serpil'ciğim maya'da 1. deneme 1800 euro iken ikinci deneme 1400 Euro. Temmuz 2008'den sonra tedaviye başlayanlara hepsi mayada olmak koşulu ile ücretsiz yapıldığını biliyorum.
hadi bakalım inşallah tedavinde herşey yolunda gider. mutlu haberlerini bekliyoruz. Konukevinde mi kalacaksın?
çok sağolun arkadaşlar allah hepimizin muradını versin nerde kalacavağım belli değil akrabalar var nerde kalırım bilmiyorum
serpilcim pozitif düşün sakın olmayacak diye bişey düşünme olmazsada napalım nasip şimdi degilmiş diyecez sakın kendini yıpratma.BEN transferden 2gün sonra evime dönerken osman hocam ve adnan hocam ve maya ekibiyle vedalaşmaya gitmiş osman hoca gel hamile adayı dedi ben aday degilim hamileyim hocam dedim ve bana herzamn böyle ol sakın en ufak şeyi kafana takma dedi.Oyüzden serpilcim umutsuz bişey düşünme tamam cnm be
serpil'ciğim maya'da 1. deneme 1800 euro iken ikinci deneme 1400 Euro. Temmuz 2008'den sonra tedaviye başlayanlara hepsi mayada olmak koşulu ile 4. denemenin ücretsiz yapıldığını biliyorum.
hadi bakalım inşallah tedavinde herşey yolunda gider. mutlu haberlerini bekliyoruz. Konukevinde mi kalacaksın?
Orkide bu arada ben forumu çok beğendim. Osman hoca'ya biz yüz yüze ulaşabiliyoruz ama ulaşamayanlar için çok güzel bir ortam olmuş. ben soru sormadım ama soruları ve cevapları okudum. çok bilgi edindim gerçekten. gerçekten emek harcıyor, tek tek cevaplıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?