sperm sayınız aslında gayet iyi
demekki hareket yada morfoloji sorunumu varkiiii
normal gebe kalma ihtimalin var çünkü
hemen başlayabilirsin yani gidince sadece adetli gitmen yeterlii
hadi hayırlısı olsun bakalım başlayınca yaz burayaa
mutlaka yazıcam başlayınca inşlhh tutunca bebeişimm inşlh kucağamı aldığımda mutlkka yazıcam çok teşk ederim herşey içinnnnnnnnnn...
selam arkadaşlar uzun zamandır siteye girmemiştim bende artık tüp bebek merkezlerine bakıyorum ve maya tüp bebek merkezini merak ettim ve giden arkadaşlarımdan cevap yazmalarını bekliyorum
AYY canım benim ne kadar iyisin sen,dualarında olmak beni çok mutlu etti,ınş hamile kalablir ve yavrumu kucağıma alablirimankara 06
inşallahhh 2bebişinde tutardaaa
gelipte bana "ya ben çok uykusuzumm "dedigin zamanlarıı görürürmm inşallahhhhh
bu sitede hamile bir arkadaşım vardıı hep bana dedi olacakk bak hamile kalacaksın dedii
sagolsunn duasınıda hiç eksik etmediiii
bende sana edicemm bol boll duaaaa
inşallahh rabbim kabull ederrr.......
AYY canım benim ne kadar iyisin sen,dualarında olmak beni çok mutlu etti,ınş hamile kalablir ve yavrumu kucağıma alablirim
Bugün yine maya'dan mesaj geldi, kampanya diye.. İşi ticarete dökmelerinden hiç hoşlanmadım. Bu ne kampanya, indirim, çekiliş... Esnaf zihniyeti ile yapılacak kadar basit bir iş değil yaptıkları ama farkında değiller sanırım...
arkadaşım seni bi konuda uyarayım gerisini sne düşün o dedikleri fiyatı biz düz 2 diyelim
size oraya gidince macs denen bi işlem gerek bu olmazsa embyo olmaz diyecekler mecbur yaptrcaksınız 500 tl..birde dondurma işleminden bahsetcekler 700 dondurma 1500 tl de ilaç birde boludan gitceksin galiba yani düz 5 i çıkarın gözünüzden..mayada 2 kez deneyen biri olarak bunları söylüyorum he bunlar olmayabilirde..benim eşimin değerleri hep süperdi ama oraya gittik eşinizin değerleri iyi değil dediler o anda para düşünmüyorsun veriyorsun..biz bunları yaşadık..ama tutan insan çok var ben sadece fiyat yönünde insanlara doğru bilgi vermiyorlar ona kızıyorum...düşük yapılıyor diye yorum yapma..birde benden sana tavsiye genetik test taptrmadan tüp bebeğe başlama...
hayır onlar değil arkadaşım..bi eğitim araştırma hastanesinin genetik bölümüne gidiyorsun sizin genlerinize bakılıyor pıhtılaşmanıza bakılıyor misal bende kanda pıhtılaşma çıktı sürekli bebe aspirini kullanmam gerekiyormş bunu bilmiyorduk biz..ilk denemem tuttu ama bundan dolayı kaybettik ben kimse bunları yaşamasın istiyorum..genom bebek pgt macs bunlar ayrı ayrı testler..arkadaşım genetik test dediğin nedir bu yeni yöntem varmış genom diyolar o mu yoksa normal mikroenjeksiyondan önce yapılan emriyo seçme mi macs denen.
hayır onlar değil arkadaşım..bi eğitim araştırma hastanesinin genetik bölümüne gidiyorsun sizin genlerinize bakılıyor pıhtılaşmanıza bakılıyor misal bende kanda pıhtılaşma çıktı sürekli bebe aspirini kullanmam gerekiyormş bunu bilmiyorduk biz..ilk denemem tuttu ama bundan dolayı kaybettik ben kimse bunları yaşamasın istiyorum..genom bebek pgt macs bunlar ayrı ayrı testler..
yok canım o parmak ucu testini yaptrmşsım ama pıhtılaşma zamanı testi ocanım bu kanda pıhtılaşma dedigin normal parmaktan bakılanmıı
pıhtılaşma zamanına falan bakılıyor
birde sen mayada tedavi görürken bebk aspirinii kullandırmadılarmıı
kafam iyice karıştıııı boluya yakın die ankara istedimm ama umutuda düşünüorumm neyapcamm yaaa offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?