Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

babytwin ben başladım cumartesi mayada yarın ultrasonum var

hayırlı uğurlu olsun canım :) iyi haberler ver bize inşallah. senin işlemin biticek benimki başlayacak kısmet olursa... nasıl bi yer nasıl işlemler anlatır mısın? neler istediler ücret konusunda yardımcı oldular mı? ben telefonla görüştüm ama çok sıcak bi yer geldi bana pozitif elektirik aldım. umuyorum iyi şeyler yaşarız :)

selam,
aranızda tüp bebek tedavisinden önce doğum kontrol hapı kullanan varmı????

evet canım ben kullanıyorum. bu ikinci ve son ayım.. umuyorum iyi olanı yapıyoruzdur. bu arada ben hala haziranda mayada olacak kimseyi bulamadım. kimse yok mu?

hangi doğum kontrol hapını verdi,doktorun sana niçin kullanman gerektiğini açıkladımı,benim asıl dr.olmadığı için soramdım,bu konuda endişeliyim...inşallah hayırlı olur

hangi doğum kontrol hapını verdi,doktorun sana niçin kullanman gerektiğini açıkladımı,benim asıl dr.olmadığı için soramdım,bu konuda endişeliyim...inşallah hayırlı olur

ben yasmin kullanıyorum canım. ama için rahat olsun bana doktorum ayrıntılı bi şekilde anlattı. bu arada benim de tüp bebek işlemini yaptıracağım yer değil. erzincandaki doktorum verdi. amacı yumurtalıkları baskılamak. baskılayarak yumurtlamasını yasaklıyoruz ve serbest bırakınca daha fazla yumurta oluşuyor. yay gibi düşün bastırıp bırakıcaz.. hem de pco olanların zamanında regl olması için de önemli yani tedavi planladığımız zamanda olacak. hakkmızda hayırlısı canım .

idilcim,inşallah hayırlı olur bizim için...bana da yasmin vermiş....kullanalım bakalım ne olacak

içini ferah tut canım inşallah. sen ne zaman nerde yaptıracaksın bebeişlerini :)

ilk denmem özeldi...şimdi ise 3 .denememi adana başkent hastanesinde yapacağım,ikinciyi orda yaptırmıştım,raporlu olarak deniyorum ve yine ordayım...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende temmuzda mayada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum indirimli kampanyası varmış haziranda arayıp söyleyeceğim ama kararsızım eşimin normal ama sorun bende polikistik over var bana yardımcı olurmusunuz başarı oranları nasıl

mesela tüp bebek yaptırmaya gidenler kaç kişi olup tutanların sayısını söylerse başarı oranını daha iyi anlarız heralde

selam arkadaşlar birçoğunuzun bildiği gibi ben Maya Tüp Bbek Merkezi'nde tedavi gördü ve 2 gün önce sevinç gözyaşları içerisinde aldım gebelik haberimi... allah taamına erdirir inşallah. hihoyyyt şuanda bir kampanyaları var ve devam ediyor. tedavi ücreti 2142 lira.
ayrıca çok başarılı ve deneyimli bir merkez. gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Darısı en kısa sürede başınıza.

tebrik ederim canım hayırlı olsun çok sevindim kucağınada almak nasip olsun inşallah darısı bizlerin başına

tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin biraz daha ayrıntılı anlatırmısın mayayı acaba ilaç dahilmi senin hepsi nekadar tuttu.çünkü haziranın sonunda bende yaptırmayı düşünüyorum lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…