Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

kizlar ben fransada yasiyorum esimde azosperm var
pariste bi tup bebek merkezinden randovu aldik bana ve esime tstler verdiler esim ogun hormon testini yaptirdi ve bir hafta sonrayada urolog doktorundan randovu aldi ve doktora gittiginde doktr ilk once hormon testi sonucuna bakip sonra muayene edip demis ben senin ameliyatini yamam cunku yumurtaliklarin hic gelismemis ana karnindayken demis
esimde ne olcak imkansizmi demis oda ben bu ameliyati yaparsam sperm bulamam yada sakat kalma ihtimalin olabilir oyuzden ben yapamm demis esimde iyi ozaman demis cikti geldi ve artik fransadaki doktorlardan cok sogudum turkiyemde yaptirmak isiyorum
ve kafamda iki tane tup bebek merkezi var ikisinden birine karar vermek zorundayim
1. maya tup bebek merkezi
2.alman hastahanesi
alman hastanesin urolog doktoruyla gorustum o yapailabilinir dedi
maya ya ise msj gonderdim cevap gelmedi
anlicaginiz turkiyede yaptirmaya kararliyim
tam tersi bi istanbul biri ankara ikisindede bilmiyoruz bi yer ve akrablar yok
sizden maya hakkinda yardim istiyorum nasil memenunmusunuz
ve bide fitatlar nelerdir cunki esim mikrotese ameliyati olcak ve tup bebek
insallah cevap verirsiniz

slm sympat h.g geldin aramıza geçmiş olsun. bu sitenin ana sayfasının alt tarafına dogru mayanında form sitesi var orda dr.osman hocayada sorabilirsin kendisi cvpliyo ilgilenmeleri güzel cok güzel ilgileniyorlar.Ben bukadar bilgi vere bilirim

öncelikle sayfamıza hoşgeldin geçmiş olsun mayayı tavsiye ederim size en güzel erkek infertilitesinde osman hoca macs yöntemi uyguluyorlar çok başarılı mayanın formunda muhakkak cevap gelir size lütfen bekleyin

arkadşlar bugün test yaptırcam çok korkuyorum sonuç kötü çıkar diye nolur bana dua edin belim çok agrıyo ayakta duramıyorum zaman zaman kasıklarımdada ağrı oluyor aceba bunlar neyin belirtisi olabilir
diceksinizki bugün test yaptırıyo hala bize soruyo
ama napım anlayın beni hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum

serpil yurt insalalah hamılesındır canım...
mayanın farklı yöntemlerı var bu konuyla ilgili canım. ve olumlu sonuclar alnıyor

merhaba arkadaşlar ben de geldim :)

benim bu ay yumurtalama olmadı klomen kullanmıştım o nedenle bir sonraki adetimde deneyeceğim tedaviyi.

serpil bizi çok meraklandırdın, haydi bekliyoruz güzel haberini. :)

Sempatik arkadaşımız sen de hoş geldin aramıza. Özellikle Azospermi sorunu yaşadığınız için sana Maya'yı öneririm. Çünkü Macs işlemi en kaliteli spermleri döllüyor. Bu teknik sadece Maya tarafından uygulanıyor, bulan kişi Maya'nın Embriyoloğu. Başarılı sonuçlar aldıklarını biliyorum, bizde de erkek infertilitesi var. Fiyatları da son kampanyası ile çok uygun oldu gerçekten yararlanmak için sitelerine üye olman yeterli.

Görüşürüz kızlar. Serpil bizi bekletme tatlım. hadi ver güzel haberi de burada kutlama yapalım. :)

olmadı arkadaşlar tutmadı ne yazıkki
çok ümitliydim ama olmadı neden tutmadı bilmiyorum tek bildiğim ben ve eşim çok üzüldük inşallah allah sizleri sevindirsin

Seprilcim geçmiş olsun canım, hayırlısı. Bende Maya tüpbebekte deneme yapmayaı baya ciddi düşünüyordum ancak pampalın sölediklerindenden sonra 15 de 1 şans gerçekten çok düşündürücü başarı oaranı bu kadar düşük olabilirmi bilgisi olan diğer arkadaşlarda yazarsa çok iyi olur.

arkadaşlar bana yardım edin ben çok kötüyüm
nolur moral verecek şeyler yazın bana
çok ümitliydim karnım su topladığı için hastanede yattım aceba serumden falanmı zarar gördü de tutunmadı bebeklerim kendime gelmem için yardım edin bana

günaydın bende tedavi için mayayı düşünüyorum ama tam karar veremedim sana zahmet olmazsa fiyatları hakkında bana bilgi verebilirmisin şimdiden teşekkürler

