Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

tabikii canım senin halinden ben benim halimden ancak sen anlarsınn
çevredekii insanlarrr delirtmezmiiii
delirtiyolarrrrr....bende çok laf duydumm ama zamanla sende laf söylemeyi biliyosunn
ben sıkıntımızı bile belli etmedimm istemiyoruz bebek dedimm
nekadar süre evlisin bilmiyorum ama
inan ben 5sene çektim böyle cahil insanlarıı
bugün beni gören yarın gördügünde aynışekilde sorusunu soruyoduu
hamile degilmisin sen hallaadaha 1gün olmuş soralıı
düşünn yaniiii....nasıll delirmezsinnnn
ee ne oldu şimdi hamile haberimi duydular ama bi tlf edip hayırlı olsun demiyolar amaa

özeldende yaz bana gelişmelerii
yumurtan toplanacagı transferin olacagı zaman seni kim beklerse dışarda muhtemelen eşin olurr
ona söyle senin için 7kez ayetel kürsiyi okusunn
sende girerken okuuu
dua ettt...(kii biliyorumki okursunn ama söyliyim dedim )
hakkında en hayırlısı ne ise rabbim onu versinn sanaaa

ha unutmadann herkesle sıkıntını paylaşmaaa
tüp bebek tedavini söyleme herkafadan farklı sesler çıkacakk
yorumlar olacakkk...
sadece sizde kalsınn bencee buu..
nacizane fikrimmm...tabikii en dogrusunu sen bilirsinn[/QUOTE]
tavsiyelerin için çok ama çok teşekkür ederim canım
ayetel kürsiyi yapacağız eşimle iyi oldu söylediğin
evet bu sefer kimseye söylemiyoruz
beni iyi anlayan en yakın arkdaş dediğim insanlar bile beni acıtabiliyor
sık sık arayıp sonç ne zaman diye sormaları bile beni strese sokuyor
ama benim amacım hep dua etmeleri içindi
artık insanlarda buda kalamamş dua yerine merak ediyorlar
ben bile bile beni üzmek isteyenlere hakkımı helal etmiyorum zaten
hayrlısı bakalım merkez konusunda şüphelerim silinmedi ama olsun,mayaya çok güvenip gitmiştim,tedavilere gidip gelirken onlara hiç bi şeyi merak edip sormamştım çok güvenmiştim onlara ama ne oldu negatif,bu seferde böyle olsun tam güvenmeyeyim belki pozitif olur:)
zaten 2 koncağı için umudum çok,bu ay metformine başlattılar bu bile faydalıymş araştrdırdım yumurta kalitesini arttırıyormuş,bu ay hayalleirmi yüksek tutacağım bebeğimin odasını hayal edeceğim ınş Rabbim nasip eder...tekrar çok çok teşekkür ederim,sennle herşeyi paylaşacağım imkanım oldukça sevdim seni

ankara 06

inşallahhh 2bebişinde tutardaaa
gelipte bana "ya ben çok uykusuzumm "dedigin zamanlarıı görürürmm inşallahhhhh
bu sitede hamile bir arkadaşım vardıı hep bana dedi olacakk bak hamile kalacaksın dedii
sagolsunn duasınıda hiç eksik etmediiii
bende sana edicemm bol boll duaaaa
inşallahh rabbim kabull ederrr.......

selam arkadaşlar uzun zamandır siteye girmemiştim bende artık tüp bebek merkezlerine bakıyorum ve maya tüp bebek merkezini merak ettim ve giden arkadaşlarımdan cevap yazmalarını bekliyorum

AYY canım benim ne kadar iyisin sen,dualarında olmak beni çok mutlu etti,ınş hamile kalablir ve yavrumu kucağıma alablirim

mayaya yada farketmez başka yere gidecek olan arkdaşlar sizlere bi önerim var
eğer maddi anlamda 1 kez yaptrma durumunuz varsa
başlamadan önce tüm testleirnizi tetkiklerinizi yaptırın
1.olmayınca yapıyor genelde merkezler
ama bi ne denek tahtasıyız nede o kadar denmeeye verecek paramız yok
benim öyle oldu
şimdi 3.ye başlıyorum
ilki tuttu ama genetik sorun çıktı keşke 1.de yaptrsaymşım önlemini alırdık
genetik testleirni bi genetik bölümnde isteyin 1 ayda çıkıyor ihmal etmeyin
he olcak diye bişey yok ama 1 aydanda bişey kaybetmezsiniz
keşke birde bana bunları deseydi
neyse yaşayacğım şeyler varmış hayrlısı olsun

Bugün yine maya'dan mesaj geldi, kampanya diye.. İşi ticarete dökmelerinden hiç hoşlanmadım. Bu ne kampanya, indirim, çekiliş... Esnaf zihniyeti ile yapılacak kadar basit bir iş değil yaptıkları ama farkında değiller sanırım...

evet banada geldi hem e-mail hem sms,ben e-mailden cevbap yazdım,ben sizde 2 kez deneme yaptım ama negatf oldu bana cazip bir fiyat söyleyin 3.için size geleyim diye neyse ben cevap verceklerinzi sanmıyordum ki cevap yazmşlar sizi kampanyaya allaım 1980 miydi neydi bende içimden dedim çok büyük iyilik ettiniz diye,yani bana extra bi ilgi göstermelerini beklemekle hata yaptmışım,zaten o kampanyaya herkes gelebliyor bana biraz daha indiirm yapında ki anlamı olsun dimi,2 milyar ilaçsızdır o fiyat e 1.5 da ilaç tutyor 3.5 orya gidince size bi dünya test şu bu çıkartıyorlar al sana 5-6 milyar...ben şimdi 3.5 herşey dahil yaptırıcam ist da ama eğer bana herşey dahil 2 ye yapsalardı gidicektim...ama yapmadılar..gerçi ankaraya git birsürü yol bide elin evinde rahat edemiyorsun..Rabbim çok bekletmesin ınş...

