Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

canım çok teşekkür ederimmm. şerife hemşire ile konuştum. iyi ki de aramışım sayende valla. yoksa bi ay daha geç olacaktı. sen konuşabileceğimi söyleyince aradım o da bana protokolümü faksladı. çok tatlı biri zaten. lucrinimi aldım bile yarın başlıycam inşallah :)) tekrar teşekkürler..

şerife bir melek, osman hoca ile birlikte binlerce çocuğun hayata gelmesini sağlamışlar. bu işi o kadar severek yapıyor ki, bunu hastaya da hissettiriyor. sen sürekli kontak halinde ol. kaç kere ararsana ra aynı ilgi ile karşılaşacaksın, çekinmeden arayabilirsin. onun sözünden de çıkma, hiç itiraz etme. ona güven. kaydirigubbakcemile5

canım haklısın galiba.. bunun kararını doktoruma bırakmalıyım.teşekkür ederim:1hug::1hug:

saol babycim. benim önce tekar bi tiroid testi yaptırmam gerekiyor fakat vakit bulup gidememdim. eğer normale dönmüşse bu ay başlamayı düşünüyorum kısmetse. merkez henüz netleşmedi kafamda. osman bey gerçekten çok ilgili bi doktor ve ekibide öyle..dediğim gibi önce bi tiroidime baktırayım sonra inş. başlayacam...zemuszemus:1hug:

canım bende hiç belirit yokda pko ile ilgili sadece adetli iken muayene olmadım ben normal bi zamandı ama temiz demişti dr. nedense kafama takıldı işte...
:1hug:

yok o zaman değilsindir. muayane için adetli olman gerekmiyor...

inşallah troid'in normal çıkar canım... kavuşursun biran önce bebişine... dualarım seninle... kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben tedavide olduğum için yazamadım benim tutmadı cuma günü işe başladım tekrar

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben tedavide olduğum için yazamadım benim tutmadı cuma günü işe başladım tekrar

canımcım moralini yüksek tut,inşallah bu denemende olacak....:Saruboceq:

buarada bende temmuz veya ağustosta başlıyorum tedaviye rapora bağlı nezamn gitceğimiz inş bu sefer olumlu olcak herşey

orkide canım, sessiz sedasız geçti tedavin. hiç görüşemedik. çok geçmiş olsun. yumurtlamada mı sorun oldu canım? yoksa spermlerde mi? üzüldüm, allah ümitlerini eksiltmesin.

Çok geçmiş olsun çok zor bende çok iyi anlıyorum inş bir gün gelecek hepimiz kucagımıza alacaz Allah ümitlerimizi eksiltmesin.....

arkadaşlar teşekkür ederim hayırlısı böyleymiş demekki rabbim birgün bizede o sevinçli haber almayı yaşatacak inşallah transferim oldu ama tutmadı

selam kızlarrr uzun süredir internetim yoktu yeni kavuştum... mayadayım şuan.. kısmetse pazara toplanacak yumoşlarr dua edin... kimse var mı mayada olan?

slmlar bende temmuz başı gibi mayada start vericem kısmetse mayaya giden arkadaşlar ile orada görüşmek isterim sevgiler..

teşekkür ederm orkidecim. sona az kaldı.. yumoşlar topland döllendi büyüolarrr :)çarş benimle olcaklarrr..ficalcim ne zaman gidicen haberim olsun görüşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…