bubuşcum şimdiden iyi tatiller canım , ohhh bolbol dinlen ,benim tatile 1 ay var daha offf istanbul bu aralar çok sıkıcııı
sağol cnm cumaya kadar sizlerleyim daha. valla yağmurdan gözümüzü açamadık daha ankarada cok sıkıcı. ne soğuk ne sıcak.gidelim inş. oralarda öyle olamz.
kızlar ben üç gündür kabus dolu günler geçiriyorum..ömrümden üç sene gitmiştir. ne bebk umurumda şu anda ne aşılama akşam dr ye gidicem sırf tedaviye başladım diye , yoksa bu moralle ne olur bilmiyorum..
ablam almanyada yaşıyor iki çocuğu var bir çocuğu hiperektif bir çocuğu sürekli tedavi görmesi gereken bir hastalığı var, ekonomik durumları çok iyi değil. ve kocasıykla problemlemleri var. bu yeni değil zaten yanlış yapılan bir evlilikti ama çocuklar falan bugüne kadar idare etti. çok genç ve çok güzel. artık tamamne tahammül ü bitmiş boşanıcam diyor. ama tam bir trajedinin ortasında. yurt dışında kimsesi yok. bulundukları yer küçücük bir yer. kocasının sülalesi sürü gibi. boşanırsa inanılmaz zor olucak, devam ederse ömür boyu sevmediği bıktığı bir adamla olucak. kocası iş ciddiye binince değişmiş kaybetmek istemiyor falan diyor ama bizimki tıkanmış. annemlerin haberi yok. devam et desem sevmediği bir adamla ömrünü tüketicek, etme desem nasıla bir hayatı olucak, aynı ülkede olsak hiç sorun değil. birşey olsa ha deyince gidilip gelinmez.herkes çalışıyor, vizesi var osu var bu su var...kafayı yiyica. allah kahretsin. bir yanlış kararı hem kendi hayatını mahvetti hemde bizimkini .. ne olur bana bir yol gösterin...
kızlar ben üç gündür kabus dolu günler geçiriyorum..ömrümden üç sene gitmiştir. ne bebk umurumda şu anda ne aşılama akşam dr ye gidicem sırf tedaviye başladım diye , yoksa bu moralle ne olur bilmiyorum..
ablam almanyada yaşıyor iki çocuğu var bir çocuğu hiperektif bir çocuğu sürekli tedavi görmesi gereken bir hastalığı var, ekonomik durumları çok iyi değil. ve kocasıykla problemlemleri var. bu yeni değil zaten yanlış yapılan bir evlilikti ama çocuklar falan bugüne kadar idare etti. çok genç ve çok güzel. artık tamamne tahammül ü bitmiş boşanıcam diyor. ama tam bir trajedinin ortasında. yurt dışında kimsesi yok. bulundukları yer küçücük bir yer. kocasının sülalesi sürü gibi. boşanırsa inanılmaz zor olucak, devam ederse ömür boyu sevmediği bıktığı bir adamla olucak. kocası iş ciddiye binince değişmiş kaybetmek istemiyor falan diyor ama bizimki tıkanmış. annemlerin haberi yok. devam et desem sevmediği bir adamla ömrünü tüketicek, etme desem nasıla bir hayatı olucak, aynı ülkede olsak hiç sorun değil. birşey olsa ha deyince gidilip gelinmez.herkes çalışıyor, vizesi var osu var bu su var...kafayı yiyica. allah kahretsin. bir yanlış kararı hem kendi hayatını mahvetti hemde bizimkini .. ne olur bana bir yol gösterin...
gulem nasılsın canım. nasıl gidiyor bir daha gittin mi dr a. Allah kısmet ederse ne zaman keseyi göreceksin.
canım;iyiyim..evdeyim.vakit geçirmeye çalışıyorum:) bi doktor buldum kendime.görüştüm,1 temmuzda keseyi görürüz dedi.o zamana kadar evdeyim.
iyi canım birşey kalmamış. ne heyecanlı oluyor insan ilk göreceği zaman. çok değişik bir duygu.
evet,az kaldı..sen daha önce yaşadın değilmi..inşallah bu sefer kucağınada alacaksın:))
kızlar ben dün bu ablamın durumundan dolayı falan bir arkadaşım dan duyduğum bir falcı vardı, ona gittim. ben bu fal işine falan tabiki allahtan başka kimse geleceği bilemez diye pek inanmam . neyse bu falcının üç harflileri var heralde.. inanamadı. benim çocuğum olmadığını bildi.daha önce bir kürtaj yaptırdığımı bildi.eşimin yüksek lisans yaptığına kadar iş durumlarını falan söyledi. neyse dedi ki eylül ekime kadar tacilen tüp bebk yaptırman lazım senin sakın geç kalma yoksa çocuğun olamayacak dedi. çok enteresan değil mi. ben tabi bu diğer şe3yleri bayağı bi bilince moralim bozuldu ve ağlamaya başladım...
meldi canım moralini bozma. aşılaman bir olsun başlarsın heyecana.
canım;iyiyim..evdeyim.vakit geçirmeye çalışıyorum:) bi doktor buldum kendime.görüştüm,1 temmuzda keseyi görürüz dedi.o zamana kadar evdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?