Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

atmosfer yazdıkalrın biraz abartı geldi bana bende mayada tedavi oldum benimki tüp bebek deildi mikro ıvf die bi uygulamaydı ve ilk seferinde tuttu orda buluna seçil gül ebru hemşireler ayrı ayrı ilgilendiler transferden sonra beklem sürecinde aradılar osman hoca ve adnan hocada çok çok ilgilendiler hakklarını ödiyemem rabbim hepsinde razı olsun şuan 7 haftalık hamileyim ben maya tüp bebeden çok memnun kaldım herkesede tavsiye ediyorum.......zemuszemus

Mayacılar nerelerdesiniz nasılsınız hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor dün merkez çok kalabalıktı ama burdan kimseleri göremedim yakanızda kırmızı karanfil takın tanıyalım birbirimiz cuma günü kont. gelecek olan varmı?

Mayacılar sizede msj gelmiştir banada az önce geldi yarın osman hocamız trt2 trt3 hayatın renkleri proğramına konuk olacakmış duyurulur

AAAAAAAAAAA valla artık sinirlenmeye başlıyorum bu nedir arkadaşım ya bir yorum yapıp çıkıyorsunuz geçenlerde de biri daha bu tip yazılar yazıp bir daha gelen cevaplara yorum yazmamıştı. Arkadaşım bu yorumları yazarken şuan orda tedaviye başlamış umut dolu insanların duygularını hiç düşünüyormusunuz acaba ki bunlardan biride benim eminimki düşünmüyorsunuz lütfen biraz daha dikkatli olun. Osman hoca babamın oğlu değil onu korumuyorum ama şuan doktorum daha öncede yazdım yanlış gelen ne varsa söylerim diye ki bir ara orda tedavi olan herkeste morfoloji sorununun çıkması aklımda şüphe oluşturmuştu ama ilgileri alakaları şuan unutturdu bana ve şuan merkezime doktoruma güveniyorum. İndirime gelince böylesine olumlu yaklaşımı pazarcı zihniyetine dökmeyin lütfen ucuz herzaman kalitesiz değildir ayrıca keşke bütün merkezler bu indirimi kampanyayı yapsada bizde çıkıp topikte tüp bebek fiyatları ucuzlasın diye konu açmasak değilmi. Sen o merkezde ne yaşadın bilmiyorum arkadaşım ama allah hepimizin şifasını versin amacımız hepimizin yavrularına kavuşması.

nuuur2 bıkmadı hala.kardeşim nereye gidersen git para vereceksin.bende maya ya gittim ve çok memnunum.arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.ilk denememde gebe kaldım.şu anda 17 haftalık hamileyim.vallahi herkes el bebek gül bebek ilgi bekliyor karşısından.sen önce anlayışlı ol.olgun ol.sabırlı ol.karşılığını nerde olursan orada alırsın arkadaşım.bu kafayla seni kimse memnun edemez.

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar acil destek bekliyoruzz

bak nur.şimdi ben bebeğimi kaybetsem bunda osman hoca nın ne suçu var ben anlayamıyorum.bak.benimle beraber başka bir merkezde gebe kalan arkadaşım şu ana kanamalar içinde yatıyor.bebekleri iyi çok şükür.ama bunda dr un hatası ne ?bende 8 yıl bekledim.ne ameliyatlar geçirdim.2 kere bebeğim karnımda öldü.ama hiç kimseyi suçlamadım.benim bünyemle,senin bünyen tabiki farklı.ama sen direk dr u suçluyorsun.ben bunu anlamıyorum,anlamam da mümkün olmayacak.ben osman hocayı bir kere gördüm.diğer işleri adnan hoca yaptı.sadece güvendim.başıma ne gelirse gelsin.belki bebeğimi kucağıma alamıycam.o merkezden çıktım işim bitti.şu an başka bir dr kontrolümü yapıyor.işi garantiye almak ,için profösöre gidiyorum.ama o bile garantisi yok kızım.herşeye hazırlıklı ol diyor.ki çok şükür herşeyim normal olmasına rağmen.şimdi bana birşey olsa merkezi mi karalıyayım,yoksa şimdiki profösörümü.ben allahıma sığınıyorum.inşallah herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır.aksi bir durum olursa bunda suçlu aramak yanlıştır.allah sana sabır versin.bizim senden isteğimiz orada tedaviye başlamış olan insanları etkilememen.başlamış sonuçta.moral ne kadar önemli sen de biliyorsun.bırak herkes tercih ettiği yolda gitsin.nasıl ve neden olduğunu sorma hakkın da yok.ben mayayı tercih ettim.bu seni ve hiçkimseyi ilgilendirmez.sen tercih etmiyorsun aynı şekilde beni ilgilendirmez.lütfen anlayışlı ol.en azından tedaviye başlamış insanlar için.kimsenin moralini bozmaya beynini bulandırmaya hakkımız yok.çok günah.

