- Konu Sahibi miss_capraz
-
kizlar ALLAH hepinizin yardimcisi olsun,ama cok harika bi merkezde oldunuzdan emin ola bilirsiniz.
ben subat ayinda tedavi oldum mayada ve ALLAHIMA binlerce sükürler olsun hamileyim...
insallah bu sayfaya yazan hepiniz göbüslerini dolu olarak geri dönersiniz,bilmek istediniz birsey olursa cekinmeden sora bilirsiniz..
merhaba bende mayısda mayada tedaviye başlıcam seninde tedavin hayırlı olsun.senin uzun protokol olcak galiba buna neye göre karar veriliyor acaba bana osman hoca hiçbişey demedi bende hep kısa protokol olcak diye düşündüm açıkcası sadece adetin ikinci gün gel iğnelere başlayalaım dedi
Galiba haklısın canım Osman Bey de aynı şeyi söyledi bazı dr lar bilgi verme gereği duymuyor dedi ben kendimde hiç sorun yok sanıyordum duyunca bir an moralim bozuldu..
Biz Merkezin yerini ararken yanlışlıkla misafirhaneye gitmişiz dışarıdan görünüşü güzeldi.. Haftaya pazartesi tekrar gideceğim senin için gezerim fiyatları da öğrenirim canım bakarsın belki aynı zamanlarda tedaviye başlarız benim tedavi nisan adetiyle lucrine başlarsam sanırım mayıs sonunu bulacak...
Bu arada Osman Bey 4. denemem olduğunu duyunca bunun araştırılması gerektiğini söyledi ve bazı tahliller verdi pıhtılaşma, bağışıklık vb. P.tesi bu tahlilleri yaptırmaya gideceğiz inş. sorun çıkmaz
selam kızlar
şimdi gecen biri yazmıstı ama hatırlayamadım, 4 kutu gonal f içinde bu paranın diye, tüp bebek konusunda tecrübe kazanmıs bi arkadas sordu 300 lük mü 600 lük mü diye? 300 lük ise diyor ilac farkı cok verirsin...bilgisi olan var mı?
artı ön muayene ve sperm tahlilini mayada yaptırcaz biz de ve eşim de ögretmen, o tarihte mayada olduguna dair rapor verirler mi ki acep???
teşekkür canım inşallah bu denemende bebegin hemen gelir sağlıklıca :)Ben geçen hafta gidip görüştüm bana ayrıntılı fiyat çıkardılar Gonal f 450 yazıyordu.
Canım ben de öğretmenim sevk alarak gideceğim. Bulunduğun yerdeki bir hastaneden Ankara'da bir tüp bebek merkezine ( veya infertilite ünitesine) sevki uygundur diye yazacaklar. Oraya gidince de sevkini Mayaya vereceksin o sevk 15 gün geçerli... Ne zaman işin biterse çıkış işlemini yaptıracaksın mayadan sevk kağıdına girişini ve çıkışını yaptırdığın tarihleri yazıp "bu tarihler arasında ayakta tetkik ve tedavisi yapılmıştır tekrar kontrolü uygundur" yazıp kaşeleyecekler. Benim eşim için de aynı işlemi yaptıracağız mayada kabul ediyorlarmış eşin oradaki bir üroloji doktorundan sevk yaptırsın.
umarım yardımcı olabilmişimdir
teşekkür canım inşallah bu denemende bebegin hemen gelir sağlıklıca :)
canım ama yeni sgk yasasına göre artık sevk almıyoruz ya??? şimdi gecen yıl ben ameliyat olacagımda 2 gün yıllık izin aldım ve o gün gidip gazi üniversitesinden sevk yaptırdım, yıllık izinde hastalanmıs gibi, o gün de ameliyat oldum, akabininde de 20 gün rapor.
şimdi yine yıllık izin alıp o tedaviye basladıgımda eşim de yanımda olmamı ve ona nasıl bi izin verilecek??? bunu bilmiyorum, dur ben en iyisi mayayı bi da arayım, ezberledim artık, kevser hanımdı sanırım, defalarca kez aradım yine de sabırla cvp veriyor, saolsun:)
teşekkür canım inşallah bu denemende bebegin hemen gelir sağlıklıca :)
canım ama yeni sgk yasasına göre artık sevk almıyoruz ya??? şimdi gecen yıl ben ameliyat olacagımda 2 gün yıllık izin aldım ve o gün gidip gazi üniversitesinden sevk yaptırdım, yıllık izinde hastalanmıs gibi, o gün de ameliyat oldum, akabininde de 20 gün rapor.
