idilciğim öyle düşünme. uzun protokol bizim için gerekli. şerife hemşire bazı hastalara lucrin kullandırtıyor. iğnelerini sen yapıyorsun. yine puregon zamanı gidebilirsin. yani uzun protokolü gitmeden de halledebilirsin. birçok kişi öyle yapıyormuş. hatta lucrin bulamayanlara kargo ile gönderiyormuş şerife hemşire. bence görüş. pco olduğun için şanslısın
uzun yada kısa protokol olayını dr.kendi senin durumuna göre belirliyor...yani fobin yüzünden kestirmeden bu işe kalkışma...bu iğnelerde öyle bildiğin normal iğne gibi değil insilün iğnesi gibi minicik bişey...dr. a uzun der sen ısrar edersen sonra pişman olabilirsin canım..
canım adet gecikmeleri, bazı cilt problemleri pco olabileceğinin belirtisidir. adetin 3. günü yapılan testler ve en önemlisi ultrason görüntüsü ile teşhis konuluyor. bir sürü inci gibi dizilmiş siyah yumurta varsa pco oluyorsun. ileri düzeyde pcos oluyor yani sendroma dönüşüyor. adetler daha da gecikiyor, belirtileri artıyor. ama doktor pco olsan söylerdi, teşhisi zor değil yani.
sen karar verdin mi merkeze canım? ne zaman başlıyorsun?
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben tedavide olduğum için yazamadım benim tutmadı cuma günü işe başladım tekrar
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben tedavide olduğum için yazamadım benim tutmadı cuma günü işe başladım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?