GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR
Bugün aşılamamın 20.günü.Adet olmadım.Kan verdim biraz önce.Öğleden sonra sonuç alacağım.Benim için dua edin lütfen.Sabah idrar testi pozitif çıktı ama idrar testine güvenemiyorum.Zaman nasıl geçecek öğleden sonraya kadar offff.....
Bugün aşılamamın 20.günü.Adet olmadım.Kan verdim biraz önce.Öğleden sonra sonuç alacağım.Benim için dua edin lütfen.Sabah idrar testi pozitif çıktı ama idrar testine güvenemiyorum.Zaman nasıl geçecek öğleden sonraya kadar offff.....
laelaelaelaelae
Çok güzel inşallah kanda pozitiftir ama idrar pozitif çıktıysa kanda pozitif çıkar şimdiden tebrik ederimmmmmm alkisalkisalkis
canım bu ne rahatlık ya..hamilesin işte resmen... inanamıyorum ben olsam hepinizi taciz ederdim hamileyim hamileyim diye..çok sevindim inş. kandada görürsün ikinci umudumuz olucaksın, gulem uğurlu geldi, topiğimiz maşallah hareketlendi. allah büyük ...
teşekkürler canım.canm tebrik ederim, allah soğukkanlılık verioyor heralde bu durumda. ben heralde sevinçten bayılırdım poziif testti görünce :)
kızlar akşam dr gittim baktı yumurtalar oluşmuş ve çatlamalar bile başlamış bu yüzden aşılama bu ay yapmıyor normal olarak denememizi söyledi boşuna ilaçlarıda içtim.Ama dünden beri bir gariplik hissettim aşılama olmayacağı içime doğmuştu bi engel çıkacağı....
Hayırlısı ne diyelim her işte vardır bir hayır mutlaka .....
aren seni çok merak ettim. bugün bubuşta kayıp. oda bu aralar sanki biraz içine kapandı. canım benim bubuşumm bizi unutma sakın...
aren bu rahim zarı inceliği her ay değişebilen bir şeymiymiş yoksa genel bir sorun değil demi..çarşambaya seni yakalıcam birebir gün sayıcaz.
eşin ne yapıp edip gelicek bence...senin bir de eşin uzağında bu süreçte kimse onun yerini tutamıyor..işin psikolojik olarak da zorlaştırıyor durumu. allah yardımcın olsun ve bu kadar koşturmacaboşa gitmesin inş.. amin...
aren;canım benim..yazdıklarınızı okuyodum:) nasılsın? ben hastanedeydim yine..betahcg 424 e çıkmış:) bebek duruyo şaka maka:))))))) eşimle gittik bu sefer...progesteronum 7.80 çıktı.yükselmiş ama yinede düşük dediler..vajinal jel e devam et dediler..kendimi iyi hissediyorum artık,korkmadım yani söylediklerinden..hastaneyi değştireceğim,tıpta takip zor olacak.çok yoğun çünkü..hayırlısı diyorum hala..
senin gününede az kaldı:) eşin uçsun gelsin,emanetleri bırakıp gitsin:)) canım yaa inşallah arkamdan gelirsiniz..
teşekkürler canım.
Sabah sabah çift çizgiyi görünce,test bana baktı ben teste baktım.Epey bakıştık.Test hatalı mı acaba diye düşündüğümü hayal meyal hatırlıyorum.
hayırlısı olsun cnm ne güzel işte. belkide bu sebebin senin. olumlu düşün bugünleri iyi ddeğerlendirin. bence böyle daha rahat olursun.hayırlı haberleirni verirsin inş.
cnm benim nasılsın? benim işlerim cok fazlaydı ondan giremedim. hep aklımdasınız merak etme. cuma öğle arası yine gittim hacı bayram türbesine. bir dileğin için genelde 3 cuma arka arkaya gidilmesi gerektiği söylniyor. cok şükür 3 cumayı tamamladım.
allahtan hayırlısı bakalım. rabbim onun yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah.
cnm haftaya ben izne cıkıyorum fethiyede tatil yapıcaz inş. ilk işim gidip denizin ortasına kadar yüzücem ve kendimi sırt üstü bırakıcam sulara bırakıp rahatlıycam inş.
dönüşte güzel haberlerinizi almak istiyorum. ona göre çalışmaları sıkı tutun.:))
benim beklediğim bişey var o olursa hayırlı haberi alırsam seninle özelden bi görüşme yapmak istiyorum sanada vesile olmayı cok isterim. cok öpüyorum seni.
kırkbin kere maşallah cnm allahım sağlıkla mutlulukla kucağına verir inş.
kendine cok dikkat et cnm iyi beslen. allahım yar ve yardımcın olsun.
cumadan beri giremiyorum hep seni düşündüm acaba sonucu ne oldu diye. inş yükselmiştir. inş. bizlerde umut olur diye. dr unu iyi seç her an cebinden arayabileceğin iyi iletişim kuracağın biri olsun.dualarım seninle.
hayırlısı olsun cnm ne güzel işte. belkide bu sebebin senin. olumlu düşün bugünleri iyi ddeğerlendirin. bence böyle daha rahat olursun.hayırlı haberleirni verirsin inş.
