maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

harikasın canım yaaa işte benim savunduğumda buu kötü giden şeyleri bile morali yüksek tutabilmek için görmezedn gelmeli çinki bikere karar verip bu yola çıkmışız ama tabi tüm arkadaşlar bu kadar güçlü değil haklılarda haliyle.ama ne olur onlara köstek olmaktansa destek olalım karalama yerine sadece yaşadıklarınızı anlatın bunların olabileceğide çok normal zaten her kurumda olur bu...önemli olan pozitif düşünmek.çünki GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR ,GÜZEL DÜŞÜNENDE HAYATINDAN LEZZET ALIR.

malesef türkiyede sağlık sektörü vahim durumda paran olmadan tanıdıgın olmadan hiç bi işini halledemiyorsun gittigimiz bi çok hastahane pislik içinde maya ya içim öyle rahat gidiyorumki herşey benim istedigim gibi ilerliyor aksilik yaşayan arkadaşlarımıda çok iyi anlıyorum sıkıntı çekip bide üstüne negatif bi sonuç almak çok üzücü ama ben burda üzücü olayları okuyunca moralim çok bozuldu,sonra etkilenmemeye karar verdim ve şimdi herşey yolunda az önce hastahaneden aradılar dozumu düşürmüşler bugün gonal f 75 vurulup yarın tekrar gidecegim büyük ihtimal pazar günü yumurta toplancak hihoyyythihoyyyt

şuanda mayada tedavi görmekteyim ve genelde olumsuz görüşler madi durumlar hakkında yazılmış.tedavini başından beri kimse benden para istemedi hatta ben zorla verdim diyebilirim.elbette tüm extra masfaflar ne kadar tutuyor söylüyorlar ama hadi ver biran evvel diyen olmadı bana.ilgi hakkında da normaller diyebilirim.ne çok soğuklar,ne de vıcık vıcık ilgi manyağılar.işlerini yapıyorlar,sana doğru döndüklerinde gülümseyen bir yüzle yapıyorlar......

benimde bu akşamki dozum 75 e indiolumunekankayizsmile
sanırım beraber toplanacak yumurtalarımızkaydirigubbakcemile2

para konusunda bende hiçbi sorun yaşamadım gonal f 2. kutusunu aldık parasını verdigimizde sonra alırız dursun dediler iki igne daha verdiler onun parasınıda sonra alırız dediler para canlısı degiller sonuçda herşeyin bi maliyeti var isteselerde bozulmam güler yüzlüler inşallah güzel sonuçlar alırız arkadaşlar :Saruboceq:

inşallah canım gönlüne verir rabbim...hayırlısıyla güzel haberler veririsn inşallah..tabi arkadaşlarıda anlıyorum kolay bişey değil tüm umudunu oraya emanet ediyosun ama beklediğin ilgiyi göremiyosun ,ben bunu ısrarla savunmalarına karşıyım yoksa yaşadıkları için bende tabiki aynı yolda olan biri olarak çok üzüldüm allah herkesin gönlüne göre versin.

gidip derdimi söylemediğimi nerden biliyorsun? tedavinin ortasında bunu yapmadım evet hatta ablam defalarca sölicek oldu morelimizi bozmayalım sus diye onu susturdum çünkü bende gayat iyi biliyorum morelin çok önemli olduğunu ama sonra dile getirdim herşeyi evet bazılarını kabul ettiler yoğunluk dediler öyle böyle dediler.yeni bi topic açmak istesem şimdiye kadar açardım zaten asıl öyle yapsaydım mayayı karalamış olurdum ama buraya yazarım evet kimsede engelleyemez.eğer benim yaşadıklarımı yaşasaydın yine böle konuşuyor olabilecek miydin neden yargılamadan önce biraz olsa anlamaya çalışmıyorsun ki.ben kimsenin umudunu yıkmıyorum başıma gelenleri paylaşıyorum bunları yaşadığım yaşamamış gibi yapamam.

merhaba arkadaşlar bende mayada tedaviye başladım bugün 2. puregonumu vuruldum. saat 5 de enjeksiyona gidiyorum hergün . ben mayada ilgiyle alakalı bi sorunla karşılaşmadım para konusundada kimse bana nezaman ödeme yapıcaksın diye sormadı yumurta toplama işlemine kadar ödeyebilirmişm. enjeksiyona gelen arkadaşlar var mı?

