Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

osman hoca ve ekibi gerçekten güler yüzlüü
takipleri genelde adnan hoca yapıyor

misafirhanedemi kalacaksınız

bende mayada tüp yaptıranlardanım ama çok büyük bir güvenle gitmiştim olumsuz söyleyenlere hep kızıyordum nitekimde onların dediği oldu ben hiç memnun kalmadım osman bey konuşmaya gelince gayet iidi.ilgiliydi ama birdaha yüzünü görmedim tedavi bitene kadar.hele o şerife hemşire hiç saygılı değil.ya alışmışlar artık ondan hiç bi seviye yoktu keşke dinleseydim beni uyaranları ne bir bilgi verdiler nede soruma düzgün bi cvp kendime çok kızıyorum yol yakınken dönmediğime

negatf sonç aldığım için mi bilmiyorum bende soğudum oradan,3.deneme için benden 8 milyar istediler,güya 3.denemede indirim yapcaklardı,zaten biz orya 2840 diye gittik bize 6 milyar çıkardılar,yok şuda lazım yok buda lazım,şimdi araştrdık ki bunların hiç birine gerek yokmuş,ama oraya gidipte pozitf alanlarda var şimdi onların kafası karışmasın,ilgi alaka fena değil,yaptıklarıda iyiydi,ama olmadı işte belki bende şansızlık vardıi

2800deyip 5000-6000lirayı buluyor
bizde öyle gitmiştikk
aynen katılıyorum sana
ama neler istediler merak ettim dogrusu
neden 8000lira dediler 3.denemeye başka şeylermi araştıracaklar acaba????
çok şaşırdım gerçekten şerife hemşire gayet güler yüzlüydü
hatta son kullanacagım doz düşük diye yeniden ilaç parası vermiyim diye oradan ayarladı bana ilaçlarıı
inan yapmasa yapmazdı alınacak derdi alırdık paşa paşa

evet pgt istediler bizden genom bebek falan bişeyler anlattılar,yalvardım idnriim yapın diye,zaten indirimli fiyatlarıymış,zaten para konusunu konştuğunuz hatun var bi tane despot bişey sanki vicdansız gibi..neyse bunlar için bize böyle fiyat çıkardılar,neyse ist a geldik biz,memorilae ve başka merkezlere gittik mayanın benden istedği testler tamamen gereksiz miş,işte böyle bunları duyunca oraya gitmeme kararı aldım..

slm arkadaşalar ben 2.5 seneelik evliyim yaşım 21 pco hastasıyımm 1 senedir felan kk forumunu takip ediorum bende tüp bebek düşünüyorumm ama nerde yaptırıcağım karar vermedimm yaşım küçük ama yaşadığım yer küçük bir yer kendi üzülmeme yetmiomuş gibi birde başakalrıyla uğraşıorumm 2 senende çok yprandımm 1 sene klomen çatlatma iğnesi felan kullandım ama sonuç alamdım artık bende bebeğime kavuşmak istiyorumm oyüzden tüp bebek denicemm madii durumum şu anda müsait değil ama bşiler yapıp nisan veya mayısta başlamayı düşünbüyorumm lütfen bana yardım edinn maya hakkında bilgi edinmek ...

ozaman kendince en iyisini yapmışsın tabiki canım
böyle tedavilere başlarken araştırmak en güzelii
umarım bukez sonucunn yüzünüzü güldürür.....

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum ben butür insanlarla 5yıldır ugraşıyorum artık şaptan yüzlerine lafları yapıştırmayı ögrenmiştimmm

şimdi çok şükür hamileyimmm....
ben mayaya gittim memnun kaldımm
ama memnun kalmayanlarda varr.artık tercih sana kalmış
ama sadece şunu belirtiyim fiyat 5000-6000arasını buluyor sakın 2800lira diye gitme...
diger merkezleride aramıştım ben ama oralar çok fazla istediler
onun için kararım maya olduu.....

gerçekten çok sevindim hamileolduğuna negüzell ya rabbim inşlh banada nasip eder sendemi pcolusunn neyapacağımı bilmiorumm ya maya yada umuta gidicem karar verdikten hemen sonra tedaviye başlıolarmııı

gerçekten çok sevindim hamileolduğuna negüzell ya rabbim inşlh banada nasip eder sendemi pcolusunn neyapacağımı bilmiorumm ya maya yada umuta gidicem karar verdikten hemen sonra tedaviye başlıolarmııı

sagol allah sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşallahhh
bizde eşimin sperm problemi vardı..
ilk denememdi benimde

sende çok gençsin
şansın çok fazla
eşimde problem varmı?

ben şehir dışından gittigim için ilk görüşmemizde başlamak istedik
adetimin 2.günü hemen gitmiştim
ogün ignelere başlamıştım

ozaman kendince en iyisini yapmışsın tabiki canım
böyle tedavilere başlarken araştırmak en güzelii
umarım bukez sonucunn yüzünüzü güldürür.....
teeşkkür ederim canım
herkesin dolu döndüğü kapılardan ben boş çıkıyorum
tüm kapılar yüzüme kapanıyor
kendimi çok şansız hissediyorum
millet ilk denemsinde hamile kalıyor
ben 3.kez tüp bebek yaptrcam
belki 10 milyar para harcadık
harcayacağzda..
çok istiyorum anne olmayı ınş olurum
rabbim yazmştır ınş
yüreğim çok yanıyor

canım herşeyde vardır bihayır
vakti gelmemiş demekkkiii
biliyosunkii rabbimmm ol deyince oluyorrr...
Inan buyolda 6kez deneyip hala pes etmeyip 7.tedavisine başlayanlar varr....
Rabbim herkese kaldıracagı kadar yük veriyor bencee

