arkadaşlar benim ilk tüp bebek denememi mayada yaptım ve şimdi hamileyim. benim tadavimi dr adnan kaya yaptı. ama inanınki dr osman hoca olsun dr adnan hoca olsun mükemmel insanlar rabbim ikisindende razı olsun.birde her zaman pozitif düşünmek çok önemli hep olacak diye düşünmek lazım
canım bizim bi sağlık güvencemiz yok yani raporumuzda yok ozaman ben yararlanamam heralde hem tekrar denemem için altı ay geçmesi lazım ozamana kadarda kampanyanın süresi geçer heralde
serpil cim bende mayada tedaviye yeni başladım 2147 TL artık 30 Eylül e kadar devam ediyor yani hala şansın var ha birde ben orda şafak hanımla görüşmüştüm şimdi parayı ödesey sonra tedaviye başlasak olur mu dedim kampanyadan yararlanmak için oda olur dedi o şekilde yararlandırabiliriz dedi yani sen şimdi öde 1 sene sonra tedaviye başlayabilirsin gibi
slm orkide serpil hayattamısınız sesiniz soluğunuz çıkmıyo burdaysanız 3kere tıklayın:))
merhaba arkadaşlar bende mayada tedavi oldum. perşembe günü transferim yapıldı. şimdi beklemedeyim . herkese tavsiye ediyorum çok sıcak kanlı ve güvenilir bir merkez. Kendinizi emin ellerde hissedebilirsiniz.
merhaba arkadaşlar bende mayada tedavi oldum. perşembe günü transferim yapıldı. şimdi beklemedeyim . herkese tavsiye ediyorum çok sıcak kanlı ve güvenilir bir merkez. Kendinizi emin ellerde hissedebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?