Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım. inşallah alırız.

günaydın arkadaşlar.. aren, meldi aşilamanız hayırlı olsun inşallah güzel haberler devam edecek. bende bugün doktora gidicem bakalm kist yoksa bu ay aşilama için start vericez

günaydın arkadaşlar.. aren, meldi aşilamanız hayırlı olsun inşallah güzel haberler devam edecek. bende bugün doktora gidicem bakalm kist yoksa bu ay aşilama için start vericez

tşk. canım. yine hareketlenecek burası inşallah sıraylada iyi sonuçlarımızı yazarız.

evet cnm öyleymiş. bakalım kısmet olursa gideriz inş.
cnm en son bakıldığında krugere göre %8 çıktı. dr gayet yeterli ortalama sayımız 100 milyon civarı hareketde a+b %70 i buluyor.
ben şöyle bir hesap yaptım dr da onayladı
her 100 spermden 8 tanesi sağlamsa 100 milyonda istemediğimiz kadar sağlam sperm var oda bize zaten yeterli.
ama gel görki kısmet olmayınca isterse milyonlarca olsun işe yaramıyor.
işte böyle cnm
senden ricam banada kaan hocanın mail adresini özelden atabilirmisin. son değerleri bi göndereyim bakalım ne diyecek.

canım bu sefer 2. çatlatma iğnesinide, aşıla saatini de, yasak cinselliğide sordum doktoruma.

cinselliği yasaklamasını şöyle açıkladı; cinselliğin faydası olduğu kadar zararı da vardır. bir kere aşılamnın olduğu ilk gün kesinlikle yasak dedi. çünkü bu esnada rahim kasılabilir ve spermleri geri atabilir dedi. 4. günden sonra olan cinsellikte direkt zarar verir, tutunmayı riske atar. eğer istiyorsan ertesi gün (yani bugün için) yapabilirsiniz dedi.

çatlatma iğnsi içinde,7 gün sonra dedi rahimin desteklenmesi gerekir kimi dr bunu progestron hormonuyla yapar dedi, biz hcg içeren çatlatma iğnesini tercih ediyoruz dedi.yani tutunmayı ve rahimi hcg ile destekliyormuş..

aşılama saati içinde şunu söyledi, 36 ssat aşılamaın yapılmaıs için maksimum geçen süre. yumurta çatladığında spermlerin orada bulunması gerekiyor dedi.

eşimin geçen sefer 118 milyondu, morfolojiyi bilmiyorum. bu sefer 98 milyondu. çok iyi dedi. yıkandıktan sonra 38 milyon muş.

aren senin eşinin değeri neydi, dr yorumu nedir, sonucn ne zaman belli olucak...

kendini nasıl hissediyorsun...

hocanın bilgilerini gönderdim. sitesinde de faydalı bilgiler var.
olmayınca olmuyor bizde de sayı hareketlilik iyi, krugere göre %15 morfoloji, doktor bunca yıldır bu işi yapıyorum morfolojisi böyle olan nadir kişi gördüm dedi. bende değerler iyi, amh testi bile yaptırdım. hormon değerleri gayet iyi. kiminin ne sorunları var olmaz deniyor oluyor, bana dr aşılama niye yaptırdın ben taraftar değilim dedi. ama ortada birşey yok.bu koşullarda aşılamayla bile denk gelmiyorsa tamamen şans işi olduğunu düşünüyorum.

bubuşum çok iyi bir konuya değinmişisin. bu hareketli ve sağlam gözüken spermlerin sağlamlığı neye göre tespit ediliyor, bizim yaptırdğımız bu testlerde bunlar anlaşılmıyor mu. daha mı ileri tetkikler geriyor bunun için. yada dr lar bu ihtimal de üzerinde durup niye bu araştırmayı bizden istemiyorlar. anlamadım ben...biraz açıklarmısın canım ya kafam karıştı..

bana bu doktor ek birşey veermedi. progestan falan.
meldi benim şu an sağ kasığım çok ağrıyor sanki içinde birşey var gibi acaba diyorum çatlamadı mı.
aslında yıkama sonrası daha fazladır.38 milyon hızlı hareketli sayısıdır. yani njekte edilen.

aren bu amh testi nedir canım..

fsh dolaylı olarak overların durumunu ölçüyormuş. fsh ın iyi olması yumurta rezervi falan hakkında net bilgi vermiyormuş. amh testi yani anti mulerrian hormonu direk overlardan salgılanan bir hormon olduğu için daha kesin bilgi veriyormuş. menepoza yaşını saptayabiliyorlarmıi. ve 1 in altında olması sıkıntı.

kadı doğumcu kadar olduk valla hepimiz.

sağol tatlım gördüm. işte cnm hersey ne kadar uygun olsada olmayınca olmuyor.

spermogram testi verildiğinde sayı hareket morfoloji dışında bir ileri aşamadaki araştırmaymış. sağlam görünen ama dölleme yeteneği varmı yokmu ona bakılıyormus.
zaten maya klinikte macs yöntemide burdan yola cıktığı için cok basarılı.öldürmeye programlı spermleri ayıklıyorlar hangisi gitse yumurtayı döllüyor bu sayede.
işte cnm böyle bizler gibi uğrasıp sorun olmadığı halde olmayınca sıra buna geliyor. o yüzden baştan bakılması pek akıl edilmiyor. deneme yanılma yöntemiyle işte ne kötü dimi???

birde kadındaki ph değeride spermlerin çabuk ölmesine neden olabiliyormuş. onu ölçen testde yapıyorlar.

kızlar doktor bu ay günde 3 kez klomen verdi, ultrasonla baktı şimdiden 2 tane gelişmekte olan folikül gördü. eşim ısrarla 2. aşilama da tutmazsa 3. de tutmazsa tüp bebek için rapor alabilecekmiyiz die sorular soruo bir yandan, ben ise kist eridiği için bile mutlu oldum, klomen i alırken yeniden bir heyecana kapıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…