Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

çok sağol canım benim inşasllah hepimize nasip olur inşallah o mutluluğu hepimiz yaşarız

arkadaşlar merhaba, ben yumurta toplama işleminden sonra progeston ilacını kullandığımdan beri yataktan kalkamıyorum sürekli kusma ve baş ağrısı ve miğde bulantısı yaşıyorum sizde aynı sorunu yaşadınızmı acaba?

serpilciğim, öncelikle geçmiş olsun. seni anlıyorum ben de aşılama sonrası içmiştim progestanı, benim sürekli ateşim çıkıyordu. bir uyku hali vardı, kafamı kaldıramıyordum. ama jel olarak da kullanılabildiğini söylemişti doktorum. ben kullanamdım gebelik oluşmadığından hemen bıraktım ve kendime gelmiştim. jelin etkisi böyle olmuyormuş. bence hemşirelerle konuşarak dene. peki tedavin nasıl gidiyor? ne zaman test yapacaksın? Maya'dan memnun musun? Bize inşallah mutlu haberler verirsin. benim de gelecek ay olacak tedavim biliyorsun. görüşmek üzere canım.

canım testim ayın onaltısına inşallah iyi sonuç alırım ankaradan geldikten sonra karnım su toplamış 4 gün hastanede kaldım çok çektim anlıcanız ağrım çok oldu inşallah sonuç pozitif çıkarda hepsi gelir geçer o zaman çekttiklerimin dua edin bana
ayrıca evet hastaneden memnun kaldık çok ilgiliydiler

çok geçmiş olsun canım, umarım 16 Mart'ta gebelik haberini duyururuz buradan :)

çok sağol bilmiyorum önce hayırlısı doktorumuz çok ümitli konuştu 3 tane transver yapıldı üçününde birinci kalitede olduğu söylendi inşallah tutar ve benim ayağım hepinize uğur getirir inşallah

inşallah sağlıkla ve mutlulukla 3 bebeğini de kollarına alırsın serpilciğim. maşallah diyelim.

akadaşlar merhaba benim kan tahlilim pazartesi ama eşim dayanamıyor biz pazar günü evde bi idrar tahlili yapalım diyor ama ben sonuçtan korkuyorum
tabi yine kan tahlili yaptıracaz ama sabredemiyoruz ne dersiniz yapsammı aceba

bence pazartesiyi bekle canım durumun nasıl nasıl hissediyorsun kendini?pazartesi günü iyi haberlerini bekliyoruz mutlaka yaz olurmu

canım durumum iyi çok hafif ara sıra adet sancısı gibi ağrı geliyor belim ağrıyo biraz başka şikayetim yok inşallah tek sonuç pozitif çıksın haber vermezmiyim

arkadaşlar eğer sonuç pozitif çıkarsa inşallah progestan kapsülü yine kullanmaya devam ediyormuyuz yoksa kesiyomuyuz benimki tam test gününe yetiyorda devam edilmiyorsa tekrar almıcam cevap yazarmısınız

gebelik oluşursa tutunma sona erene kadar kullanıyorsun serpil'ciğim. yanılmıyorsam 2. yada 3. aya kadar devam ediliyor. Orkide daha iyi biliyordur. onun cevabını da bekle. ben kullanıldığını kesin biliyorum ama tam süresini hatırlayamadım şimdi.

serpil'ciğim 1 gün sabredeceksiniz sadece. beklemek çok zor biliyorum. hem üzülmene gerek yok, ben çok olumlu düşünüyorum senin için. kan tahlilini bekle bence de, idrarda geç çıkar sonra canın sıkılır boştan yere. dualarımız seninle.

serpilciğim progestan pozitif çıkarsa sonuç hamileliğin 3. ayına kadar devam ediliyor düşük olmasın diye iyi şanslar hayırlı sonuçlarını bekliyoruz

arkadaşlar böyle ayakta yavaş yavaş yemek bulaşık öyle işler yapıyorum başka ağır iş yapmıyorum bunların bi sakıncası olmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…