Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bubuşcum şimdiden iyi tatiller canım , ohhh bolbol dinlen ,benim tatile 1 ay var daha offf istanbul bu aralar çok sıkıcııı

sağol cnm cumaya kadar sizlerleyim daha. valla yağmurdan gözümüzü açamadık daha ankarada cok sıkıcı. ne soğuk ne sıcak.gidelim inş. oralarda öyle olamz.

negüzel bebiş haberlerini sırayla almaya başladık , hayırlısıyla , boltblue-15 hayırlı olsun canım bencede büyük olasılıkla hamişsinnnn :lepi: süperrrrr

kızlarrrr sıra bizde hadi ama topiğe bu kadar hareket yetmez inşallah sırayla hepimiz hamiş kalırızzzz

Çok zor canım allah yardımcısı olsun ama şuna inanıyorum mutlu deyilse devam etmenin anlamı yok sonrasıda zor ama çekmekten daha iyi.Benim erkek kardeşimde bu sene ayrıldı 2 ay evli kaldı ama bu daha iyi oldu çünkü mutlu deyildi evine kadın olmayacak biriydi bir ömür onu çekecekti.....

sağolun kızlar duyarlılık gösterip yazmışsın birşeyler evet çok hassas bir konu.. allah yardımvcımız olsun...allahım ne olur yardım et, çok zor bişiy... yaşamadan anlaşılmıyor

gulem nasılsın canım. nasıl gidiyor bir daha gittin mi dr a. Allah kısmet ederse ne zaman keseyi göreceksin.

canım insan kardeşine hiç kıyamıyo..bilirim bu duyguyu..ablan için zor,ama en zoru çocuklarının sağlık durumu.tek başına mücadele etmesi zor olabilir.uzakta olmaları dahada zorlaştırmış durumu..biraz sakinleşince orta yolu bulurlar merak etme..bazen böyle dönüm noktaları yaşıyo insanlar,ama bi araya gelme sebeplerini hatırlayıp barışacaklardır..

gulem nasılsın canım. nasıl gidiyor bir daha gittin mi dr a. Allah kısmet ederse ne zaman keseyi göreceksin.

canım;iyiyim..evdeyim.vakit geçirmeye çalışıyorum:) bi doktor buldum kendime.görüştüm,1 temmuzda keseyi görürüz dedi.o zamana kadar evdeyim.

canım;iyiyim..evdeyim.vakit geçirmeye çalışıyorum:) bi doktor buldum kendime.görüştüm,1 temmuzda keseyi görürüz dedi.o zamana kadar evdeyim.

iyi canım birşey kalmamış. ne heyecanlı oluyor insan ilk göreceği zaman. çok değişik bir duygu.

kızlar ben de akşam gidicem dr ama zerre heyecan istek yok...bu moral bozukluğu benim durumumu çok etkiler mi acaba

kızlar ben dün bu ablamın durumundan dolayı falan bir arkadaşım dan duyduğum bir falcı vardı, ona gittim. ben bu fal işine falan tabiki allahtan başka kimse geleceği bilemez diye pek inanmam . neyse bu falcının üç harflileri var heralde.. inanamadı. benim çocuğum olmadığını bildi.daha önce bir kürtaj yaptırdığımı bildi.eşimin yüksek lisans yaptığına kadar iş durumlarını falan söyledi. neyse dedi ki eylül ekime kadar tacilen tüp bebk yaptırman lazım senin sakın geç kalma yoksa çocuğun olamayacak dedi. çok enteresan değil mi. ben tabi bu diğer şe3yleri bayağı bi bilince moralim bozuldu ve ağlamaya başladım...

canım yapma böyle. herşey Allah'tan. kafana bunları takıp şimiden moral bozukluğu yaratma kendinde.

meldi canım moralini bozma. aşılaman bir olsun başlarsın heyecana.

inşallah canım benim allah razı olsun. insanın hayatta bir ansda öneclikleri değişiyor onu anladım. benim bütün dünyam üç gün önce bebkken şimdi kardeşimi düşünüp onun için endişeleniyorum..

aren dua et bana ne olur....

sen yarın aşılamayı kaçda yaptırıcaksn.. sonrasında izin aldınmı dinlencekmisin, neler yaptın bu konu ile ilgili anlat biraz... o saatlerde dua ediyor olalım...

canım sabah 9 da gelin dediler. tahminen saat 10-10.30 gibi olur.geçen sefer işe dönmüştüm ama bu sefer dönmeyeceğim eve gideceğim. en azından 1 gün yatayım. yine kimse bilmiyor. söylemedim. sadece kontrole gittiğimi sanıyorlar.

SÜPER BEN TATİLE ÇIKMADAN SENİN KESEYİ GÖRDÜK HİÇBİR SORUN YOK DEDİĞİN MESAJINI OKUYABİLİCEM İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…