kızlarbende mayada tedavi oldum şimdi ikiz erkeklerime hamileyim...Allahıma şükürler olsun.Valla ben gözümü kapadım başladım tedaviye benim zamanlarımdada vardı bu tür olumsuz konuşmalar v s.hiçbirşeye bakmayın takılmayın siz sadece tedavinize odaklanın,bebeklerinizi düşünün hepiniz mutlu ayrılırsınız inş. ordan........içinizi ferah tutun ve hep olumlu düşünün olurmu...Allahım hepinize tattırsın inş.Aklınıza takılan ne olursa olsun çekinmeden sorabilirsiniz.Allahım yardımcınız olsun:Saruboceq:

merak etme seni anlamıyo değilim zaten bizi birbirimizden başka en iyi anlayacak kimse yok bunu en iyi yaşayan bilir evlat hasreti çekmeyen bu yollarda kendini harcamayan kimse bilemez o yüzden seni çok ii anlıyorum bu konuda hiç kuşkun olmasın rabbim bütün çektiğin sıkıntıları o güzel mucizesini göstererek sana yaşadıklarını unuttursun ama benim üzüldüğüm konu senin oraya olan öfkeni burada bu kadar umt peşinde koşan insanlara karşı ısrarla aşılıyo olman bırak arkadaşım herkes yaşasın görsün ne olduğunu nie insanların ön yargıyla,kuşkuyla gitmesine sebep olasınki bırak herkes kendi yaşayacağını görsün senin niyetin ii olabilir insanları uyarıyım die düşünebilirsin ama artık karar vermişler için ve kararını oradan yana kullanacakta olcaklar için kuşku yaratmayada lüzum yok bence.birisinin bile buradan duyduğu pozitif haberlerden etkilenip mutlu gitmesi belkide tutmasına vesile olacak.bırak herkes kendi versin notunu nasıl biyerse

bu arada yoğunluk benim zamanımdada vardı ama ne bilim ya ben hiç sorunlarla karşılaşmadım.her daim hemşirelerle irtibat halindeydim.evet adnan hoca biraz konuşmuyordu ama,,,takılmamak lazım bence,,,

sende haklısın bende haklıyım galiba. bende çok umutlu gitmiştim çok heyecanlı bana kısmet olmadı umarım sana ve bu yolda ki herkese nasip olur.evt fazla öfkeliyim belki beni anladığın için saol bizi bizden başkası anlamıyor gerçekten.eğer olumsuz bişey yaşarsanız benim gibi susmayın belki ben hep içime attığım için böle oldu.niyetim kimsenin umudunu kırmak diil bende iyi biliyorum o umut kırılmasını yanlış anlamayın.evet ben yaşadım ama umarım siz yaşamazsınız benim şanslığımıdır.allahım senin ve tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün arkadaşım

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin... Ben de 2 hafta öncesine Mayada tedavideydim şu anbeklemdeyim... Öncelikle sana tavsiyem eğer kararını verdiysen hiç bir söylenene kafayı takmaman senin de dediğin gibi moral çok önemli..Tercihinin doğru veya yanlış olduğuna sen yaşadıkça karar vereceksin... Ben tedavime devam ederken buradaki yazıları okudum ve ister istemez biraz üzüldüm acaba yanlış mı tercih yaptım dedim ama zamanla rahatladım çünkü herşey gayet güzeldi..İlgi, alaka, temizlik ve en önemlisi işlerini gerçekten ciddiyetle yapıyorlar... Para konusunda da gerçekten hiç sıkıştırmadılar bizi.. Ama tabii bunlar benim yaşadıklarım o yazıları yazanlar da yaşadıklarını yazmışlar yani herkes aynı şeyleri yaşamıyor ama temelde memnun kalacağın bir yer... Hakkında hayırlı olsun canım

merhaba arkadaşlar bugün çatlatma ignemi vurulcam cumartesi yumurta toplama olcak
3-5 gün sonrada transfer olcakmış çok heyecanlıyım doktor tahmini 15 yumurta var dedi bakalım inşallah kalitelidir.

Kizlar malesef sonucum negatif.

0,01 cikti 10. Gun degerim.

Nasip degilmis. Yine de her ihtimale karsin yarin bi Test daha yapicam.

Bety CIM insallah sen pozitif alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…