Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

bir tane açık bayan gördüm ben yanlış hatırlamıyosam sen aşşagıda bekledinmi doktoru..
sanırım oda beyez paltolu kırmızı eşarplı bir hanım la konuşdular biraz aşagıda... doktor gelin ce herkes yukarı çıkdı.. kız şimdi biz gittigimiz de tmm derlerse çatlatma inesi falan vurdurcazmı.. mesela ben perşembe günü gittigimde tmm derlerse gene o akşam yada amaliyata kadar inelere devammı edicez..cnm sen kaç gündür ine kullanıyosun..

sizin ne gibi sorunlarınız var arkadaşlar benim sperm azlığı

cnm bizim de aynı eşimde siperm azlıgı şekilsiz ve hareketsiz dediler ama normal de sipermi varmış ama normal yoldan hamile olunmazmış.. biz 6 kez aşılama olduk olmadı..şimdi ilk tüpbebeyimiz olcak ve çok heycan lıyız korkuyoruz ne olcak sonuç bilmiyoruz ama allah gönlümüze göre verir işallah cnm...

yok canım ben aşağıda hiç beklemedim hesap ettim doktor hem 10da geliyo bende 11de orda oluyorum :)) gerçi benim mesafem çok uzak oraya 2 otobüs teğiştiriyorum biri 45 dk sürüyor neyse ben yarın yine aynı saatte orda olacağım inş karşılaşırız ama sanırım sen perşembe geliyosun

evt cnm ben perşembe gelicem öle dediler bana cnm ya şimdi biz gittigimizde tmm oluşmuş derlerse daha ine kullan cazmı acaba bana toplama işlemi hafta sonu olur gibi dediler ama ne olcak bil miyorum cnm ya...

canım ben yarında mayada olucam yarın kesin tanışalım bak karanfil tak yakana kan vermeye geleceğim doktora göre ultrasonada girebilirim benim yumurtalar iyiymiş dozajı 37.5 düşüreceğim bugün benimde büyük ihtimal hafta sonu toplanacak yumurtalar eşim cuma geliyor hatta sanırım ben prengly cuma vurunurum gibime geliyor. Canım yumurtaların tam oluştuktan sonra sadece prengly çatlatma iğnesi vurulacaksın başka yok sonra yumişler toplanacak işte

mehsilopi asıl heyecan o zaman başlayacak işte.yumurtalar toplanacak ve beklemeye başlayacaksın.labaratuvardan gelecek güzel haberler için dualar edeceksin.inşallah birinci kalite embriyoların oluşur.bana telefon geldiğinde çok ağlamıştım.transfer günü de benden sana tavsiye su içme olayını çok abartma.bak ben çok fazla su içmedim.yudum yudum ve bir saate yayarak içtim yaklaşık bir litre suyu.ve transferden sonra da hiç sıkıntı çekmedim.tam iki saat yerimden kalkmadım bu yüzden.bana 3 embriyo transfer edildi 1. kalite.üçüde tuttu.ilk haftalarda birini kaybettim.şimdi ikisiyle yola devam ediyorum.inşallah sağlıcakla kucağıma almak ta nasib olur.allahım bu duyguları sizlere de yaşatsın.dualarım sizlerle

nayi26 çok teşekkür ederim amin hepimizin isteği bu güzellikleree en kısa zamanda kavuşmak hayattan çok birşey istemiyoruz ki dimi. Senin durumuna çok sevindim ne kadar güzel 1.kaliteli yumurtaların olmuş sonra onlar gebelikle sonuçlanmış en güzelide çoğul olmuş :)) allahım sağ salim kucağına alırsın inş sende

ben yapdirdim mayada para tuzagi ayrica kalicak yerleride hapisaneden baska bisey dahil hicccccccc tavsiye etmem
bende arastirma icindeyim iyibir hastane ariyorum mayadan sonra daha ozenli ariyorum istanbulu dusunuyorum bu seferde bakalim arastirmalarim suruyo cok onemli bu isler oyle mayayla olcak gibi degil daha ozenli olmasi lazim :)

