Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

selam kızlar ben bayadır yazamadım sizlere. serpil ne yaptı acaba? haber alan var mı? benim de adetim 60. günde oldu en sonunda. bu kadar gecikmesi bana oldukça rahatsızlık verdi. bu ay aşılama düşünüyordum ama inanın hiç gücüm kalmadı. bugün karar vermeliyim.

bence kararını ver kendini topla canım herseferinde üzülüyoruz ama yeni bir tedavi ve şans için kendimizi toparlayıp yeniden başlıyoruz iyi şanslar

canım ben hala ankaradayım yarın yumurta toplama işlemimiz var inşallah iyi sonuç alırız

Merhaba arkadaşlar. Ben 3. denemem için bir merkez arıyorum. Maya çok aklıma yatmaya başladı. Şu macs yöntemi özelliklede. tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Birde konaklama hakkında bilgisi olan varmı?

Orkide 76 tavsiyen için teşekkür ederim

mayanın otel konseptinde misafirhanesi var orda kalabiliyorsun mimader iyi şanslar
ben mayadan memnun kalmasam tavsiye etmezdim gerçekten macs yöntemi çok iyi benim eşimede uygulanıyor ve çok faydası oluyor

Peki kalma şartları falan varmı. Herhangi bir süre, ya da dolu olması halinde açıkta kalmamız gibi bir sorun olabilirmi, bilgin varmı

selam arkadaşlar,
yine bir süre kayıplara karışıp geri döndüm :)
Şuan yumurtlamaya çalışmakla meşgulüm umarım başarırım :)

Mimader konaklama tedavi sürecinde yaklaşık 15 gün sürüyor. doluluk sorunu yaşamazsın ama önceden aramanda fayda var. bir de ne zaman başlamayı düşünüyorsun? sanırım eskişehirde'sin. belki takibin orada yapılır merkeze sadece işleme gelirsin. ama tüm bunları maya'yı arayarak öğrenebilirsin.ücretsiz danışma hattı var, bilgin vardır mutlaka. oradana arayıp bilgi alabilirsin.

Serpil'ciğim senin için dua ediyorum cnm Allah bebeğini kucağına alacağın bir hamilelik nasip etsin. Tabii hepimize de :)

selam babytwin nasılsın hoşgeldin tekrar aramıza tedavin inşallah güzel gidiyordur iyi şanslar

orkıdecıgım sen mayada suan tedavi görüuormusun kacıncı denemen canım?

canım ben mayada tedavı gordum... memnun kaldım.. senı hep burada gördüğüm için bıkac denem yaptın mayada devammı edıyrosun dıye merak ettımde.. canım ınsaallah güzel haberler alırsın tedavıye basladıgında

merhaba arkadaşlar ben 2. tedavimden yeni negatif sonuç aldım. 3. tedavim için mayayı düşünüyorum. ilk tedaviyi cebimden yaptığım için hala bir rapor hakkım var. mayada rapor için yardımcı oluyorlar mı? mesela şu hastaneye git bizim hastamız olduğunu söyle çıkarttır gibi bir yardım varmı

merhaba aysun, rapor konusunda maya'daki hasta danışmanları seni yönlendiriyor. kısa sürede alabiliyorsun raporunu. ben de bu aralar araştırıyorum, bana çok yardımcı oldular. ama benim evlilikte 3 yıl dolmadı rapor için kasım'ı beklememg erekiyor. beklesem mi beklemesem mi onun kararsızlığındaydım. Allah sonuca ulaştıran tedavilerden yararlanmamızı nasip etsin.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım, allah sana hayırlı bebişler versin inşallah
:ecrin_bebek:

aysuncum senin sonucun pozitif değilmiydi canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…