Mayacılar sizede msj gelmiştir banada az önce geldi yarın osman hocamız trt2 trt3 hayatın renkleri proğramına konuk olacakmış duyurulur
Merhaba arkadaşlar, bakıyorum maya gene kampanyalara başlamış yazık valla insanları nasıl etkilesem diye düşünüyor kanmayın arkadaşlar neden maya neden başka merkezler indirim , çekiliş vs. yapmıyor da maya yapıyor hiç düşündünüzmü zerre kadar güvenmiyorum osman hoca ya sizede tavsiyem iyice araştırıp öyle karar verir. Paranızı alasıya kadar çünkü onlar bu işi ticarete dökmüş malesef.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLı YERLERE MAıL ATCAGIZ DESTEKLERıNıZı BEKLıYORUZ
tuğba merhaba pazartesi bende mayada olucam kontrolüm var kaçta orda olacaksın?
bu arada canım yumurtalar geliştirilmeden nasıl 1 haftada toplanacak yanlışın var sanırım
canım mutlaka görmüşüzdür birbirimizi çünkü o saatlerde bende ordaydım ya yoksa kız bugün beraber muaynemi olduk aslında terslik oldu biri lavobodaydı hemen beni aldılar sonra o orda mahsur kaldı ben çıktım o muayne masasına yattı bu sefer ben kabinde mahsur kaldım böyle birşey oldu da bugün hatta o bayan eşarplıydı ama rengini hatırlamıyorum yoksa senmiydin kız o :)))) tarif etsene sen kendini biraz bidahakine yakamıza kırmızı karanfil takalım ya olmuyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?