- Konu Sahibi miss_capraz
-
canim bizim ikimizdede vardi sorun benim rahim sivim esimin spermini kabul etmiyordu ama bak hamileyim hemde ikizlerim olcak insallah....
Bende mayada tedavi oldum...
Kizlar malesef sonucum negatif.
0,01 cikti 10. Gun degerim.
Nasip degilmis. Yine de her ihtimale karsin yarin bi Test daha yapicam.
Bety CIM insallah sen pozitif alirsin.
inşallah ilk ve son denemen olur arkadaşım:Saruboceq:merhaba arkadaşlar bende mayada tedaviye başladım inşallah hayırlı olur sonucu... uzun protokol yapacaklarmış adetin 21. günü lucrine başlıyorum yani 10 temmuzda:))) sonrası adet görüp gideceğim ve iğnlere başlayacağım ... bakalım ne olacak ? bu ilk denemem ve umarım son dememem olurda gelir meleğim...
ben daha önce doğal yoldan hamiş kaldım ama 12 haftalıkken kaybettim sonrası stres, üzüntü derken adette problemler yaşadım ve hamiş kalamadım tabi... eee baktık bu böyle olmayacak biz yapamadık bari uzman bir yardım alalım dedik ve araştırırken mayayı bulduk ... ben mayayı beğendim çalışanlar olması gereken kadar samimiler bana gayet normal geldi herşey sonuçta boynuma atlayacak halleri yoktu:))) neyse hayrılısı olsun herkesin..
peki sonucu yakın kaç kişi var merak ettim?
ben başlarken uzun yada kısa protokol diye bişey söylenmedi adetim düzensiz oldugu için adet oldugunda gel dediler. ilaçsız adet oldukdan sonra gittimkızlar benim işlem ağustos başını bulacak sanırım hesaplara göre...
sizede uzun protokol mü uygulandı ?
ayben85 ne güzel allahım tez zamanda nasip eder hepimize inşallah....
Arkadaşlar inanın acayip kafam karıştı.Dün görüşmeye gittim,olumlu şeyler düşündüm.Şimdide yorumlara bakayım dedim.İlk yorumları okurken tamam işte burası dedim ama sonlara doğru bazı yorumları okuyunca moralim sıfıra indi.Bu ay başlamayı düşünüyordum,yardımcı olun,ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?