Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

kk kart sahibi olanlara üyelere mayadaki kampanya yıl sonuna kadar devam ediyormuş.bende sitede yazıyı görünce mayayı aradım.onlarda doğruladılar.

:mymeka:
dur ben bir kendime sağlamından bir tokat geçireyim
evet haklıymışsın şimdi gördüm bendealkisalkisalkis

ayy heyecanlanman çok normal canım... çok güzel bir sürece giriyorsun. gebeliğe adım atacaksın... ve buna tanık olacaksın... harika bir duygu gerçekten... kaydirigubbakcemile

teşekkür ederim hepinize.. baybtwin sen uzun protokolle mi kısa ile mi denemiştin. neye göre ne zaman karar vericekler. şimdi bana bi de uzun protokol derlerse...

ben pco odluğum için uzun protokoldü canım. bunu maya ile görüşerek önceden belirleyebilirsin. şerife hemşire ile görüşürsen sana yardımcı olur. bol şanslar, dualarımız seninle...

çok teşeküür ederim canım uzun protokol benim için daha kötü çünkü izin sorunum var.. gitmem gerekicek yine şimdi. bende de pco var

idilciğim öyle düşünme. uzun protokol bizim için gerekli. şerife hemşire bazı hastalara lucrin kullandırtıyor. iğnelerini sen yapıyorsun. yine puregon zamanı gidebilirsin. yani uzun protokolü gitmeden de halledebilirsin. birçok kişi öyle yapıyormuş. hatta lucrin bulamayanlara kargo ile gönderiyormuş şerife hemşire. bence görüş. pco olduğun için şanslısın

kızlar pko olduğu nasıl anlaşılıyor?
adetler düzenli ve adetin üçüncü günü kan tahlilleri yapıldı.onlarada normal denildi. muyene yapıldı normal bir günde ama bana bişey denmedi. illa adetliyken yapılınca mı belli oluyor.
çünkü ben de kısa protokol istiyorum.iğne fobim var ne kadar iğne az olursa benim için iyi olur...

canım adet gecikmeleri, bazı cilt problemleri pco olabileceğinin belirtisidir. adetin 3. günü yapılan testler ve en önemlisi ultrason görüntüsü ile teşhis konuluyor. bir sürü inci gibi dizilmiş siyah yumurta varsa pco oluyorsun. ileri düzeyde pcos oluyor yani sendroma dönüşüyor. adetler daha da gecikiyor, belirtileri artıyor. ama doktor pco olsan söylerdi, teşhisi zor değil yani.
sen karar verdin mi merkeze canım? ne zaman başlıyorsun?

uzun yada kısa protokol olayını dr.kendi senin durumuna göre belirliyor...yani fobin yüzünden kestirmeden bu işe kalkışma...bu iğnelerde öyle bildiğin normal iğne gibi değil insilün iğnesi gibi minicik bişey...dr. a uzun der sen ısrar edersen sonra pişman olabilirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…