mayada yaprdığım 2.denememde maalesef negatf oldu 3.için oraya gitmelimiyim bilmiyorum
arkadaşlar ben maya tüp bebeğin sayfasına kayıt yaptırmıştım daha sonra beni aradılar ön görüşme yapmak istermisiniz diye gelenler arasından çekiliş yapıp kazanana tüp bebek hediye ediyorlarmış giden arkadaşlara soruyorum ön görümede neler yapılıyor ve bu arada bu ön görüşmenin ücretsiz olduğunu söylediler gerçekten öylemi bizden gidince para almıyorlarmı birde ben tüp bebeğimi mayısta yapacağım zorlamıyorlar değilmi şimdi olsun diye lütfen bana bu konuda yardımcı olun ne yapayım kararsızım
sendeki tüm tahlillerini giderken götür
ücret almıyorlar
sadece size yapılabilecek tedavi hakkında bilgi veriyolar
zorlama olmaz merak etme
teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için sende bu şekilde mi gittin?
slm arkadaşlar benimde aklımda maya var bir kez aşılama yaptırdım olmadı şimdi mayaya gitmk istiyorum aşılamayla fazla vakit kaybetmek istemiyorum mayadan mesaj geldi geçen gün mailime öğretmenlere bir kaç meslek grubu daha vardı indirim var diye varmı bunu bilen ya da yararlanan maya da tedavi olanlar ne kadar tuttu raporsuz
merhabamerhaba ben 3 aşılama 1 tüp bebek denedim bursada pembe mavi tüp bebek merkezinde 4 gebeliğimde düşükle sonuçlandı mayatüp bebek merkezini 4 senedir internetten takip ediyorum geçenlerde bir bülten geldi ayda 1 kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi diye bende şansımı denedim formu doldurup gönderdim 3 gün sonra dr ahmet bey geri dönüş yaptı eşim ve beni ankaraya günü birlik davet etti beni ve eşimi muayne edip çekilişe bu şekilde dahil olabileceğimizi anlattı düşünüyorum % 70 gitmek istiyorum % 30 acaba diyo bana lütfen bir fikir verin arkadaşlar enson bebeğimi 2010 nisan 26 kaybettim 8 haftalıktı işte benim geçmişim kısacası bu sizce ne yapayım :97::18:
merhaba ben 3 aşılama 1 tüp bebek denedim bursada pembe mavi tüp bebek merkezinde 4 gebeliğimde düşükle sonuçlandı mayatüp bebek merkezini 4 senedir internetten takip ediyorum geçenlerde bir bülten geldi ayda 1 kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi diye bende şansımı denedim formu doldurup gönderdim 3 gün sonra dr ahmet bey geri dönüş yaptı eşim ve beni ankaraya günü birlik davet etti beni ve eşimi muayne edip çekilişe bu şekilde dahil olabileceğimizi anlattı düşünüyorum % 70 gitmek istiyorum % 30 acaba diyo bana lütfen bir fikir verin arkadaşlar enson bebeğimi 2010 nisan 26 kaybettim 8 haftalıktı işte benim geçmişim kısacası bu sizce ne yapayım :97::18:
şubat reglimde tedaviye başlayacaktık ama bu ay beklenmedik şekilde bir biyokimyasal gebelik yaşadım. o yüzden tedaviyi bir süreliğine rafa kaldırdım, yaza doğru maya'da görüşmek üzere :)
herkese tedavisinde bol şans.
zambak, ne durumdasın, gelişmeleri yazar mısın :) sevgiler.
aaaaa demek kimyasal gebelik yaşadınn????????
yaza kadar mayaya gitmeden gelsin inşallah bebeginnn
ben hamileyim canım
ama akıntım var kahverengi
pazartesi kese için gidicezzz
inşallahhh sorunsuz bişekilde görürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?