- Konu Sahibi miss_capraz
-
merhaba arkadaşlar bugün mayadaydım, sanırım yarın çatlatma ignesi vurulcam akşam tahlilin sonucuna göre belli olcak ve tedavinin sonun yaklaşıyorum inanılmaz bi heyecan var herşey çok güzel ilerliyor doktor çok sayıda yumurtamın oldugunu söyledi inşallah kalitelilerdir.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.kötü giden bişey olsa bile görmezden geliyorum moralimi kimsenin bozmasına izin vermiyorum herşey kendi elimizde umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar.
harikasın canım yaaa işte benim savunduğumda buu kötü giden şeyleri bile morali yüksek tutabilmek için görmezedn gelmeli çinki bikere karar verip bu yola çıkmışız ama tabi tüm arkadaşlar bu kadar güçlü değil haklılarda haliyle.ama ne olur onlara köstek olmaktansa destek olalım karalama yerine sadece yaşadıklarınızı anlatın bunların olabileceğide çok normal zaten her kurumda olur bu...önemli olan pozitif düşünmek.çünki GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR ,GÜZEL DÜŞÜNENDE HAYATINDAN LEZZET ALIR.
benimde bu akşamki dozum 75 e indiolumunekankayizsmilemalesef türkiyede sağlık sektörü vahim durumda paran olmadan tanıdıgın olmadan hiç bi işini halledemiyorsun gittigimiz bi çok hastahane pislik içinde maya ya içim öyle rahat gidiyorumki herşey benim istedigim gibi ilerliyor aksilik yaşayan arkadaşlarımıda çok iyi anlıyorum sıkıntı çekip bide üstüne negatif bi sonuç almak çok üzücü ama ben burda üzücü olayları okuyunca moralim çok bozuldu,sonra etkilenmemeye karar verdim ve şimdi herşey yolunda az önce hastahaneden aradılar dozumu düşürmüşler bugün gonal f 75 vurulup yarın tekrar gidecegim büyük ihtimal pazar günü yumurta toplancak hihoyyythihoyyyt
şuanda mayada tedavi görmekteyim ve genelde olumsuz görüşler madi durumlar hakkında yazılmış.tedavini başından beri kimse benden para istemedi hatta ben zorla verdim diyebilirim.elbette tüm extra masfaflar ne kadar tutuyor söylüyorlar ama hadi ver biran evvel diyen olmadı bana.ilgi hakkında da normaller diyebilirim.ne çok soğuklar,ne de vıcık vıcık ilgi manyağılar.işlerini yapıyorlar,sana doğru döndüklerinde gülümseyen bir yüzle yapıyorlar......
malesef türkiyede sağlık sektörü vahim durumda paran olmadan tanıdıgın olmadan hiç bi işini halledemiyorsun gittigimiz bi çok hastahane pislik içinde maya ya içim öyle rahat gidiyorumki herşey benim istedigim gibi ilerliyor aksilik yaşayan arkadaşlarımıda çok iyi anlıyorum sıkıntı çekip bide üstüne negatif bi sonuç almak çok üzücü ama ben burda üzücü olayları okuyunca moralim çok bozuldu,sonra etkilenmemeye karar verdim ve şimdi herşey yolunda az önce hastahaneden aradılar dozumu düşürmüşler bugün gonal f 75 vurulup yarın tekrar gidecegim büyük ihtimal pazar günü yumurta toplancak hihoyyythihoyyyt
aaa ciddimi süper ya inşallah karşılaşırız yarın da gidecegimbenimde bu akşamki dozum 75 e indiolumunekankayizsmile
sanırım beraber toplanacak yumurtalarımızkaydirigubbakcemile2
aaa ciddimi süper ya inşallah karşılaşırız yarın da gidecegim
yarın belli olur
evet olumsuz eleştiriyi duymak istemiyoruz doğru çünki bizim olumlu şeyler duymaya ihtiyacımız var sineye çekmiyosan gidip derdini söyleseydin ben olsam bu neyaa kaçmıyoruzyaa diyebilirdim.bende orası mükemmel demiyorum zaten herşey her yerde olabilir diyorum ama valla benim damarıma basmasınlar ben orda olumsuz bi durumla karşılaşırsam yıkarım orayı ama benim umudumu yıkma arkadaşım ben yola yeni çıkmışım ne die insanın aklına kurt düşürüyosun her doğru heryerde söylenmez bi derdin varsa aç yeni bi topik ilgi duyan okusun
yarın benimde kontrolüm var
bugün gittiğinde orada oturan siyah tşörtlü kot etekli birini gördüysen çünkü birara oradaydım.işte o benimmmmkaydirigubbakcemile3
gidip derdimi söylemediğimi nerden biliyorsun? tedavinin ortasında bunu yapmadım evet hatta ablam defalarca sölicek oldu morelimizi bozmayalım sus diye onu susturdum çünkü bende gayat iyi biliyorum morelin çok önemli olduğunu ama sonra dile getirdim herşeyi evet bazılarını kabul ettiler yoğunluk dediler öyle böyle dediler.yeni bi topic açmak istesem şimdiye kadar açardım zaten asıl öyle yapsaydım mayayı karalamış olurdum ama buraya yazarım evet kimsede engelleyemez.eğer benim yaşadıklarımı yaşasaydın yine böle konuşuyor olabilecek miydin neden yargılamadan önce biraz olsa anlamaya çalışmıyorsun ki.ben kimsenin umudunu yıkmıyorum başıma gelenleri paylaşıyorum bunları yaşadığım yaşamamış gibi yapamam.
