Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

canım ben de haziranda maya da olacağım bi aksilik çıkmazsa.. toplamda 4-4,5 gibi bi rakam şuam ama haziran 30 da bitiyo.. sen kk kartı al bence 13 milyon. üyelere 2009 sonuna kadar indirim devam edecekmiş. keşke haziranda gelseydin.. beraber giderdik :)

kk kartı nasıl nereden alınıyor acaba benim tahminlerimie göre haziran bitmeden orada olurum belki seninle karşılasabiliriz.haziran sonuna kadar başvuracağım için kampanyadan faydalanabilirim heralde

evet canım haziran içinde başvurursan sonu da olsa geçerli.. hatta sonunda al randevunu.. başlama tarihin temmuz olsun.. bende pco var ama pek sorun olmuyo yumurtlamada ve çatlamada ..asıl derdimiz erkek infertilitesi. eşimin sperm sayısı ve kalitesi kötü. ben de haziran 15'te kısmet olursa başlayacağım. sen ankarada mı yaşıyosun?

ben urfadayım tayin istedik maraşa çıkabilir.yaz tatilinde samsunda olacagım benim memlekette oradan geliş gidiş yapacağım haziran 15 te gidersen sonuna doğru karşılaşabiliriz

işallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun allah yardım etsin eğer kaderimizde varsa hastalıklar bahane olacağı varsa oluyor.

canım benim ilaçlar hariç 2142, ilaçlarım da 600 civarı tuttu. pco olduğum için çok az kullanıldı.

umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor başlıklı sayfam var oradan tüm detayları okuyabilirsin. gün gün yazdım. destan yazdım diyebilirim.... :) şimdiden hayırlı olsun tedavin... kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım hayırlı olsun çok sevindim kucağınada almak nasip olsun inşallah darısı bizlerin başına

serpilciğim canım... teşekkür ederim. inşallah bebek isteyen herkes bu duyguyu yaşasın. bebeklerimizi kucağımıza alalım en kısa sürede. darısı başınıza...:asigim:

Merhaba arkadaşlar,Geçen yıl bizde MayadaTüp Bebek denedik,olmadı.bir kaç yer gezdim isimlerini vermek istemiyorum hiç birinde Mayadaki sıcaklık güleryüzlülük yoktu. Bu sene sonunda İnşallah yine Mayada bir kez daha denemek istiyoruz bakalım hayırlısı...

arkadaşlar lucrin iğnesi adet olamadan önce kullanılıyormuş.hergün 10 mg lık acaba nekadar fiyatı sadece lucrin 2000 tutuyor galiba kullananlar bilgi verebilirmi nekadar kullandınız ve kaç lira tuttu

bizim sorunumuz azosperm eşimden tese ilebuluyorlar.Ama yaşlarımızın küçük olması biraz avantaj tabi.

merhaba kaç yıllık evlisiniz aceba sorabilirmiyim bizim sorunumuzda sizinkiyle aynı yaş farkıda aynı sayılır bizde 2.5 ay önce denedik ama olmadı kısmet olursa bidaha den
icez inşallah

arkadaşlar lucrin iğnesi adet olamadan önce kullanılıyormuş.hergün 10 mg lık acaba nekadar fiyatı sadece lucrin 2000 tutuyor galiba kullananlar bilgi verebilirmi nekadar kullandınız ve kaç lira tuttu

canım ben kullandım adetimin yirmibirinci günü başlamıştım biz 130 tl ye almıştık

merhaba kaç yıllık evlisiniz aceba sorabilirmiyim bizim sorunumuzda sizinkiyle aynı yaş farkıda aynı sayılır bizde 2.5 ay önce denedik ama olmadı kısmet olursa bidaha den
icez inşallah

Biz 2.yılımızın içindeyiz evliliğimizin.Biz Kasım Aralık gibi Mayada denemek istiyoruz bu kampanya uzatmak için bura üyeolduk.bir kart mı ne bişey vartam anlamadım olayı. 2009 yılı sonuna kadar Mayadaki kampanyayı uzatmak için tam olarak ne yapmamız lazım açıklarmısınızlütfen.

canım benim bu konu hakkında bi bilgim yok ama orkide okumadı galiba o soruna cevap verir çünkü en çok bilgi sahibi olan arkadaşımız o

sizin evliliğiniz yeniymiş bize 5 yıl oldu bu arada tanıştığımıza memnun oldum sorunumuz ve yaşımız aynı olduğu için seninle daha iyi anlaşacağız

canım eğer kkdaki karttan bahsediyorsan bu konuyla alakası yok
kampanyada sanırım uzayacak gibiydi ama emin değilim
normalde haziran sonunda bitecek bu kampanya

Bende memnun oldum canım seninde su toplaması olmuşmuydu benim oldu 3 gün hastanede yattım kaçtane yumurta toplandı senden

canım eğer kkdaki karttan bahsediyorsan bu konuyla alakası yok
kampanyada sanırım uzayacak gibiydi ama emin değilim
normalde haziran sonunda bitecek bu kampanya

kk kart sahibi olanlara üyelere mayadaki kampanya yıl sonuna kadar devam ediyormuş.bende sitede yazıyı görünce mayayı aradım.onlarda doğruladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…