maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

kizlar ALLAH hepinizin yardimcisi olsun,ama cok harika bi merkezde oldunuzdan emin ola bilirsiniz.
ben subat ayinda tedavi oldum mayada ve ALLAHIMA binlerce sükürler olsun hamileyim...
insallah bu sayfaya yazan hepiniz göbüslerini dolu olarak geri dönersiniz,bilmek istediniz birsey olursa cekinmeden sora bilirsiniz..

allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin arkadasım okumuştum ben seni ikizlerin olcak hemde dimi ne kadar güzel çok tebrik ederim.bende mayısta başlıyorum en çok yumurta toplama ve transfer işleminden korkuyorum.narkozla yapıyorlar dimi bişey hissetmiyorsun bide çabuk ayılabilyormusunbilmiyorumkismile

canim benim sagol tsk ederim,kiz korkmana gerek yok yumurta toplamayi narkozla yapiyorsun ama hic bi sekilde bir sey hisetmiyorsunki,kisa bi anlatayim...
önce odanda beklyiorsun sonra hasta yardimcilari sana kiyafet getiriyor onlari giyorsun ve 20 dk sonra seni odandan alip asansörle amelyat haneye indiriyorlar,orda seni hemsire ve doktor karsiliyor senle muhabett ederken narkozu veriyorlar sen hic birsey anlamadan uyorsun toplam belki 1 saat bile sürmüyo komple olay bide baktin odanda esiyin yanindasin...bukadarrrr....
Transfer dahada güzel bi olay gene erkenden merkeze gidiyorsun son 1 saatde 1,5 litre su icmeliyin idrare sikicik bi halde seni gene amelyat haneye aliyorlar orda canli canli bebeklerinin seninle olmasini izleyerek doktorla dedi kodu )) yaparak transferin oluyor ve odana cikartiyorlar,ben transferden sonra aksamm saat 5 kadar felan merkezde dinlendim sonra eve gitdik ve o gün bide geceyi sürekli yatarak gecirdim,ertesi günü disari cikip kendimi yormuycak bi sekilde gezdim tozdum :)

Sanırım erkek infertilitesinde genelde uzun protokol uygulanıyor benim hep uzun protokol oldu.Adetin 2. günü gel dediğine göre senin kısa protokol olacak.. Senin de tedavin hayırlı olsun canım.... inş. son tedavimiz olur

uzun ya da kısa protokolü yumurta rezervine göre ayarlıyorlar.yani eşinle bi alakası yok bu durumun.senin yumurta kapasitenle alakalı aslında

Canim gercekten bunu yaparsan cok sevinirim ...

Simdiden cok tesekkür ediyorum ... Şeniz

selam kızlar

şimdi gecen biri yazmıstı ama hatırlayamadım, 4 kutu gonal f içinde bu paranın diye, tüp bebek konusunda tecrübe kazanmıs bi arkadas sordu 300 lük mü 600 lük mü diye? 300 lük ise diyor ilac farkı cok verirsin...bilgisi olan var mı?

artı ön muayene ve sperm tahlilini mayada yaptırcaz biz de ve eşim de ögretmen, o tarihte mayada olduguna dair rapor verirler mi ki acep???

Ben geçen hafta gidip görüştüm bana ayrıntılı fiyat çıkardılar Gonal f 450 yazıyordu.

Canım ben de öğretmenim sevk alarak gideceğim. Bulunduğun yerdeki bir hastaneden Ankara'da bir tüp bebek merkezine ( veya infertilite ünitesine) sevki uygundur diye yazacaklar. Oraya gidince de sevkini Mayaya vereceksin o sevk 15 gün geçerli... Ne zaman işin biterse çıkış işlemini yaptıracaksın mayadan sevk kağıdına girişini ve çıkışını yaptırdığın tarihleri yazıp "bu tarihler arasında ayakta tetkik ve tedavisi yapılmıştır tekrar kontrolü uygundur" yazıp kaşeleyecekler. Benim eşim için de aynı işlemi yaptıracağız mayada kabul ediyorlarmış eşin oradaki bir üroloji doktorundan sevk yaptırsın.

umarım yardımcı olabilmişimdir

teşekkür canım inşallah bu denemende bebegin hemen gelir sağlıklıca :)

canım ama yeni sgk yasasına göre artık sevk almıyoruz ya??? şimdi gecen yıl ben ameliyat olacagımda 2 gün yıllık izin aldım ve o gün gidip gazi üniversitesinden sevk yaptırdım, yıllık izinde hastalanmıs gibi, o gün de ameliyat oldum, akabininde de 20 gün rapor.

