz olsanız sizde itmezdiniz,ama size tavsiyem olacak,bana kimse söylemedi keşke söyleselerde,tedaviye başlamadan önce bi doğum hastanesinde genetik test yaptırın sonçları 1 ayda çıkıyor belki çok ama negatf olmasından iyidir,benim ilki tuttu ama genetik sorun çıktı,maya denemeden yaptrmıyor he şanslıysanız ilk denemzde tutar ınş ama ben şasnzdım keşke banada biri git yaptr deseydi şimdi 3 aylık hamile olcaktım,bir iğne yüzünden düşük yaptım,yani oiğneyi yaptrsaydım düşmeycekti onlar öyle dedi,siz siz olun kesilkle o testleri yaptırın,basit bi çözümü oluyor herşeyin.ben şimdi yer araştırıyorum o kadar paramda boşa gitti hangisine yanayım bilmiyorum,hepinmze Rabbim yardım etsin,çok isterim mayaya giden herkes hamile kalır ınş

slm arkadaşlar benimde aklımda maya var bir kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi mayaya gitmk istiyorum aşılamayla fazla vakit kaybetmek istemiyorum mayadan mesaj geldi geçen gün mailime öğretmenlere bir kaç meslek grubu daha vardı indirim var diye varmı bunu bilen ya da yararlanan maya da tedavi olanlar ne kadar tuttu raporsuz

canım meraba
bende maya hastasıyım. mayada 2142tl raporsuz fiyattı. ben geçtiğimiz temmuzda yaptırdım orda ama ne yazıkki negatif, ama çok ii bi ekip ben çok memnunum. bugün dondurulmuşlarımla tekrar tansferimi oldum. çözdürme fiyatı dışında ücret almıyolar. oda 350 euro o kadar. çok ilgililer tavsiye ederim git bi görüş istersen

merkeze 2148lira
macs yöntemi 275euro
toplamda 2880falan ödedik
ilaçlar hariççç
ilaçlarada 2000liraya yakın verdik.

yani 5000lirayı göze al öyle git derim.

merhaba ben 3 aşılama 1 tüp bebek denedim bursada pembe mavi tüp bebek merkezinde 4 gebeliğimde düşükle sonuçlandı mayatüp bebek merkezini 4 senedir internetten takip ediyorum geçenlerde bir bülten geldi ayda 1 kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi diye bende şansımı denedim formu doldurup gönderdim 3 gün sonra dr ahmet bey geri dönüş yaptı eşim ve beni ankaraya günü birlik davet etti beni ve eşimi muayne edip çekilişe bu şekilde dahil olabileceğimizi anlattı düşünüyorum % 70 gitmek istiyorum % 30 acaba diyo bana lütfen bir fikir verin arkadaşlar enson bebeğimi 2010 nisan 26 kaybettim 8 haftalıktı işte benim geçmişim kısacası bu sizce ne yapayım :97::18:

merhaba
ben geçen sene mayada tüp bebek denedim...sonuç negatif oldu...başka merkezlerede bak derim...iyi araştır...

mayada ahmet diye bir dr yokki?

şubat reglimde tedaviye başlayacaktık ama bu ay beklenmedik şekilde bir biyokimyasal gebelik yaşadım. o yüzden tedaviyi bir süreliğine rafa kaldırdım, yaza doğru maya'da görüşmek üzere :)

herkese tedavisinde bol şans.

zambak, ne durumdasın, gelişmeleri yazar mısın :) sevgiler.

aaaaa demek kimyasal gebelik yaşadınn????????

yaza kadar mayaya gitmeden gelsin inşallah bebeginnn

ben hamileyim canım
ama akıntım var kahverengi
pazartesi kese için gidicezzz
inşallahhh sorunsuz bişekilde görürüzzz

evet maalesef, neye niyet neye kısmet oldu biraz tesadüf işte, olacağı varmış, o da benim karar verdiğim ayı bulmuş :82:

allah tamamına erdirsin, durumunu merak ediyordum, çok ama çok sevindim
inşallah bizi yeniden maya yollarına düşürmeden gelir bizimki de

merhaba arkadaşlar,
mayayı çok duydum hep olumlu şeyler okudum, çorumda oturuyorum eşimle konuştuk gittik görüştük tüp bebek için çok içime sindi 1 kez görüştüm henüz ama eşimde osman beye güvendi, şimdi adetimin 3. günü gitcez sabırsızlanıyorum herkes çok iyi ve güler yüzlü orda herkese şiddetle tavsye ederim... :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…