aren dua et bana ne olur....
sen yarın aşılamayı kaçda yaptırıcaksn.. sonrasında izin aldınmı dinlencekmisin, neler yaptın bu konu ile ilgili anlat biraz... o saatlerde dua ediyor olalım...
SÜPER BEN TATİLE ÇIKMADAN SENİN KESEYİ GÖRDÜK HİÇBİR SORUN YOK DEDİĞİN MESAJINI OKUYABİLİCEM İNŞ.
SÜPER BEN TATİLE ÇIKMADAN SENİN KESEYİ GÖRDÜK HİÇBİR SORUN YOK DEDİĞİN MESAJINI OKUYABİLİCEM İNŞ.
bubuşum tatilden bebişle dönüceksin inşaallah, kendiliğinden gelecek...gulem gibi. hepberaber bebeklerimizin gelişimlerini konuşucaz bu topikte inş...sonra hepberaber tanışma partisi yaparız.. süper olur valla...
günaydın tatlım,
arenede sanada hayırlı aşılamalar dilerim .allahım emeklerinizi geri çevirmesin inş.
inşallah cnm hayırlısıyla bi gidelim gelelimde ben o zaman daha rahat olucam.
rabbim gönlümüzün muradını verir inş.
düşünsene hepimizin kucağında birer bebek. buluşup bugünleri hatırlayıp güleriz hep birlikte. inş. o günlerede gelicez ben inanıyorum.
ben adet oldumya daha dr u bile aramadım biliyomusun...hiç elim gitmiyor nedense. ara verelim dedikya ondan heralde.
aren canım bugün dr gittim, o kadar strese rağmen iki folikül oluşmuş. biri sağda biri solda.biri 17 mm birisi 21 mm. ikiside çok iyi durumda dedi. rahim zarı kalınlığıda iyi dedi..bugün çatlatma iğnesini muayenede vurdu.sıkı dur yarın aynı gün aşılamam yapılıcak....seninle beraberiz hayatım seni yakalayacağım içime doğmuştu çünkü benim reli sürem daha kısa sana göre yumurtlamam da demekki daha erken oluyor...hadi bakalım allah yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın..
günaydın tatlım,
arenede sanada hayırlı aşılamalar dilerim .allahım emeklerinizi geri çevirmesin inş.
inşallah cnm hayırlısıyla bi gidelim gelelimde ben o zaman daha rahat olucam.
rabbim gönlümüzün muradını verir inş.
düşünsene hepimizin kucağında birer bebek. buluşup bugünleri hatırlayıp güleriz hep birlikte. inş. o günlerede gelicez ben inanıyorum.
ben adet oldumya daha dr u bile aramadım biliyomusun...hiç elim gitmiyor nedense. ara verelim dedikya ondan heralde.
Çok güzel canım hayırlı olsun inşallah areninde seninde güzel haberini aynı ayda alıcaz demek:teytey:
kızlar günaydın
arencim , meldicim aşılamalarınız hayırlı olsun , inşallah bu sefer olucak , hamiş kervanına iki yeni hamişimizde katılmış olucakopuyorumnanaktan
canım benim çokpozitifsin. inşaallah diyorum ben de buna...
canım benim allah razı olsun senden. inşaallah... güzel günlerle ilgili bende umutluyum hepimiz için zaten bu topikte bir çoğumuzun ciddi bir engeli yok tespit edilen... sırayla olucak...
dr niye aramadı seni. insan bir ne yaptınız der. sen ne kadar süre ile ara verdin..
bende bu ikincide de tutmazsa 1 ay dinlenip hemen tüp bebeğe başlıyacağım bububuşum.. eğer ekonomil olarak ayarlayabiliyorsan tatil dönüşü yavaş yavaş başla. bu moddan uzaklaşmadan..
ben uzun süre ara verdim en azından yılbaşına kadar eşimde çok kararlı allah büyük zamanı gelince kendiliğinden olacağına inanıyorum. sonra o zamana kadar olmazsa mayaya gitmeye kararlıyım.hayırlısı bakalım. cnm dualarım sizinle. allahım yar ve yardımcınız olsun.
slm herkese...meldi ve aren;sizler için dualarım...inşallah bu sefer ikinizinde yüzü güler..
ben bu gün çok gerginim kızlar..progesteronum düşüktü ya..dün netten bakarken dış gebelik belirtisi olabilir diiye bi yazı okudum..tekrar baktırmadım gerçi,şimdiki değeri bilmiyorum ama içime bi korku oturduki sormayın..bu sabah doktora gitmek için hazırlandım ama ayaklarım gitmedi.doktor yarından sonraya gel dedi,şimdi gitsem kese görünmeyecek dahada kötü olacağım diye oturdum kaldım..tamam herşeye hazırım,nasip diyordum ama dış gebeliğin sonrası çok zormuş..off vakit nasıl geçecek?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?