öncelikle geçmiş olsun zor bir durum ama alışıyorsun zamanla sonuçlara ilk başta hayal kırıklığı ümitsizlik öfke durup durup ağlama nöbetleri oluyor ama zaman herşeyin ilacı oluyor aslında herşey nasip kısmet demekki henüz vakti gelmemiş şimdi bunları sana yazıyorum ama bana bunları negatif sonuçtan sonra söyleyenleri parçalamak galiyordu içimden sende öyle hissedebilirsin bu çok normal. biraz sabır sadece zor olsada bu senin için ama dediğim gibi zaman acını azaltıyor tekrar geçmiş olsun inşallah birdahaki sefere rabbim yüzünü güldürür

Selam sa ay saf, sayfamıza hoş geldin.

Bahsettiğim gibi şuan bir kampanyları başlamış. raporlu hastadan alınan bedel üzerinden tedavi yapılıyor. Kampanya fiyatı 2147 TL. Normalde fiyat 1800 Euro, yani 4.000 TL'yi geçiyordu. Bu kampanya dün başlamış, yapacağın tek şey sitelerine üye olmak. Ben oldum. :) Rapor çıkartmaktan vazgeçtim, çok uğraşılıyor ve rapor için de masraf ediyorsun.

selam peki bir sorum daha var rapor alırsan fiyat yine ay
nımı oluyor

slm markiz sakin ben sizi engellemek için yazmadım benim kafam daki soruları bildirdim benim yüzümden bu kararı alma ewet başarı önemli ama çok güzel ilgileniyorlar tutanlarda vardır belki osman hoca bu yazımın üstüne hastanede bizim dönemizde tedavi gören hastalara bakmış misafirhanede dahil yarısından çogu tutmuş.Lütfen ben etkilemek istemiyorum bence git bi konuş derim.Beni lütfen zan altında bırakmayın.

serpilcim geçmiş olsun canım çok üzüldüm sakın kendini bırakma rabbimdne ümit kesinmez yoktan var eden rabbimdir dua et bende yıkıldım üzüldüm agladım ama elime ne geçti hiç bişey nasip diyip sineye cektim belki zamnı şimdi degildi rabbim en iyisini bilir hayırlısı neyse o olsun bize tüpbebekten başka çaremizin olmadıgı dediler ama biz belki olur yoktan var eden rabbimdir diye keçiboynuzu türü e vitamini alıyor eşim belki spermi çoğalır diye ümidini yitirme ve dua et rabbim açılan elleri boş çevirmez ona sıgın drlar elinden geleni yapıyor rabbimin bilcegi bişey o olmasın dedikten sonra dr onları oraya yapıştırsa bile olmaz.Bide şuyanını düşün iki arkadaşım vardı mayadan tanıdıgım biri 5 bucuk aylıkken kaybetti diyeri 6 aylıkken ya bizimde öyle olsaydı 6 ay taşı karnında okadar çile cek acı cek elin bomboş.ınş rabbim hepimize nasip eder bebişlerimizi kucagımıza almayı

Serpil'ciğim, bu sabah sana mesaj yazmıştım ama gönderememişim sanırım, göremiyorum. Yeniden yazıyorum. Canım benim ben biliyorsun senin için çok ümitliydim. 1. kalite 3 embriyo büyük şans canım. Mutlaka Osman Hocayı ara bilgi ver, danış, dondurulmuş embriyoların vardı yanılmıyorsam. tek yapılacak şey yeniden transfere odaklanman. üzülme diyemem, mutlaka üzüleceksin, ama sevinç de üzüntü de hepsi bizler için canım. Yaşın genç tedavi şansın devam ediyor, sakın vazgeçme, mutlaka tutunamamanın nedenini öğren doktorundan. En doğru bilgiyi kendisi verecektir sana.

Pampal çok haklı, bu tedavide % 50 şans veriebiliyor bütün merkezler. Tutunacak ya da tutunamayacak 2 ihtimal var. ınşallah olacak canım, Allah'ın ol demesi gerekiyor. Sakın isyan etme, ben de aşılama sonrasında çok üzülmüştüm sonradan kabulleniyorsun. Önemli olan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın zaman.

seni çok seviyoruz. ve anne olarak görmek istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…