Arkadaşlar eşimin sperm sayısı 7,8 adet bir kez negatif sonuçlanan tüp bebek denemesi yaşadık ve şu an merkez arıyoruz. Içinizde sorunu bizim gibi olupta pozitifi gören var mı konyadan gidicez yardımcı olursanız sevinirim

arkdaşlar 1 hafta önce maya tüp bebek merkezi sitesinde auın çekilşi ne katıldımmm ve geçen gün beni mayadan aradılar çekilie katıldığım için ilk muayene ücretsiz dediler fajkat ben bu ay gidemicem mayısta yaptırmayı düşünüyoeumm nianda gelebileceğimi söledimm ilk muayene için fiyatları ilaçlar hariç 1984 lira dediler misafirhaneleride varmış günlük tabi en ii odası banyolu felan 66 lira kişi başına ya herşey ii güzelde forumda bakıorumm genelde her kes tuttu fakat düştü dior ya aklım çok karıştı maayaya karar vermiştim ama acaba şimdide umutamı gitsen diorumm offf ya aklım çok karıştııı neyapcammm bilmiorummmmm!!!!!

arkadaşım seni bi konuda uyarayım gerisini sne düşün o dedikleri fiyatı biz düz 2 diyelim
size oraya gidince macs denen bi işlem gerek bu olmazsa embyo olmaz diyecekler mecbur yaptrcaksınız 500 tl..birde dondurma işleminden bahsetcekler 700 dondurma 1500 tl de ilaç birde boludan gitceksin galiba yani düz 5 i çıkarın gözünüzden..mayada 2 kez deneyen biri olarak bunları söylüyorum he bunlar olmayabilirde..benim eşimin değerleri hep süperdi ama oraya gittik eşinizin değerleri iyi değil dediler o anda para düşünmüyorsun veriyorsun..biz bunları yaşadık..ama tutan insan çok var ben sadece fiyat yönünde insanlara doğru bilgi vermiyorlar ona kızıyorum...düşük yapılıyor diye yorum yapma..birde benden sana tavsiye genetik test taptrmadan tüp bebeğe başlama...

arkadaşım genetik test dediğin nedir bu yeni yöntem varmış genom diyolar o mu yoksa normal mikroenjeksiyondan önce yapılan emriyo seçme mi macs denen.

arkadaşım genetik test dediğin nedir bu yeni yöntem varmış genom diyolar o mu yoksa normal mikroenjeksiyondan önce yapılan emriyo seçme mi macs denen.
hayır onlar değil arkadaşım..bi eğitim araştırma hastanesinin genetik bölümüne gidiyorsun sizin genlerinize bakılıyor pıhtılaşmanıza bakılıyor misal bende kanda pıhtılaşma çıktı sürekli bebe aspirini kullanmam gerekiyormş bunu bilmiyorduk biz..ilk denemem tuttu ama bundan dolayı kaybettik ben kimse bunları yaşamasın istiyorum..genom bebek pgt macs bunlar ayrı ayrı testler..

canım bu kanda pıhtılaşma dedigin normal parmaktan bakılanmıı
pıhtılaşma zamanına falan bakılıyor

birde sen mayada tedavi görürken bebk aspirinii kullandırmadılarmıı

canım bu kanda pıhtılaşma dedigin normal parmaktan bakılanmıı
pıhtılaşma zamanına falan bakılıyor

birde sen mayada tedavi görürken bebk aspirinii kullandırmadılarmıı
yok canım o parmak ucu testini yaptrmşsım ama pıhtılaşma zamanı testi o
benim dediğimi genetik bölümü yapıyor daha ayrıntılı yapıyorlar

mayada evet bebe aspirni kullandım ama iğnesinide kullanmam gerekiyormuş gebe kalana kadar bebe aspirni gebe kaldığım an iğneye geçilmesi gerekiyormş gebe kaldığım zamanda bilmediğmiz için bebeğim gitti benden2.sinde iğneyide kullandık ama nasip olmadı hiç tutmadı..şuan bebe asprnini kullanıyorum sırf bu yüzden her zaman adet günü gidip kan veriyorum belki hamileyimdir hemen iğneye başlayalım diye..

kafam iyice karıştıııı boluya yakın die ankara istedimm ama umutuda düşünüorumm neyapcamm yaaa offfff

kafam iyice karıştıııı boluya yakın die ankara istedimm ama umutuda düşünüorumm neyapcamm yaaa offfff

benim bi arkdaşım ankara anatolia da yaptırdı..o da kastamonuda oturuyordu..ilk muayne için gitti anatolia nın bazı illerde anlaşmalı dr ları var muayne ve kont için sürekli gitmen gerekmiyor ve çokda başarılı bir merkez sana tavsiye edebilirim..mayaya 5 verceğine oraya ver aynı parayı..nasip kısmet inan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…