mayada iki negatif denemem var iyi araştırın giderkende 5 bini göze alın
benim bi arkdaşım ankara anatolia da yaptırdı..o da kastamonuda oturuyordu..ilk muayne için gitti anatolia nın bazı illerde anlaşmalı dr ları var muayne ve kont için sürekli gitmen gerekmiyor ve çokda başarılı bir merkez sana tavsiye edebilirim..mayaya 5 verceğine oraya ver aynı parayı..nasip kısmet inan çok saol bişi sorcam ben bu genetik testi mutlaka yaptırın diosun aklımda kalmasın bende yaptırmayı düşünüyorummm ben mayısta başlıcmmm tüpe ama nisandada grüşmeye gidicem genetik tesiti ozamnan yaptırabilirmiyimki ayrıca yaptırdığım gün regl olmam gerekiyormuuu
iyice gözümden düştü bu maya yaaa.....
insanların duyguları ile oynuyorlar resmen
tamam tutup tutmama konusunu demiyorum
ama yok kampanya yaptık diye çağırıyorlar o dedikleri paranın 2 katını sizden çok kolay bi şekilde alıyorlar..yalan söylemeyin bari yaaa..doğru söyle şu kadar alıyoruz de...basitlik bence bu tamamen...
maya ya çok umutlarla gittim osman bey çok güzel konuştu bizimle ikna etti ilk denememizdi ne dese yuttuk, sonra bir daha osman beyi görmedik, hep hemşireler ilgilendi ilaçları onlar verdi, eşimin sperm problemi vardı transfer günü MACs uygulanması lazım diye 600 tl aldılar bizden ama ne bilelim o işlemi yaptıklarını
ilk denemde bugün tahlil yaptım lekelenmem var ve sonuc 0
ikinci denememi orda yapmak istemiyorum kesinlikle
ultrasona hep osman bey geliyo dozları ayarlıyo ama tabi ki ilaçları hemşireler veriyo
1kez osman bey ultrasona geldi..dahda görmedimm
hep adnan hoca yaptı..transferime kadar
inşallahhh pozitiff sonuç alırsınnn
ınş Rabbim ilk denemede nasip eder,iyi düşün boşver gerslm kızalr ben kararımı bugün verdimm allah nasip ederse nisanda tedaviye mayada başlıcamm bu ayda ilk muayeneiçin gidecemm maya için görüşlerinizi okudumm ii veya kötüü ama kısmetten ötesi olmamış rabbim inşlhh daimm eder inşlh ilk denemde tuttururumda bebeğimi kucağıma alırımm lütfenn dua edinn kızlarrr rabbimm bebeğini bekleyenlere tez zamnda bebişlerine kavuşmayı nasip etsinnnnn AMİNNNN
ınş Rabbim ilk denemede nasip eder,iyi düşün boşver gerisini
Slm arkadaşlar...
Ben de bişeyler söylemek istiyorum Maya hakkında...
3.negatif tüp bebek denememden sonra,ileri teknoloji yöntemlerinden faydalanmak için oraya gittim.İlk gittiğimizde Osman bey bizi o kadar iyi karşıladı ki size anlatamam.2 saate yakın bizimle konuştu,derdimizi sıkılmadan dinledi ve yapmamız gerekenleri defalarca anlattı.Bana %80 gibi çok umut verici bi yüzde verdi.Psikolojik olarak çok rahatlattı bizi.
Hiç tereddüt etmeden 4.deneme için orada karar kıldık.Fiyat olarak kampanya var dendi 2.150 lira olarak konuştuk ve tedavimize başladık.Ultrason için her çağırdıklarında bizden yeni testler ve tahliller istediler.Kromozom analizi,genetik inceleme,DNA fragmantasyonu,embriyo dondurma,çözdürme bu arada ilaçların bu fiyatın dışında olduğunu sonradan öğrendik.2.150 lira ile başlayıp ne istedilerse mecbur yaptırdık,çünkü artık başlamıştık bir kere 10.000 lirayla ayrıldık.Sonuç ne mi oldu,koca bir NEGATİF.
Bu arada ilk günden sonra Osman beyin yüzünü bidaha hiç görmedim.Yumurta toplama işlemimi de,transferimi de Adnan bey yaptı.Adnan hoca çok iyi bir doktor ama ben oraya Osman bey için gitmiştim.Bunu söylediğimde de bir sürü azar işittim.
Şimdi bu olumsuzlukları negatif sonuç aldığım için yazdığımı sanmayın,ben sadece yaşadıklarımı yazdım.Amacım asla merkezi ve doktorları kötülemek değil.Aksine hemşireler ve Adnan hoca çok sevimliydi.Biraz da nasip kısmet bu işler,demek ki daha zamanımız gelmemiş.
2 tane dondurulmuş embriyom var,ocakta gel tekrar koyalım dediler ama hiç umudum olmadığı için gidemiyorum.Biraz daha toparlayıp mayıs,haziran gibi gitmeyi düşünüyorum mecburen.2 tane embriyomu da koydurup orayla bütün alakamı kesmek istiyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizi boşa çıkarmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?