slm arkadaşlar ben tedaviye başladım benim gibi tedaviye başlayan varmı şu anda peregon kullanıyorum.. 2 gündür aynı zaman da lugrinde kullanıyorum.. bikaç tananede vitamin hapları da kullanıyorum.. eşimde benimle birlikde kullanıyo bitanesini herşey düzgün giderse bu hafta içi birgünü toplama işlemi olacak heralde çok heycanlıyım ve korkuyorum ben sizleri tanımıyorum.. ama tanışmak isterim.. pazartesi hastaneye gidicem konturole adım tugba tanışmak isterim eyer orda olursanız benim gibi tedavi de olan varmı :)))

tuğba merhaba pazartesi bende mayada olucam kontrolüm var kaçta orda olacaksın?

ben saat 10 da ordaydım cnm 11 de işim bitti çıkdım perşem be gene gitcem çalışdım için saat belli olmuyo nezeman izin alırsam gün içerisin de gidiyorum.. belki görmüşüz dür bir birimizi sen kaçta geldin pembe başörtüm vardı benm gördünse hatırlarsın bisürü kişi vardı ama bilemiyorum insan çekiniyo meraba demeye cnmya.. heralde bu hafta sonu toplancak yumurtalar öle dediler kesin gün belli olması için perşem be gitcemm ben peregon lugrin bikaç da hap kullanıyorum cnm eşimde bihap kullanıyo ama benim hapım la aynı hapı sen nezman başladın belli oldumu nezeman topluycaklar cnm...

bu arada canım yumurtalar geliştirilmeden nasıl 1 haftada toplanacak yanlışın var sanırım

ben ilaç kullanıyorum zaten ama dokdorun dedine göre normalden fazla yumurta oluyomuş bende ilaç lar la destek verdiler sadece çok az ilaç kullan dım 2 kutu peregon okadar işallah daha da kullan mam lugrin kullanıyorum peregonla birlikde bakalım işallah daha da gerekmez ilaç kullanmama perşembe belli olcak devam yada tmm dicekler.. hayırlısıyla olur işallah cnm yaa...

canım mutlaka görmüşüzdür birbirimizi çünkü o saatlerde bende ordaydım ya yoksa kız bugün beraber muaynemi olduk aslında terslik oldu biri lavobodaydı hemen beni aldılar sonra o orda mahsur kaldı ben çıktım o muayne masasına yattı bu sefer ben kabinde mahsur kaldım böyle birşey oldu da bugün hatta o bayan eşarplıydı ama rengini hatırlamıyorum yoksa senmiydin kız o :)))) tarif etsene sen kendini biraz bidahakine yakamıza kırmızı karanfil takalım ya olmuyor böyle

bu arada ben bugün asumanla tanıştım oda kontrole gelmişti hepinize çok selamı var arkadaşlar nete giremiyormuş ama sizlerden bir kaçınızın haberini ben verdim idilcim senin 4 transferini söyledim oda çok sevindi. ınş mutlu haberlerimizi alınca bir kahve içebilsek keşke

kız ben lavobaya falan gittim ama mahsur kalmadım kız aşşada biraz doktoru bekledim benim gibi bekleyen bisürü kişi vardı siyah palto vardı üzerimde sürekli tel de görüşüyodum nasıl tarif edim ki şimdi sen tarifet ben ordaki herkesi hatırlıyorum seni gördüm se kesin hatırlarım cnm perşembe çardılar beni sen nezman gelcen gene.. bu hafta sonuna kadar yumurta toplan cak galiba cnm..

canım ben çarşamba orda olacağım sanırım benimde yumurtalarım hafta sonu toplanacak daha belli değil. Valla nasıl tarif etsem kendimi bilemedim uzun saçlı kahve rengi gözlü kahverengi çanta kahverengi çizmelerim vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…