Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim canım işteyiz vakit geçirmeye çalışıyoruz.Birde kasıklarımda 2 gündür çok sancım var neden bilmiyorum akıntım çok anlamadım bide bununla uğraşıyorum.
Sen nasılsın

iyim canım bende isyerindeyim.. bende de bu ay cok akıntı oldu ama ben sogan kuru yaptım ona bağladım, belkide hormonlarla alakalıdır. ilaçlar falan derken hormon yükleniyoruz

inşallah iyi bir şeydir, yumurtalar olgunlşıyordur belkide. bazen bağırsaklardaki gaz sorunu kasık ağrısı yapabiliyormuş

Arkadaşlar, günaydın herkese
benim sorunumu yaşayanlar ve bilgisi olanlar
lütfen cevap yazsın.
Cumartesi günü benden beyaz et parçaları geldi.
Hemen doktoru aradım. ılk kez başıma gelmişti.
Bana düşük yaptığımı söyledi.
Ben 2.aşılamamı yaptırmıştım bu ay.
Gebelik gerçekleşmiş ama gelişmemiş vücut atıyor dedi.
Bu ay mutlaka 3.aşılamayı deneyelim dedi.
Bugün kontrole gideceğim ama bu ay aşılama istemiyorum.
Aşılamaya inanmıyorum.
Benim durumumu yaşayan oldumu lütfen cevap verin.
Ne yapacağımı hiç bilemiyorum.
ış yerimde olduğum için ben sürekli giremiyorum.
Ama mutlaka okuyorum yazdıklarınızı.

canım umutsuz olma. olacağı varsa oluyor aşılama bir vesile. bak gulemin aşılama sonrası ayda kendiliğinden oldu. bazılarının ilk aşılamada oluyor. kısacası bunun biraz şans kısmet işi olduğuna inanıyorum.
bende korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra kendiliğinden hamile kalmış biriyim. ama şimdi 1,5 yıl oldu birşey yok. aşılama yaptırdım tutmadı. yarın 2.ciyi yaptırıyorum. çok inanıyoruz aşılama ile olacağını olmayınca hayal kırıklığı yaşıyoruz. bunun için dr bana yapmak istemiyordu. bir sorunun yok aşılama da olma şansı zaten çok düşük olmaması halinde sende moral bozukluğu yaratacak iyice olumsuz düşünmeye başlayacaksın deyip bırak aşılamayı yumurta takibini bile tavsiye etmiyorum demişti. bende bir aşılamaya başlayım kesin diye düşünüyordum. ama düşündüğüm gibi olmuyormuş.
eşimle aynı şehirde olmadığımız için denk gelme problemimiz var o nedenle aşılama yaptırdım. birde bekleyecek yaşda da değilim. 35 yaşındayım. başlamışkende adım adım tedaviye devam etmeyi düşünüyorum. demek ki kolay olmuyor bende elimden geleni yapayım.
en azından olumsuz bile olsa aşılama ile tutabiliyormuş onu gördün. tutunamasının nedeni başka birşeydir. onu bir araştırttır istersen. genelde 2-3 düşükten sonra araştırıyorlar ama sen önlemini al şimdiden.

Canım günaydın
Neden umutsuz oluyorsun bak ne güzel tutmuş işte bence dr dinle ve aşılamanı yaptır derim ama karar senin tabi

günaydın kızlar... aren aşılaman hayırlı olsun canım , bir aksilik olmadan olur biter inş. rahim zarı ile ilgili bir sorun yok ozaman sevindim canım. ben de bu akşam konntrole gidicem. bakalım hayırlısı

günaydın kızlar... aren aşılaman hayırlı olsun canım , bir aksilik olmadan olur biter inş. rahim zarı ile ilgili bir sorun yok ozaman sevindim canım. ben de bu akşam konntrole gidicem. bakalım hayırlısı

teşekkürler canım. yine olması gerekenden düşük ama yükselme oluyormuş. 5,3 ten 7 olmuştu. aslında çarşamba olacaktı aşılamam ama cuma günü e2 mi ölçmüştü dr onun için c.tesi tekrar kontrol etti e2 in iyi çıkmış pazar iğneyi ol salı sabahı gel dedi.

günaydın canım.geçmiş olsun..aşılamanı ne zaman olmuştun?adet günün cumartesimiydi?birde beyaz et parçaları derken????yani kanamalımıydı?yani kendi başıma gelenlerden sonra kanaman olmuşsa hamile değilsindir diyemem heralde kimseye...doktoruna muayene olmadan bu aylık sayfayı kapatma bence..düşüksede o görsün ve o karar versin..telefonla senin anlattığını doğru anlamayabilir,yada sen anlatamayabilirsin...hiç belli olmaz,normal dışı şeyleri mutlaka doktorun görmesi lazım,hatta hormonlarına baksınlar.bana eğer hormon bakılmadan karar verilseydi şimdi iğnelerimi vuruluyor olacaktım...hayırlısı olsun öncelikle,ama doktora git bence..

arencim sen nasılsın??endometrium kalınlığın gayet normal..endişelenme nolur..ayrıntılarla kafanı yorma..doktorun sana dedikleri doğru bence..sen eşinle beraber olabilsen şimdiye olmuştu:) takipsiz falan.güzel haberler vereceksin inşallah bu ay:) öpüyorum

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR
Bugün aşılamamın 20.günü.Adet olmadım.Kan verdim biraz önce.Öğleden sonra sonuç alacağım.Benim için dua edin lütfen.Sabah idrar testi pozitif çıktı ama idrar testine güvenemiyorum.Zaman nasıl geçecek öğleden sonraya kadar offff.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…