şimdi yine yıllık izin alıp o tedaviye basladıgımda eşim de yanımda olmamı ve ona nasıl bi izin verilecek??? bunu bilmiyorum, dur ben en iyisi mayayı bi da arayım, ezberledim artık, kevser hanımdı sanırım, defalarca kez aradım yine de sabırla cvp veriyor, saolsun:)
canım ben burda özel hastaneye gidiyorum, gecen yıl ameliyat için gidecegimde sevk verdiler baskent üniversitesine, fakat ben de sivas üniversitesinde memur oldugum için, kendi kurumun bünyesinde hastane olunca başka hastanenin il dısı sevkini devlet ödemiyormus, üniversite hastanesi de sevk vermiyo il dısına...ama sonucta burda tüp bebek birimi yok, olmadıgı için sevk edebilirler, doğru diyosun:) teşekkür ederim canım yaa cok yardımcı oldun valla saol:)Canım biraz önce sevk yaptırıp geldim ben .. kurumundan sevk almadan hastaneye gidiyorsun hastanede durumunuzu anlatın sevki hastaneden verecekler infertilite diye muhakkak yazdırın eşim için de aynı işlemleri yaptırdık tek fark ben Kadın-doğumdan sevk aldım o ürolojiden.... sen özel bir kurumda mı çalışıyorsun neden izin alıyorsun ki sevkli gidince tedavi yolluğu da alabilirsin sen sevk alırsan sevke eşi refakatinde yazarlarsa zaten eşinin hiçbirşey yapmasına gerek kalmıyor
umarım karışık anlatmamışımdır eğer soracağın başka birşey olursa bana özelden msj yazabilirsin 3 senedir bu işlerle uğraşıyorum artık öğrendim herşeyini
arayıp öğrenince bizede haber versene bizde bu durumda napcaz diye düşünüyoruz eşiminde tedavi boyunca yanımda olmasını istiyorum bende şimdiden teşekkürler
canım ben burda özel hastaneye gidiyorum, gecen yıl ameliyat için gidecegimde sevk verdiler baskent üniversitesine, fakat ben de sivas üniversitesinde memur oldugum için, kendi kurumun bünyesinde hastane olunca başka hastanenin il dısı sevkini devlet ödemiyormus, üniversite hastanesi de sevk vermiyo il dısına...ama sonucta burda tüp bebek birimi yok, olmadıgı için sevk edebilirler, doğru diyosun:) teşekkür ederim canım yaa cok yardımcı oldun valla saol:)
inşallah bettycim cok saol, tedavi yollugunu siz mi talep ediyorsunuz? yokse kurum kendiliginden veriyor mu? ay ne cok sordum de mi(( kusuruma bakmayın kızlar, eminim beni cok iyi anlıyorsunuz çünkü günlük hayatımızın hemen hemen tümünü içine aldı artık bu bebek meselesi. allahtan hayırlısı, herkesin cuması mübarek olsun:)
Kızlar ben kararımı kesin vermiş Mayada yaptırmak için randevu almıştım.Ancak bizim bulunduğumuz ilde özel bir merkez var .Önce içime sinmedi büyük bir merkezde yapalım diye.Ama bu merkez iki embriyo koyabileceklerini söylemişlerdi.Sizce iki embriyo mu maya mı?Yolda sorun olmayacak burda yaptırırsam
Kızlar ben kararımı kesin vermiş Mayada yaptırmak için randevu almıştım.Ancak bizim bulunduğumuz ilde özel bir merkez var .Önce içime sinmedi büyük bir merkezde yapalım diye.Ama bu merkez iki embriyo koyabileceklerini söylemişlerdi.Sizce iki embriyo mu maya mı?Yolda sorun olmayacak burda yaptırırsam
Aynen benimde 7. denemem olacagi icin 2 embriyo transferi olacakk ...
KIzlar mayada tedaviye baslamak icin daha öncesinden randevu almak gerekiyor mu ?
Ben mayisin son haftasinda mayada olabilirim ancakk ..
Bunu merkezle konustum gerek yok dediler ama ..
Gittigimde yogunluk olur acikta kalirsam diye cok korkuyorum ..
Ne yapmaliyim kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?