Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aren canım bugün dr gittim, o kadar strese rağmen iki folikül oluşmuş. biri sağda biri solda.biri 17 mm birisi 21 mm. ikiside çok iyi durumda dedi. rahim zarı kalınlığıda iyi dedi..bugün çatlatma iğnesini muayenede vurdu.sıkı dur yarın aynı gün aşılamam yapılıcak....seninle beraberiz hayatım seni yakalayacağım içime doğmuştu çünkü benim reli sürem daha kısa sana göre yumurtlamam da demekki daha erken oluyor...hadi bakalım allah yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın..

topiğimiz uğurlu olmaya başladı baksana arka arkaya hamile haberleri geliyor sırayla bizde bu kervana katılıcaz inşallah...

SÜPER BEN TATİLE ÇIKMADAN SENİN KESEYİ GÖRDÜK HİÇBİR SORUN YOK DEDİĞİN MESAJINI OKUYABİLİCEM İNŞ.

bubuşum tatilden bebişle dönüceksin inşaallah, kendiliğinden gelecek...gulem gibi. hepberaber bebeklerimizin gelişimlerini konuşucaz bu topikte inş...sonra hepberaber tanışma partisi yaparız.. süper olur valla...

günaydın tatlım,
arenede sanada hayırlı aşılamalar dilerim .allahım emeklerinizi geri çevirmesin inş.
inşallah cnm hayırlısıyla bi gidelim gelelimde ben o zaman daha rahat olucam.
rabbim gönlümüzün muradını verir inş.

düşünsene hepimizin kucağında birer bebek. buluşup bugünleri hatırlayıp güleriz hep birlikte. inş. o günlerede gelicez ben inanıyorum.
ben adet oldumya daha dr u bile aramadım biliyomusun...hiç elim gitmiyor nedense. ara verelim dedikya ondan heralde.

canım benim allah razı olsun senden. inşaallah... güzel günlerle ilgili bende umutluyum hepimiz için zaten bu topikte bir çoğumuzun ciddi bir engeli yok tespit edilen... sırayla olucak...
dr niye aramadı seni. insan bir ne yaptınız der. sen ne kadar süre ile ara verdin..

bende bu ikincide de tutmazsa 1 ay dinlenip hemen tüp bebeğe başlıyacağım bububuşum.. eğer ekonomil olarak ayarlayabiliyorsan tatil dönüşü yavaş yavaş başla. bu moddan uzaklaşmadan..

Çok güzel canım hayırlı olsun inşallah areninde seninde güzel haberini aynı ayda alıcaz demek:teytey:

Günaydın canım
Hayırlısıyla tatil dönüşü her şey daha güzel olacak hepinizle tanışmayı çok isterim.Boş ver dr arama unut kafandan çıkar güzel bir tatil ve rahat bir ay geçir

kızlar günaydın

arencim , meldicim aşılamalarınız hayırlı olsun , inşallah bu sefer olucak , hamiş kervanına iki yeni hamişimizde katılmış olucakopuyorumnanaktan

kızlar günaydın

arencim , meldicim aşılamalarınız hayırlı olsun , inşallah bu sefer olucak , hamiş kervanına iki yeni hamişimizde katılmış olucakopuyorumnanaktan

sağolun canlarım ben 13.30' da hastanede olucam.. sanırım 14.00 gibi aşılamam yapılır...

dualaınıza ihtiyacımız olucak...

sevgiler..

ben uzun süre ara verdim en azından yılbaşına kadar eşimde çok kararlı allah büyük zamanı gelince kendiliğinden olacağına inanıyorum. sonra o zamana kadar olmazsa mayaya gitmeye kararlıyım.hayırlısı bakalım. cnm dualarım sizinle. allahım yar ve yardımcınız olsun.

slm herkese...meldi ve aren;sizler için dualarım...inşallah bu sefer ikinizinde yüzü güler..
ben bu gün çok gerginim kızlar..progesteronum düşüktü ya..dün netten bakarken dış gebelik belirtisi olabilir diiye bi yazı okudum..tekrar baktırmadım gerçi,şimdiki değeri bilmiyorum ama içime bi korku oturduki sormayın..bu sabah doktora gitmek için hazırlandım ama ayaklarım gitmedi.doktor yarından sonraya gel dedi,şimdi gitsem kese görünmeyecek dahada kötü olacağım diye oturdum kaldım..tamam herşeye hazırım,nasip diyordum ama dış gebeliğin sonrası çok zormuş..off vakit nasıl geçecek?????????

bubuşum o kendiliğinden olma olyına ben de çok fazla inanıyorum. eğer o psikolojiden sıyrılmayı başarırsan zaten bence % 50 yol katetmiş oluyorsun. eşinde hem fikirsesüper. birde maya kliniği ile ilgili her gün internetten olumlu şeyşer görüyorum, işlerinde iyiler anladığım kadarı ile ben bile olmazsa buradan sonuç alamazsam mayay gidereim diye aklımın bir ucunda var. bakalım ...

Hayırlısı olsun canım hemen kötü olabilecekleri düşünme inşallah bir sıkıntı çıkmayacak
:Saruboceq:

botblue_15 canm sen kan tahlili sonucunu bildirmedin, herşey yolunda dimi aşilamanın 21. günü olunca 4 haftalık hamilesin artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…