Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler burada buluşalım

arkadaşlar benim ilk tüp bebek denememi mayada yaptım ve şimdi hamileyim. benim tadavimi dr adnan kaya yaptı. ama inanınki dr osman hoca olsun dr adnan hoca olsun mükemmel insanlar rabbim ikisindende razı olsun.birde her zaman pozitif düşünmek çok önemli hep olacak diye düşünmek lazım

Son düzenleme:

hayırlı olsun arkadaşım.allah sağlıkla kucağına almayı ve birlikte mutlu olmayı nasip etsin.bende bilgi almak için gittim.gerçekten tüm ekip çok ilgili.bende ekim gibi başlamayı düşünüyorum.umarım bizde mutlu sonuca ulaşırız.

saolun kızlar desteğiniz için hepiniz.. artık daha iyiyim :) atlattık yavaş yavaş bugün osman gocayla konuştum bi gün gidicem düşük neden oldu onunla ilgili testler yapılacak. allah kısmet eder de toparlanırsak yeniden tabiki mayada olucam.. :)

canım bizim bi sağlık güvencemiz yok yani raporumuzda yok ozaman ben yararlanamam heralde hem tekrar denemem için altı ay geçmesi lazım ozamana kadarda kampanyanın süresi geçer heralde

serpil cim bende mayada tedaviye yeni başladım 2147 TL artık 30 Eylül e kadar devam ediyor yani hala şansın var ha birde ben orda şafak hanımla görüşmüştüm şimdi parayı ödesey sonra tedaviye başlasak olur mu dedim kampanyadan yararlanmak için oda olur dedi o şekilde yararlandırabiliriz dedi yani sen şimdi öde 1 sene sonra tedaviye başlayabilirsin gibi

arkadaşlar bende mayada yeni tedaviye başladım 9. lucrinimi bugün vurucam benim sorunum çikolata kistimin olması 1 yıllık evliyim evlenmeden önce 1 defa acık ameliyat oldum çikolata kistini aldılar ve 1 ay sonra evlendim ve yine 1 ay sonra hamile kaldım ama niye yazık ki düşük yaptım sonra kist tekrar oluştuğu için hamile kalamadım ve şimdi dediğim gibi tüp bebek tedavisine başladık benim sorum şu benim gibi çikolata kisti olupta mayada ilk denemesinde hamile kalan var mı cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok tşkler

Merhaba Ben Gülcin KALAYCI.
Öncelikle tüm Anne olmak isteyen herkeze Allah´dan mutlu sona ulasmasini diliyorum.
Ben 13 yil Anne olmanin özlemi ile yasadim, Almanya´da Bilim ve arastirma merkezinde ( sözde avrupanin en gelismis tüp bebek merkezinde ) araliklarla tam 9 tane deneme yaptik, hepsi olumsuz sonuncladi ve oranin Doktorlari bize DOGA SIZIN COCUK SAHIBI OLMANIZI ISTEMIYOR dedi. Bu sözleri duyunca esim ve ben cok üzüldük ama esim moralimizi bozmamamizin gerektiyini söyleyerek, bundan sonra tedavimizi TÜRKIYE´de gerceklestirelim dedi ve ANKARA MAYA TÜP BEBEK HASTANESINE GIDEREK Uzmanı Op. Dr. Osman Denizhan Özgün ile tanistik. Hocamiza derdimizi anlatik ve tedaviye basladik. Tedavi positiv sonunclandi ve dünyalar tatlisi bir kizimiz oldu. ( Kargaya yavrusu sahan gibidir :) ) Ayrica Adnan hoca da basta olmak üzre tüm Maya Tüp Bebek Hastanesine samimi ve sicak tavirlarindan dolayi tesekür ederiz.
Yani arkadaslar söylemek istediyim su ki tedaviye baslarken dogru yere gitmenin cok önemli olduguna bire, bir sahit oldum.
Sorulariniz olursa her konuda paylasmak isterim.

Saygilarla Gülcin.

merhaba

bende ekim ayında mayada denemek istiyorum

ilk denenememiz olucak

ben rapor çıkartarak başvurucam. telefonda görüşme yaptım maya hastanesi ile.

inşallah herkes meleğine kavuşur..

melekbebekler saol canım

allah bağışlasın sana kızını. çook uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun inşallah

Merhaba,
Fatos hanim isallah sizinde en kisa zamanda bir bebeyiniz olur. Yalniz bunu unutmayin ki positif enerjinizi asla kayip etmeyin. Olacayina kalpden inanin sorun kalmayacaktir.

asuman bana yardım etmek istediğin için çok sağol ama ne şimdi tedavi olabiliriz nede parasını şimdi ödeyebiliriz ikiside imkansız ikisinin sebebide maddiyat yinede sağol

merhaba arkadaşlar bende mayada tedavi oldum. perşembe günü transferim yapıldı. şimdi beklemedeyim . herkese tavsiye ediyorum çok sıcak kanlı ve güvenilir bir merkez. Kendinizi emin ellerde hissedebilirsiniz.

merhaba arkadaşlar bende mayada tedavi oldum. perşembe günü transferim yapıldı. şimdi beklemedeyim . herkese tavsiye ediyorum çok sıcak kanlı ve güvenilir bir merkez. Kendinizi emin ellerde hissedebilirsiniz.

hayırlı olsun.inşallah olumlu sonucunu bekliyoruz.bende ekimde başlayacağım.

teşekkür ederim sinem inşallah olumlu sonuç alırım. Allah herkese nasip etsin. Umarım seninde tedavin olumlu sonuçlanır.

mrb arkadaşlar tedaviye yeni başlayan arkadaşlar inş iyi haberlerinizi duyarız.Serpilcim katılıyorum sana zor geliyo insana rabbim yardımcımız olsun isteyen herkese verir inşşşş..

mrb canım kaçıncı denemen mayada ilk mi testin ne zaman yapılacak dr un kim birde son olarak neden tüp bebek bi sürü soru sordum afedersin napalım işte hepimiz burda birbirimizin bildiklerinden yararlanıp bazen umutlanıyoruz bazen üzülüyoruz bazen seviniyoruz bende maya da tedavi oluyorum çikolata kisti var bende ilk tüp denemem bayramdan sonra yumurta toplanacak sonra eğer embriyo oluşursa tabiki transfer sonra da testi beklicez allah hepimizi muaafak eder inş hepimiz yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz rabbim kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inş cvpların için şimdiden tşkler canım allah yardımcın olsun cümlemizleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…