canım ben çarşamba orda olacağım sanırım benimde yumurtalarım hafta sonu toplanacak daha belli değil. Valla nasıl tarif etsem kendimi bilemedim uzun saçlı kahve rengi gözlü kahverengi çanta kahverengi çizmelerim vardı
sizin ne gibi sorunlarınız var arkadaşlar benim sperm azlığı
bir tane açık bayan gördüm ben yanlış hatırlamıyosam sen aşşagıda bekledinmi doktoru..
sanırım oda beyez paltolu kırmızı eşarplı bir hanım la konuşdular biraz aşagıda... doktor gelin ce herkes yukarı çıkdı.. kız şimdi biz gittigimiz de tmm derlerse çatlatma inesi falan vurdurcazmı.. mesela ben perşembe günü gittigimde tmm derlerse gene o akşam yada amaliyata kadar inelere devammı edicez..cnm sen kaç gündür ine kullanıyosun..
yok canım ben aşağıda hiç beklemedim hesap ettim doktor hem 10da geliyo bende 11de orda oluyorum :)) gerçi benim mesafem çok uzak oraya 2 otobüs teğiştiriyorum biri 45 dk sürüyor neyse ben yarın yine aynı saatte orda olacağım inş karşılaşırız ama sanırım sen perşembe geliyosun
canım ben yarında mayada olucam yarın kesin tanışalım bak karanfil tak yakanakan vermeye geleceğim doktora göre ultrasonada girebilirim benim yumurtalar iyiymiş dozajı 37.5 düşüreceğim bugün benimde büyük ihtimal hafta sonu toplanacak yumurtalar eşim cuma geliyor hatta sanırım ben prengly cuma vurunurum gibime geliyor. Canım yumurtaların tam oluştuktan sonra sadece prengly çatlatma iğnesi vurulacaksın başka yok sonra yumişler toplanacak işte
canım benim bugün yumurtalarım toplandı şuan ağrılar içinde yatıyorum valla korkma ama benim ağrım baya var yaniama merak etme sonrasında başlıyor ağrılar başta birşey anlamıyorsun. Benden 21 tane yumurta toplandı yarın öğreneceğim kalitelerini bende heyecanla bekliyorum canım
canım benim ne güzel kız sende arkamdan geliyosun benim transferim yarın seninkide benden sonra olacak demekki transferden sonra ben 3 gün misafirhanede kalmayı düşünüyorum canım sonra eve geçicem sonucuda burda öğrenmeyi istiyorum eşim gitti dün bende 12 gün sonra giderim ya ne acelem var dimi hakkımızda hayırlısı olsun canım.
inşallah tutar arkadaşlar.bende sizler için dua ediyorum.şimdiden transferiniz hayırlı olsun.
işallah olur cnm allah yardımcımız olsun :) sen neden misafir hanede kalıyosun cnm rahat edebilcen mi orda sıkılırsın kalkarsın falan hiç yokdan annen gilde sıkılmazsın cnm yinede sen bilirsin... kız meraklanırım ne oldu size tut tumu tut madımı bilemem de ay çeşke telfonunu alsaydım cnm... cnm 12 günsona hamile olup olmadıgımızı nerden bilcez kii tahlil yaptırmadan bilemeyizmi yanii hiç belirtisi olmazmıkii 12 günün sonun da olmazsa bebek renklimi olcaz.. şu 12 gün 12 yılgibi gelir bana valla allahım gönlümdekini kucagıma ver yarabbim hepimizin işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?