Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

atmosfer arkadaşım.öncelikle dilerim herşey gönlünce olur diyorum.ben maya da tedavi görmüş ve ilk denememde olumlu sonuçla dönmüş biriyim.şu an ikiz gebeliğim var.allahımda kısmet ederse dünyaya gelecekler.ve çok şükür kontrolümüzde de gayet sağlıklı görünüyorlar.yazını hayretle okudum.ilgilenilmekten ne anlıyorsunuz pek anlayamadım.orada o insanlar bir kişiyle görüşmüyor ki.bende ilk gittiğimde osman hocayla görüştüm sadece.ve daha sonrası adnan hoca gül hemşire ve ebru hemşire ile devam ettik.arada şerife ve şeçil lede paylaşımlarımız oldu ama onlarda insan.hangi birimize yetişsinler.ben daha sonra osman hoca yı görememekten hiç rahatsızlık duymadım.hatta soru soracak bir durumum bile olmadı.ben onlara sadece güvendim ve iyiki güvenmişim.şimdi bile arsıra arayıp durumumu soruyorlar.ve hoşuma gidiyor.haaa aramasalar da hiç sorun değil.misafirhane olayına gelince;orada evde kalma imkanım var iken transferimden sonra çok isteyerek 4 gün kaldım.ve emine hanım olsun diğer görevli arkadaşlar olsun .çok ta samimilerdi.evimizde gibiydik.internet bağlantısı da vardı.bilgisayarımızla istediğimiz an dilediğimizce bilgisayarımızda vakit geçiriyorduk.tv izliyorduk.evimizde gibi kimse karışmıyordu.hatta temizlik konusunda da çok hassaslardı.tuvalet banyo odalar sürekli temizleniyordu.yani sen kendi evinde emin ol öyle temizlik yapmazsın.bir günde defalarca.onun içindir ki senin samimiyetine ve yazdıklarına asla inanmıyorum.hatta konuşmak isteyen arkadaşlar olursa bana özelden de yazabilirler.bu şekilde yazılanlara inanmayın.maddi anlamda da diğer araştırdığım yerlere göre gayet fiyatları uygun.sağlığın ve yaşayacağımız o güzel annelik duygusunun pazarlığı olmaz olamaz.şunu da söylemek istiyorum.benimle beraber gidip tedavi olan arkadaşlarımdan gebe kalamayan arkadaşlarım da yeniden tedaviye başlıyor.bugün birisi başladı.martta da diğer iki arkadaşım gidecek.memnun olmasalardı bir daha neden aynı merkezi tercih etsinler ki.MAYA DA TEDAVİ GÖREN ARKADAŞLARIM.İÇİNİZ ÇOK RAHAT OLSUN.EMİN ELLERDESİNİZ.ALLAHTA NASİB ETTİYSE EVLADINIZA KAVUŞURSUNUZ.BÖYLE BOŞ KONUŞAN İNSANLARA ALDANMAYIN.MORAL VE GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ.OSMAN HOCA DA ADNAN HOCA DA ÇOK MUHTEREM İNSANLAR.HEMŞİRELERDE HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL İNSANLAR.ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.

helal olsun canimmmm

nayi26 elinize sağlık cok güzel anlatmışsınız en kısa sürede bende mayada başlıcam tedavime cesaretlendirdiniz beni

arkadaşlar cumanız mübarek olsun rabbim mübarek gün hürmetine hepiniz meleklerimize tez günde kavuştursun

slm arkadaşlar ben yarın lugrine başlıyorum ne olur dua edin dün görüşmeye gittik ve hemen cumartesi başlayın dediler 21 gün başlanıyomuş galiba ben korkuyorum içimde bir tedirgiblik ama oraya gittigim de sakin leşiyorum neden se. yarın 5,buçukda orda olam ilaç başlamak için allahım yardım cı olsun hepimize.