merak etme seni anlamıyo değilim zaten bizi birbirimizden başka en iyi anlayacak kimse yok bunu en iyi yaşayan bilir evlat hasreti çekmeyen bu yollarda kendini harcamayan kimse bilemez o yüzden seni çok ii anlıyorum bu konuda hiç kuşkun olmasın rabbim bütün çektiğin sıkıntıları o güzel mucizesini göstererek sana yaşadıklarını unuttursun ama benim üzüldüğüm konu senin oraya olan öfkeni burada bu kadar umt peşinde koşan insanlara karşı ısrarla aşılıyo olman bırak arkadaşım herkes yaşasın görsün ne olduğunu nie insanların ön yargıyla,kuşkuyla gitmesine sebep olasınki bırak herkes kendi yaşayacağını görsün senin niyetin ii olabilir insanları uyarıyım die düşünebilirsin ama artık karar vermişler için ve kararını oradan yana kullanacakta olcaklar için kuşku yaratmayada lüzum yok bence.birisinin bile buradan duyduğu pozitif haberlerden etkilenip mutlu gitmesi belkide tutmasına vesile olacak.bırak herkes kendi versin notunu nasıl biyerse
slm arkadaşlar topiği baştan sona okudum valla ne yorumlar yapılmış ne yorumlar....bi yorum okuyorum hah tamam doğru karar diyorum bi daha okuyorum noluyoruz yaa diyorum..yorumlarını kötü yönde yapmakta kullanan arkadaşlar sizin şuan şikayet ettiğiniz şey moralinizi bozacak olayların yaşanması değilmi?yani hayal kırıklığına uğradığınız için canınız yanmış..peki bi umutla bekleyen ve tedavisine başlayacak olan arkadaşları nie düşünmüyosunuz yaaa.madem siz moralsizlikten kaybettiniz bırakında umudu olan arkadaşların umudunu kırmayın.Bi kanser hastasına hastalığı ile alakalı hep kötü şeyler anlatsanız iyileşeceği varsada ölür valla o kişi bu kadar kötü şey duyup üzülmekten umudunu kaybetmekten....buda aynı bu durumla alakalı.çünki tedavide önemli olan parayı alıp almamaları yada farklı şayler değil önemli olan tek ama tek şey moral.siz zaten o kliniğe mutsuz adım atarak kaybetmişsiniz.tamam kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz bu doğal heryerde olumlu yada olumsuz durumlar olabilir ama bunu yaygaraya verip umudu olan arkadaşların umudunu kırmayı hakkettiğiniz anlamına gelmez.bırakın insanların moreli bozulmasın.bende temmuzda tedavime başlıycam ve tek kararım maya diğer arkadaşlarada tavsiyem sakın olumsuzları düşünmeyin.bebeğinize kavuşacağınız gün için provalar yapın çünki biz eşimle öle yapıoruz.şimdiden umutlu olun.çünki en önemli şey pozitif düşünmek.neyse uzun oldu ama nolu kötü düşünmeyin.zaten normal yolla hamile kalabilen kadınların bile tek etkilendiği şey stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?