merhaba arkadaşlar ben de geldim :)
benim bu ay yumurtalama olmadı klomen kullanmıştım o nedenle bir sonraki adetimde deneyeceğim tedaviyi.
serpil bizi çok meraklandırdın, haydi bekliyoruz güzel haberini. :)
Sempatik arkadaşımız sen de hoş geldin aramıza. Özellikle Azospermi sorunu yaşadığınız için sana Maya'yı öneririm. Çünkü Macs işlemi en kaliteli spermleri döllüyor. Bu teknik sadece Maya tarafından uygulanıyor, bulan kişi Maya'nın Embriyoloğu. Başarılı sonuçlar aldıklarını biliyorum, bizde de erkek infertilitesi var. Fiyatları da son kampanyası ile çok uygun oldu gerçekten yararlanmak için sitelerine üye olman yeterli.
Görüşürüz kızlar. Serpil bizi bekletme tatlım. hadi ver güzel haberi de burada kutlama yapalım. :)
arkadaşlar bana yardım edin ben çok kötüyüm
nolur moral verecek şeyler yazın bana
çok ümitliydim karnım su topladığı için hastanede yattım aceba serumden falanmı zarar gördü de tutunmadı bebeklerim kendime gelmem için yardım edin bana
selam peki bir sorum daha var rapor alırsan fiyat yine ay
nımı oluyor
Serpil'ciğim, bu sabah sana mesaj yazmıştım ama gönderememişim sanırım, göremiyorum. Yeniden yazıyorum. Canım benim ben biliyorsun senin için çok ümitliydim. 1. kalite 3 embriyo büyük şans canım. Mutlaka Osman Hocayı ara bilgi ver, danış, dondurulmuş embriyoların vardı yanılmıyorsam. tek yapılacak şey yeniden transfere odaklanman. üzülme diyemem, mutlaka üzüleceksin, ama sevinç de üzüntü de hepsi bizler için canım. Yaşın genç tedavi şansın devam ediyor, sakın vazgeçme, mutlaka tutunamamanın nedenini öğren doktorundan. En doğru bilgiyi kendisi verecektir sana.
Pampal çok haklı, bu tedavide % 50 şans veriebiliyor bütün merkezler. Tutunacak ya da tutunamayacak 2 ihtimal var. İnşallah olacak canım, Allah'ın ol demesi gerekiyor. Sakın isyan etme, ben de aşılama sonrasında çok üzülmüştüm sonradan kabulleniyorsun. Önemli olan bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın zaman.
]
çok sağolun arkadaşlar bana çok moral verdiniz bende sizi çok seviyorum ayrıca döllenmiş embriyom vardı ama donduramadık maddi imkansızlıktan dolayı keşke para olsaydıda dondursaydık napalım artık inşallah allah nasip eder de tekrar deneriz ve onda şansımız tutar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?