şimdi yine yıllık izin alıp o tedaviye basladıgımda eşim de yanımda olmamı ve ona nasıl bi izin verilecek??? bunu bilmiyorum, dur ben en iyisi mayayı bi da arayım, ezberledim artık, kevser hanımdı sanırım, defalarca kez aradım yine de sabırla cvp veriyor, saolsun:)

Canım biraz önce sevk yaptırıp geldim ben .. kurumundan sevk almadan hastaneye gidiyorsun hastanede durumunuzu anlatın sevki hastaneden verecekler infertilite diye muhakkak yazdırın eşim için de aynı işlemleri yaptırdık tek fark ben Kadın-doğumdan sevk aldım o ürolojiden.... sen özel bir kurumda mı çalışıyorsun neden izin alıyorsun ki sevkli gidince tedavi yolluğu da alabilirsin sen sevk alırsan sevke eşi refakatinde yazarlarsa zaten eşinin hiçbirşey yapmasına gerek kalmıyor

umarım karışık anlatmamışımdır eğer soracağın başka birşey olursa bana özelden msj yazabilirsin 3 senedir bu işlerle uğraşıyorum artık öğrendim herşeyini

arayıp öğrenince bizede haber versene bizde bu durumda napcaz diye düşünüyoruz eşiminde tedavi boyunca yanımda olmasını istiyorum bende şimdiden teşekkürler

canım ben burda özel hastaneye gidiyorum, gecen yıl ameliyat için gidecegimde sevk verdiler baskent üniversitesine, fakat ben de sivas üniversitesinde memur oldugum için, kendi kurumun bünyesinde hastane olunca başka hastanenin il dısı sevkini devlet ödemiyormus, üniversite hastanesi de sevk vermiyo il dısına...ama sonucta burda tüp bebek birimi yok, olmadıgı için sevk edebilirler, doğru diyosun:) teşekkür ederim canım yaa cok yardımcı oldun valla saol:)
arayıp öğrenince bizede haber versene bizde bu durumda napcaz diye düşünüyoruz eşiminde tedavi boyunca yanımda olmasını istiyorum bende şimdiden teşekkürler

daha arayamadım canım, işerim yogundu ama arayınca mutlaka yazarım:)

bu çok ilginç senin durumun özel br durum orada bir tüp bebek birimi yoksa sevketmeye mecburlar her seferinde izin kullanamazsın belki bu izinler daha sonra gerekecek sana boşa harcamış oluyorsun ayrıca sen sigortanı ödüyorsun bu senin en doğal hakkın... hem ben hem eşim sevkli gidiyoruz 15 gün boyunca bu sevkimizi tutuyorlar hem izinli sayılıyoruz hem de tedavi yolluğu aldığımız için en azından yaptığımız masrafların bir kısmı karşılanıyor canım üzüldüm valla senin adına inş. sonuç güzel olur da bu zorlukları tekrar yaşamak zorunda kalmazsın

inşallah bettycim cok saol, tedavi yollugunu siz mi talep ediyorsunuz? yokse kurum kendiliginden veriyor mu? ay ne cok sordum de mi(( kusuruma bakmayın kızlar, eminim beni cok iyi anlıyorsunuz çünkü günlük hayatımızın hemen hemen tümünü içine aldı artık bu bebek meselesi. allahtan hayırlısı, herkesin cuması mübarek olsun:)

tedavi yolluğu için bir form alıp milli eğitimden dolduruyorsunuz sevklerinizle birlikte milli eğitime veriyorsunuz onlar da ödenek ne zaman gelirse:))) veriyorlar geçen sene 7-8 ay sürdü almamız.
kusura bakmayız canım merak etme çünkü biz de aynı durumdayız bütün işimizi gücümüzü bu tedaviye göre ayarlıyoruz artık

Kızlar ben kararımı kesin vermiş Mayada yaptırmak için randevu almıştım.Ancak bizim bulunduğumuz ilde özel bir merkez var .Önce içime sinmedi büyük bir merkezde yapalım diye.Ama bu merkez iki embriyo koyabileceklerini söylemişlerdi.Sizce iki embriyo mu maya mı?Yolda sorun olmayacak burda yaptırırsam

iki embriyo yasak arkadasım bunu nasıl yapcaklar ki yasak olan bişeyi yapan bi merkeze nasıl güveneceksin? benim fikrim maya bende orda başlıcam tedavime sen bilirsin tabii alah yardımcımız olsun cnm.

Canım bence de 35 yaşın altındaysan ve 3. ve üzeri deneme değilse 2 embriyo transferi yasak bunu nasıl yapacaklar ki... böyle bir merkeze açıkçası ben güvenmem yine de sen bilirsin tabi.. ben de mayayı tercih edenlerdenim benim 4. denemem olduğu için zaten 2 embriyo transfer edecekler....

Aynen benimde 7. denemem olacagi icin 2 embriyo transferi olacakk ...

KIzlar mayada tedaviye baslamak icin daha öncesinden randevu almak gerekiyor mu ?

Ben mayisin son haftasinda mayada olabilirim ancakk ..

Bunu merkezle konustum gerek yok dediler ama ..

Gittigimde yogunluk olur acikta kalirsam diye cok korkuyorum ..

Ne yapmaliyim kizlar ?

aynı konuyu bende sordum yoğunluk olursa alamayız derseniz dedim yok öyle bişey olmaz dedi sekreter kız banada demekki baştan öyle randevu vermyorlar cnm için rahat olsun bence banada aynısını dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…