rabbim yardımcın olsun dularımız senizle stres yapma rabbimin dediği olur olumlu düşün olumlu olsun güzel haberleri en kısa sürede almak dileğiyleolumunekankayizsmile

rabbim yardımcın olsun dularımız senizle stres yapma rabbimin dediği olur olumlu düşün olumlu olsun güzel haberleri en kısa sürede almak dileğiyleolumunekankayizsmile

allah razıolsun teşekkür ederim ii dilekleriniz için ve dualarınız için.
siz nezaman başlıyosunuz? bugün işden çıkın ca gitcem mayaya korkum yumurta toplama işlemi ben inne görün ce kötü oluyom amaliyat olcak heralde küçük bir şey diolar ama yine de içim sızlıyo osman bey le 2 gün önce konuşdum bizle sizin ilgilen menizi istiyoruz dedim. tmm ben bakarım dedi size dedi.bilmiyorum güven verici bir ilgisi var osman beyin o yüzden onla devam etmek istedik o da kırmadı hemen tmm dedi.

slm yasemin cimm bugün lugrine başlıyorum.. doktorla konuşduk beni ulturosona soktu normalden daha fazla yumutan oluyo dedi oyüzden fazla ilaç kullan mıycaksın dedi.buda bizim için ii oldu masraf lar azalıyo ilaçları da bittikçe alırsın dedi.. çok yumurtlamak da sorun hiç yumurta olmaması da sorun oluyo dedi ama bu senin şu anki tedavin için ii olcak dedi masrafların az olcak dedi. eşimden tahlil aldılar dün telfon etti osman bey tahlil sonucu için hareketsiz ve şekli buzuk sipermiyogram sonucu çıkdı normal sayıda ama hareket siz ve şekli bozuk var dedi. bunun için eşim ne yapması gerekiyo acaba ilaç mı alsak ne kullan ması gerekir kii vitamin sizlikden de olabilir eşim yemek çook ayırır onu yemem bunu yemem der ne iyigelir bir bilgin varmı cnm opuyorumnanaktan

aybuka tedavin hayırlı sonuçlar doğurur inş. Aynı sorun bizdede çıktı bende pko eşimde morfoloji genelde de bu sorun çıkıyor aklıma takılıyor bu günlerde test yaptırıpta morfoloji bozukluğu olmayan okumadım daha neyse bizi sonuçlar ilgilendiriyor nede olsa inş umutlarımız boşa çıkmaz.

merhaba arkadaşlar
ben de dün mayaya gittim ve osman hoca ile tanıştık
memnun kaldık
önümüzdeki ay başlıcaz inşallah
ismim meral belki orada görüşürüz
umarım dualarımızın gerçek olacağı yerdir

çok haklısın arkadaşım bizde 3 sene paramızla rezil olduk
umarım burası bizi sevindirir

bu arada maya da öğretmenlere kampanya varmış 28 şubata kadar

3000 tl olan ücreti 2175 tl ye indirdiler

şok olduk.

bilginize canım

saol cnm siz hiç yaptırdınız mı tüpbebek maya da..
senin demi eşin de aynı sonuç çıkdı.:Saruboceq:

saol cnm siz hiç yaptırdınız mı tüpbebek maya da..
senin demi eşin de aynı sonuç çıkdı.:Saruboceq:

Hayır canım ilk denemem olacak. Benim dikkatimi çeken bir şey oldu sadece bu sitede değil bir çok sitede de araştırıyorum günlerdir hep morfoloji sorunu nedeniyle mikroenjeksiyonlar yapılıyor bu biraz garip geldi tam emin olmadan yazmak istemiyorum ama sizler anlarsınız beni eşime morfoloji %2 doğal yollardan bebeğiniz olmaz dedi <osman hocamız.Baya moralimiz bozuldu eşim çok taktı bu durumu ama şuan iyiyiz moral olarak sonuca odaklanmaya çalışıyoruz.ama bir şey var ki aklımda hiç çıkmıyor herkeste aynı sorun nedeniyle mikroya başlamak biraz düşündürüyor beni. Ama yinede merkezime güveniyorum olumlu yönlerinden bakmaya çalışıyorum.

kizlar macs yöntemi 285 euro bu ana paraya ekleniyor bende tüp bebek yapiyorm ve benim ödüycem rakam2140 tl arti ilaclar 1800 civari

benim gibi lugrine başlayan varmı 2 gündür ine yapıyorum ben ken dime belki aynı gün bebek yaptırırız tanışmak isterim sizlerle maya da hasta olun ca üçün cü günü gel dediler bana ilaç lar beni nezman hasta eder bile miyorum görüşelim işallah sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…