- Konu Sahibi miss_capraz
-
bende mayada tedavi olmuştum..osman hocada çok iyi bir hoca ama inanılmaz sömürülmüştüm.3 yıl önce 10,000 tl.yi buldu mastaflarımız...yok sperm yıkama,yok pgd derken,hayır deme şansın yokki aslında gerek olmadığını sonra anladık...umarım bu kampanyanın altından başka bişey çıkmaz..tedaviniz hayırlı uğurlu olsun...
sanırım yeni yasadan sonra yavaş yavaş birçok yer fiyatlarını düşürmeye başlayacak...
peki olumlu sonuç alabildiniz mi ? şimdi kafam karıştı benimde ancak o parayı denkleştirip gidebilyoruz sonradan ek masraflar mı çıkıyor?off yaa bi merkeze güvenip nasıl tedavi olucaz bende şaşırdım artık
kafanı karıştırmak istemem tabi,bizde biraz basiretinin bağlanması durumu oldu..itirazsız her denilene sorgulamadan tamam dedik.sonuç olumsuz oldu...sonuca takılmıyorum sonuçta garantisi tabiki yok.sadece maddi anlamda bizin sabrımızıda , kesemizide zorladılar...ama şimdi öyle değildir sanmam , baksana kampanya yapılmış çok uygun fiyata...ama ilaçlar da belli bi dozdan sonrasını anladığım kadarıyla ekstra alıyolar...
ne hale geldi bu işler ...sonuçta elbette serbest piyasa ama konu sağlık olunca ve hassas bi konu olan tüp bebek olunca "erken rezervasyonda son gün ....herşey dahil "yada "ultra herşey dahil " gibi aynı kapıya çıkan kampanyalar bi garip oluyor...
çok haklısın sana katılıyorum bizde çaresiz herşeyi kabul ediyoruz içimizde ki bebek özlemi için allah bizi bu yolda iyi insanlarla karşılaştırsın inşş.dediğin gibi iğneler belli bi miktarda bugün görüştüm 400 500 gibi ek ücret çıkabilir dediler bzde kuzu kuzu kabul ettik napabiliriz ki başka
karmaşık duygular içindeyim bende valla sanki herşey birbirine girdi ama mayaya ön görüşme için gittim ve içime sindi benim osman hocada hemşirelerde gayet iyiydi umarım herşey böle devam eder.demekki o merkez ticaret borsasına bağlıymış arkadaşım:)ilaclari ben de telefon edip sordum ..
4 kutu gonal f kampanya icerisindeymis ...
Bir merkezin zor durumda olanlarin da faydalanmasi icin kampanya yapmasi bana tuhaf gelmiyorr ..
Asil tedavileri dolar , euro baz alarak ücretlendiren merkezlere hayretler ediyorum ..
Merkez ismi vermiycem ama istanbulda bir merkezi aradim ..
Tüp bebek ve PGT ücretleriniz nedir dedim ..
Simdiden söyleyemeyiz .. Ancak tedaviye basladiginizda euro baz alinarak söyleyebiliriz demesin mi ..
Sok oldum ..
Buyur burdan yak ...
Biz cocuk hasretimizi dindirmenin yollarini mi arayacagizz ? Yoksa dolar , euro , borsa inis - cikislarinin mi ?
canım misafirhanesi çok temiz için o konuda rahat olsun.çalışanları da çok sevecen zaten bir karı koca çalışıyor.o yüzden için çok rahat olsun.fiyatına gelince 2 kişilik oda 44 lira tek kişilikte 38 zannedersem geceliği.yani misafirhane konusunda her anlamda için rahat olsun
Arkadaşlar merhaba ben de bu hafta sonu Ankara'daydım. Maya'ya öngörüşme için gittik. Ben memnun kaldım beğendim yani ve tedaviyi orada olmaya karar verdik. Fiyat konusunda herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattılar.. Kampanya içnde 4 kutu Gonal f var daha fazla ilaç kullanacaklar için en fazla 600-700 TL fark olur dediler fiyatın içinde lucrin de var... Ayrıca biz Macs yöntemi istedik diye 285 euro ilave... ama hepsi toplam 4000 bile yapmıyor.. Bize uygun geldi. Bakalım hayırlı olur inş.....
Ama kafamı karıştıran bir durum oldu Daha önce 3 tedavi oldum ve hiç kimse bana Polikistik over teşhisi koymamıştı ama Osman Bey "sen de PCO var" dedi. Daha önce böyle birşey söylenmedi dedim onlar sana söylememişler dedi muayene etti ve açıkladı ama yine de kafam karıştı işte
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ne kadarda için rahat olsun yazmışım ya şimdi okuyorumda gülmekten öldüm.insan bi kontrol eder de öyle cevaplar guclubacismile yani için rahat olsun
Canim PCO oldugumu bana daha önceki gittigim merkez de hic söylememisti ..
Bu kez gittigim merkezde söylemedi ..
Ama eve gönderdikleri yapilan islemleri anlatan rapor tarzindaki evraklarda :
Erkek : Sperm sayi , hareketsizlik sorunu
Kadin : PCO
Olarak yaziyordu ..
Tabi almanca olarak ..
Bu konuyu cok fazla kafana takma canim .. Cogu doktor hastalarina bilgi vermeyi gerekli görmeyebiliyor ..
Hasta olarak anlamayabilecegimizi düsünüyorlar sanirim ..
Teshis dogrudur .. Olmayan birseye doktor var demez sanirsam ..
Bu arada rica etsem bir dahaki gidisinde misafirhaneyi gezip , fiyat konusunda bilgi alir misin ?
Galiba haklısın canım Osman Bey de aynı şeyi söyledi bazı dr lar bilgi verme gereği duymuyor dedi ben kendimde hiç sorun yok sanıyordum duyunca bir an moralim bozuldu..
Biz Merkezin yerini ararken yanlışlıkla misafirhaneye gitmişiz dışarıdan görünüşü güzeldi.. Haftaya pazartesi tekrar gideceğim senin için gezerim fiyatları da öğrenirim canım bakarsın belki aynı zamanlarda tedaviye başlarız benim tedavi nisan adetiyle lucrine başlarsam sanırım mayıs sonunu bulacak...
Bu arada Osman Bey 4. denemem olduğunu duyunca bunun araştırılması gerektiğini söyledi ve bazı tahliller verdi pıhtılaşma, bağışıklık vb. P.tesi bu tahlilleri yaptırmaya gideceğiz inş. sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?