slm ezim tşk.ederim. İnşallah bu sefer tutar da sağlıklı bebeğinikuçağına alırsın cnm. Hayırlısı olsun sonucuda bana yazarsan sevinirimçünkü bende ikinciyi düşünüyorum esk.de çoğu doktor anatoli ile anlaşmalı hayırlı haberlerini bekliyorum.
slm ... yasim 22 esimin yasi 29 .7 senelik evliyim cocugumuz olmadi aciklanamayan infertelite denildi 4 kez özel bi poliklinkte asilama yaptirdik tutmadi daha sonra zekai tahir burakta ilk tüp bebek denememizi yaptirdik sonuc maalesef negatif ilk sonucu duydugum zaman yikildim cok zor günler gecirdim 1 sene ara verdim ilaclar gecirdigim o sancili bekleyis mahfetti beni.. daha sonra kendiliginden olmayacagini bosuna bekledigimi vakit kaybettigimi düsündüm ve tekrar toparlanip tedaviye baslamak istedigim kararina vardim.. internette gezerken kadinlar kulubundeki mayayla ilgili aciklamalara rastladim ve gittim mayaya osman beyle görüstük cok sicak karsiladi bizi ücret biraz pahali geldi ama yinede aklimiza yattigi icin ne yapip edip mayada tedavi olmaya karar verdik.. aralik ayinin basinda tedaviye basladik sükür. hersey güzel gelisti ilaclar güzel tepki verdi 5 tane yumurta toplanacagi söylendi ebru hemsire belkide bi süprüz olur 6 tane aliriz demisti. ve dün yumurtalari topladilar 11 tane yumurtani aldik dediler sok oldum hic beklemiyorduk bu kadarini.. bugün telefonla aradilar 3 tanesi döllenmis yarin tekrar arayip haber verecegiz dediler kalitesi cok önemliymis.. cok heyecanliyim sabirsizlikla transferi bekliyorum dua edin bana.. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin isteyen herkese bu duyguyu tattirsin..
slm nuur2 bugün öğrendik bebeişim bir tane kalp atışlarınıda duyduk allahım ısteyen herkese yaşatsın çok güzel bi duygu dayanamadım ağladım allah işallah tamammına erdırır sağlıkla kucağıma alırım ıkı kese oluşmuş ama bırı gelişmemiş içi boştu süpriz yumurta gıbı içinden ne çıkacağı bellı değil :)
dua edin benım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?