tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin biraz daha ayrıntılı anlatırmısın mayayı acaba ilaç dahilmi senin hepsi nekadar tuttu.çünkü haziranın sonunda bende yaptırmayı düşünüyorum lütfen yardım edin
tebrik ederim canım hayırlı olsun çok sevindim kucağınada almak nasip olsun inşallah darısı bizlerin başına
bizim sorunumuz azosperm eşimden tese ilebuluyorlar.Ama yaşlarımızın küçük olması biraz avantaj tabi.
arkadaşlar lucrin iğnesi adet olamadan önce kullanılıyormuş.hergün 10 mg lık acaba nekadar fiyatı sadece lucrin 2000 tutuyor galiba kullananlar bilgi verebilirmi nekadar kullandınız ve kaç lira tuttu
merhaba kaç yıllık evlisiniz aceba sorabilirmiyim bizim sorunumuzda sizinkiyle aynı yaş farkıda aynı sayılır bizde 2.5 ay önce denedik ama olmadı kısmet olursa bidaha den
icez inşallah
Biz 2.yılımızın içindeyiz evliliğimizin.Biz Kasım Aralık gibi Mayada denemek istiyoruz bu kampanya uzatmak için bura üyeolduk.bir kart mı ne bişey vartam anlamadım olayı. 2009 yılı sonuna kadar Mayadaki kampanyayı uzatmak için tam olarak ne yapmamız lazım açıklarmısınızlütfen.
canım benim bu konu hakkında bi bilgim yok ama orkide okumadı galiba o soruna cevap verir çünkü en çok bilgi sahibi olan arkadaşımız o
sizin evliliğiniz yeniymiş bize 5 yıl oldu bu arada tanıştığımıza memnun oldum sorunumuz ve yaşımız aynı olduğu için seninle daha iyi anlaşacağız
canım eğer kkdaki karttan bahsediyorsan bu konuyla alakası yok
kampanyada sanırım uzayacak gibiydi ama emin değilim
normalde haziran sonunda bitecek bu kampanya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?