cnm benim nasılsın? benim işlerim cok fazlaydı ondan giremedim. hep aklımdasınız merak etme. cuma öğle arası yine gittim hacı bayram türbesine. bir dileğin için genelde 3 cuma arka arkaya gidilmesi gerektiği söylniyor. cok şükür 3 cumayı tamamladım.
allahtan hayırlısı bakalım. rabbim onun yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah.
cnm haftaya ben izne cıkıyorum fethiyede tatil yapıcaz inş. ilk işim gidip denizin ortasına kadar yüzücem ve kendimi sırt üstü bırakıcam sulara bırakıp rahatlıycam inş.
dönüşte güzel haberlerinizi almak istiyorum. ona göre çalışmaları sıkı tutun.:))
benim beklediğim bişey var o olursa hayırlı haberi alırsam seninle özelden bi görüşme yapmak istiyorum sanada vesile olmayı cok isterim. cok öpüyorum seni.
kırkbin kere maşallah cnm allahım sağlıkla mutlulukla kucağına verir inş.
kendine cok dikkat et cnm iyi beslen. allahım yar ve yardımcın olsun.
cumadan beri giremiyorum hep seni düşündüm acaba sonucu ne oldu diye. inş yükselmiştir. inş. bizlerde umut olur diye. dr unu iyi seç her an cebinden arayabileceğin iyi iletişim kuracağın biri olsun.dualarım seninle.
kızlar ben üç gündür kabus dolu günler geçiriyorum..ömrümden üç sene gitmiştir. ne bebk umurumda şu anda ne aşılama akşam dr ye gidicem sırf tedaviye başladım diye , yoksa bu moralle ne olur bilmiyorum..
ablam almanyada yaşıyor iki çocuğu var bir çocuğu hiperektif bir çocuğu sürekli tedavi görmesi gereken bir hastalığı var, ekonomik durumları çok iyi değil. ve kocasıykla problemlemleri var. bu yeni değil zaten yanlış yapılan bir evlilikti ama çocuklar falan bugüne kadar idare etti. çok genç ve çok güzel. artık tamamne tahammül ü bitmiş boşanıcam diyor. ama tam bir trajedinin ortasında. yurt dışında kimsesi yok. bulundukları yer küçücük bir yer. kocasının sülalesi sürü gibi. boşanırsa inanılmaz zor olucak, devam ederse ömür boyu sevmediği bıktığı bir adamla olucak. kocası iş ciddiye binince değişmiş kaybetmek istemiyor falan diyor ama bizimki tıkanmış. annemlerin haberi yok. devam et desem sevmediği bir adamla ömrünü tüketicek, etme desem nasıla bir hayatı olucak, aynı ülkede olsak hiç sorun değil. birşey olsa ha deyince gidilip gelinmez.herkes çalışıyor, vizesi var osu var bu su var...kafayı yiyica. allah kahretsin. bir yanlış kararı hem kendi hayatını mahvetti hemde bizimkini .. ne olur bana bir yol gösterin...
kızlar ben üç gündür kabus dolu günler geçiriyorum..ömrümden üç sene gitmiştir. ne bebk umurumda şu anda ne aşılama akşam dr ye gidicem sırf tedaviye başladım diye , yoksa bu moralle ne olur bilmiyorum..
ablam almanyada yaşıyor iki çocuğu var bir çocuğu hiperektif bir çocuğu sürekli tedavi görmesi gereken bir hastalığı var, ekonomik durumları çok iyi değil. ve kocasıykla problemlemleri var. bu yeni değil zaten yanlış yapılan bir evlilikti ama çocuklar falan bugüne kadar idare etti. çok genç ve çok güzel. artık tamamne tahammül ü bitmiş boşanıcam diyor. ama tam bir trajedinin ortasında. yurt dışında kimsesi yok. bulundukları yer küçücük bir yer. kocasının sülalesi sürü gibi. boşanırsa inanılmaz zor olucak, devam ederse ömür boyu sevmediği bıktığı bir adamla olucak. kocası iş ciddiye binince değişmiş kaybetmek istemiyor falan diyor ama bizimki tıkanmış. annemlerin haberi yok. devam et desem sevmediği bir adamla ömrünü tüketicek, etme desem nasıla bir hayatı olucak, aynı ülkede olsak hiç sorun değil. birşey olsa ha deyince gidilip gelinmez.herkes çalışıyor, vizesi var osu var bu su var...kafayı yiyica. allah kahretsin. bir yanlış kararı hem kendi hayatını mahvetti hemde bizimkini .. ne olur bana bir yol gösterin...
inş. cnm allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.[
canım bubuş merakla bekliyorum. inşallah bir tatil bebğiyle dönebilirsin... ne güzel olur...
sağol bubuş cum..bakalım,hayırlısı..seni merak ettik bizde..iyi olmana sevindim.sendende güzel haberler bekliyorum canım..iyi tatiller.çok öptüm..
inşallah cnm bu tatil iyi gelir bana kafamı tamamen bosaltmak döndüğümde resmen yeni bir sayfa açmak istiyorum. sende progestanını eksik etme sakın biryere uzanma ağır kaldırma şu anda daha riskli durumdasın. dikkat et ne olur.o bizim nazarboncuğumuzu rabbim korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?