çok zor biryolll
seni çok iyi anlıyorumm
inşallahh allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder ..
Allah kucaklarınızıboş bırakmasınnn
sizlerede yaşatsın buduyguyuuuu

teşekkür ederim canım sağol önümzdeki ay başlıyoruz 3.denemeye Rabbim güç verdiği müddetçe inatla bebeğim için uğraşacağım ama ınş çok uğraşmam

inşallah son ugraşın olurr
pozitif sonucunu alırsın
nerede yaptıracagına karar verdinmi?
ınş canım ınş son olur
insanın maddi anlamda gücü yetse bile yaşadığı ve kaybettiği umutları geri gelmiyor,yıkılıyorsun her defasında,ve Rabbime karşı isyan etmekten çok korkuyorum ama insanız işte,neden ben diyorsun hemen,ianançlı biriyim hamdolsun kabul ediyorsa Rabbim namazlarımı kılar her zaman dua ederim,zaten dua etmeyi bi ara bıraktığımda o kadar kötü oldum ki dua etmeye bi başladım baktım çok iyiym,çok şükür dedim sonra

şimdilik ERDEM de yaptrcaz gibi görünüyor ama ben son anda bile karar değiştiren bi insanımdır,erdemde yaptrmamızın büyük sebebi fiyatı uygun,birde yakın çevremde 2 kişi yaptrdı ve ikiside hamile ınş bende onlardan biri olurum..

senin inan çok iyi anlıyorumm
inşallah bukez sonuncu olurr
inan bunu canı yürekten söylüyorum
hiç kolay degil okadar hormonu vücuda yüklemek ..
negatif sonuç almakk...

bence nerde karar verdiysen orda başla
çünkü başka biyer düşünür ve yaptırırsan buseferde olmazsa için içini yer ordamı yaptırsaydım diyeeee
tabiki sen bilirsinn ama madem gözünün önünde ordan 2tane hamile varsa bu sana hem moral olurrr hemde motivasyonun artar
duanı hiç bırakma umutsuzluga kapılma
bizler hata yapabiliriz nihayetinde kuluzzz
rabbim affeder inşallahhh

bana yaz sakın tamammıı merak ederimm habersiz bırakmaaa

amin sağol evet eşimde varikosel var sperm sayısı 36 milyon ama doktorum hamilleliği engellemiyeceğini söyledi bende boluda oturduğum için bende hememn başlamak isterim verdiğin cvplar için çok tşk ederim beni bilgilendirdiğin için allah razı olsun ...

canım ne kadar iyisin sen,iyiki böyle forumlar var
çünkü birbrmzi ancak bizler anlarız
yoksa çevre insanı delirtiyor
bana şimdi ne acelen var bekle olur diyenler var
nasıl sinir oluyorum anlatamam sana

ınş bu son tedavim olur,ınş bende anne olurum,evet umudum yüskek erdemde ınş ben kavuşurum yavruma,tabiki keisnlkle yazarım buraya hamileyim diye dönerim ınş

sperm sayınız aslında gayet iyi
demekki hareket yada morfoloji sorunumu varkiiii
normal gebe kalma ihtimalin var çünkü
hemen başlayabilirsin yani gidince sadece adetli gitmen yeterlii
hadi hayırlısı olsun bakalım başlayınca yaz burayaa

tabikii canım senin halinden ben benim halimden ancak sen anlarsınn
çevredekii insanlarrr delirtmezmiiii
delirtiyolarrrrr....bende çok laf duydumm ama zamanla sende laf söylemeyi biliyosunn
ben sıkıntımızı bile belli etmedimm istemiyoruz bebek dedimm
nekadar süre evlisin bilmiyorum ama
inan ben 5sene çektim böyle cahil insanlarıı
bugün beni gören yarın gördügünde aynışekilde sorusunu soruyoduu
hamile degilmisin sen hallaadaha 1gün olmuş soralıı
düşünn yaniiii....nasıll delirmezsinnnn
ee ne oldu şimdi hamile haberimi duydular ama bi tlf edip hayırlı olsun demiyolar amaa

özeldende yaz bana gelişmelerii
yumurtan toplanacagı transferin olacagı zaman seni kim beklerse dışarda muhtemelen eşin olurr
ona söyle senin için 7kez ayetel kürsiyi okusunn
sende girerken okuuu
dua ettt...(kii biliyorumki okursunn ama söyliyim dedim )
hakkında en hayırlısı ne ise rabbim onu versinn sanaaa

ha unutmadann herkesle sıkıntını paylaşmaaa
tüp bebek tedavini söyleme herkafadan farklı sesler çıkacakk
yorumlar olacakkk...
sadece sizde kalsınn bencee buu..
nacizane fikrimmm...tabikii en dogrusunu sen bilirsinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…