Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

eger dondurulmuş emriyaların varsa sadece ilaçları kullanıyorsun galiba.Eger tutmazsa inş tutr herşey sil baştan tekrar başlıyacaz benim olmadı ilk ikinciye allah kerim cnm inş ilkinde olur

inşallah canım ikinciyi deneme imkanımız yok zaten ilk ve son olacak pazar gidecez ankaraya ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

serpil'ciğim maya'da 1. deneme 1800 euro iken ikinci deneme 1400 Euro. Temmuz 2008'den sonra tedaviye başlayanlara hepsi mayada olmak koşulu ile 4. denemenin ücretsiz yapıldığını biliyorum.
hadi bakalım inşallah tedavinde herşey yolunda gider. mutlu haberlerini bekliyoruz. Konukevinde mi kalacaksın?

Orkide bu arada ben forumu çok beğendim. Osman hoca'ya biz yüz yüze ulaşabiliyoruz ama ulaşamayanlar için çok güzel bir ortam olmuş. ben soru sormadım ama soruları ve cevapları okudum. çok bilgi edindim gerçekten. gerçekten emek harcıyor, tek tek cevaplıyor.

Son düzenleme:

serpilcim pozitif düşün sakın olmayacak diye bişey düşünme olmazsada napalım nasip şimdi degilmiş diyecez sakın kendini yıpratma.BEN transferden 2gün sonra evime dönerken osman hocam ve adnan hocam ve maya ekibiyle vedalaşmaya gitmiş osman hoca gel hamile adayı dedi ben aday degilim hamileyim hocam dedim ve bana herzamn böyle ol sakın en ufak şeyi kafana takma dedi.Oyüzden serpilcim umutsuz bişey düşünme tamam cnm be

tamam canım çok sağol

kızlar lukrini kullandınız hala adet olmadınız hastaneye gidince yine tedeviye başlanıyormu herhengi bi sorun oluyomu adet olmamanız

merkeze gidiyosun adet olmasanda lucrini orda kullanıyorsun fazla gecikmez iki veya 3gün ondan sonra gonaf başlanıyo

canım herşey dahil mi bu 1800 euro ya? ilaç parası falan var mı kaç liramızın olması lazım bu işe girebilmek için

idilengin selam hoşgeldin forumumuza. evet canım tedavi masrafı toplam 1800 euro. ama ilaç masrafları ayrıca ödeniyor. ssk'lıysan tedavin 800 tl'ye geliyor. ilaçların da yanılmıyorsam % 20'sini ödüyorsun. ama tüp bebek raporu şartlarını taşımıyorsan 1800 euro + ilaçlar. ilaç masrafı kişinin sorununa göre değişiyor. 0 800 314 1314'ten ücretsiz olarak arayıp bilgi edinebilirsin. ben eksik bir şeyler söylemim maya adına.

mrb arkadaşlar bundan 2 yıl önce bende mayada mikro yaptırdım sperm sayımız düşük başka sorunumuz yok ama ben ilgi bakımından çok memnun kaldım sonuç olumsuzdu ama olsun tekrar düşünüyorum yine maya olacak gideceğim yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…