cnm seni nezman çardılar ben salı gidiyorum toplucaklar galiba pazar günü çatlatma vurdurdum. ay çok korkuyorum resmen aklıma geldikçe titriyorum. korkcak bişi yok ama ben heycan korku bigörsen mideme kıraplar giriyo. seni merak ediyorum işallah yarın sen de orda olusun cnm biz 10.00 da orda olcaz dua edin ne olur allah hepimize nasip etsin cnm. eyvahedigeldismile:Saruboceq:

canım benim bugün yumurtalarım toplandı şuan ağrılar içinde yatıyorum valla korkma ama benim ağrım baya var yani ama merak etme sonrasında başlıyor ağrılar başta birşey anlamıyorsun. Benden 21 tane yumurta toplandı yarın öğreneceğim kalitelerini bende heyecanla bekliyorum canım

cnm ben den dün yani salı günü topladılar. 23 tane benim de çok arım var amaliyattan sona pek olmadı ama sonadan yürüdükçe hareket ettikçe arıdı benim tıransverde cuma olur gibi görünüyo dediler.. benide bugün arıycaklar kalitesi için işallah hayırlısıyla olur allah yardım cımız olsun cnm ben çalışıyorum cuma dan sonra izine çıkcamm arılarım var ama mecbur napimm.. sen ne yapcan bebekleri koyduktan sonra gidicekmisiniz yoksa 12 gün burda durcanmı..:gitme: cnm hayırlısı olsun işallah :Saruboceq:

canım benim ne güzel kız sende arkamdan geliyosun benim transferim yarın seninkide benden sonra olacak demekki transferden sonra ben 3 gün misafirhanede kalmayı düşünüyorum canım sonra eve geçicem sonucuda burda öğrenmeyi istiyorum eşim gitti dün bende 12 gün sonra giderim ya ne acelem var dimi hakkımızda hayırlısı olsun canım.

inşallah tutar arkadaşlar.bende sizler için dua ediyorum.şimdiden transferiniz hayırlı olsun.

işallah olur cnm allah yardımcımız olsun :) sen neden misafir hanede kalıyosun cnm rahat edebilcen mi orda sıkılırsın kalkarsın falan hiç yokdan annen gilde sıkılmazsın cnm yinede sen bilirsin... kız meraklanırım ne oldu size tut tumu tut madımı bilemem de ay çeşke telfonunu alsaydım cnm... cnm 12 günsona hamile olup olmadıgımızı nerden bilcez kii tahlil yaptırmadan bilemeyizmi yanii hiç belirtisi olmazmıkii 12 günün sonun da olmazsa bebek renklimi olcaz.. şu 12 gün 12 yılgibi gelir bana valla allahım gönlümdekini kucagıma ver yarabbim hepimizin işallah

canım misfirhanesi rahatmış çok yakın merkeze zaten ilk 6 saat çok önemliymiş riske atmak istemiyorum elvankent çok uzak yollar berbat :) ne olur ne olmaz orda kalıcam 2 gün sonra eve geçerim. Evet telefonları almak aklımıza hiç gelmedi canım kan tahlili için gideceğiz tekrar orda öğreneceğiz. inşallah cnaım bu mutlu haberi allahım tüm isteyenlere verin inş bol bol dua et canım

osman hoca adnan bey ekibi gercekten iyi insanlar güler yüzlüler ama bir gercek varki cokta basrili degiller bana göre
kendim icin demiyorum cünkü ben bütün doktorlar icin zor bir hastayim o kadar olumsuz tedaviler gördükten sonra zaten mücize beklemiyordum fakat o dönemde benimle birlikte tedavi gören nerdeyse 30 kisiden sadece bir tanesinin pozitif olmasi cok fazladüsündürücü degilmi orada tanistigim bütün arkadaslarla irtibat halindeydik bir birimizden haber aliyorduk fakat hepimizin sonucu ayni oldu malesef sadece bir arkadasimiz positifti oda suan bir kaza sonucu rahmetli oldu mayayla alakali degil

hangi dönemdeydi tedaviniz gerçekten düşündürücü söyledikleriniz ama ben bi okadar da poziif sonuçlar okudum maya ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…