Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım tüp bebek raporu için 2 tane iğneli aşılama olacak. klomenle yapılan kabul değil.

kızlar benim yumurtam sanki bugün çatladı. hissettim hem ağrım avrdı hemde bu uzayan kalın yumurta akı gibi akıntım oldu. bu atda mı kaçtı ne.

canım tüp bebek raporu için 2 tane iğneli aşılama olacak. klomenle yapılan kabul değil.

eminmisin aren. peki bu aşılamalrı ben özelde yaptırıyorum, bunları kabul ediyormu acaba.. ne saçma bana iğneli aşılama yapsa eminim yumurtam çok olur ve kiste dönüşür çünkü hapla iki tane gelişiyor, gayet iyi diyor doktorum.
aeren senin kaç yumurtan oluşmuştu. kaç mm, ne tarafta..

kızlar benim yumurtam sanki bugün çatladı. hissettim hem ağrım avrdı hemde bu uzayan kalın yumurta akı gibi akıntım oldu. bu atda mı kaçtı ne.

hayatım ben bunu dr sordum. aşılam yumurtanın çatlamasından sonra yapılmıyormuş, yumurta çatladığında spermlerin orada olması gerekiyormuş...

evet canım iğneli aşılama olacağı konusunda eminim. özeldekiler kabul ediliyordu ama geçen aşılamada dr yeni genelgeye göre kabul edilmeyecekmiş diyordu. ama sanırsam hala kabul ediliyor.

canım benim en son salı günü bakılmıştı, sağlı sollu 2 tane 17 mm civarıydı ama arkadan gelende vardı. ertesi gün çatlama iğnesi vuruldum tahminen o zaman 18 mm falan olmuştur. yani 18 mm de vurulmuş oldum. geçen sefer diğer doktorda biri 20 mm biri 21,5 mm ken vurulmuştum. dieğr aşılamamdan farklıydı bu doktorun uygulamaları bilmiyorum artık.
banada iğneye gerek yok klomene cevap veriyorsun demişti.

kızlar birşey soracağım. normal bir labaratuvarda yaptrılan spermiyogramda da spermler bir işleme tabi tutuluyor mu. yıkama gibi.

canm sperm analizi yapılırken o yapışkan sıvıdan arındırılarak yapılıyor diye bilioyorum, aşilama öncesi yıkamanın amacı gibi değil ama( kalitelileri ayırmak v.s)

yıkıyorlar hızlı ve kaliteli olanlar ayrılıyor aşılama öncesi.
ama normalde yıkanıp hepsimi sayılıyor acaba. yoksa bir işleme tabi tutmadanmı analiz ediyorlar.kafama takıldı çünkü biz aşılamadan önce bir ara ankara düzene yaptırtmıştık oradaki değerlerle aşılama zamanı hazırlık öncesi değerler çok farklıydı. hazırlık sonrası ile yakındı o nedenle takıldım.

aren nedenini sormadım ama benim dr yumurtanını bir sağ bir solda olması daha iyi dedi..benimde bir tarafta 17 mm diğer tarafta 21 mm, arkadan gelenler de var..geçen sefer iki taneside sağ taraftaydı..

aren nedenini sormadım ama benim dr yumurtanını bir sağ bir solda olması daha iyi dedi..benimde bir tarafta 17 mm diğer tarafta 21 mm, arkadan gelenler de var..geçen sefer iki taneside sağ taraftaydı..

meldi dr sana baktımı aşılama yumurtan çatlamışmı çatlamamışmı diye.

meldi dr sana baktımı aşılama yumurtan çatlamışmı çatlamamışmı diye.

canım bakmadı. çünkü dediğim gibi o an çatlamış olması gerekmiyormuş bana akıntımın kıvamını falan sordu. yalnız benimde yumurtam bugün çatlıyor sanki iç çamaşışırmda koyu kıvamda bir akıntı vardı ve kasıklarımda hafif hafif bir ağrı.senin dr baktı mı peki..

kızlar hilye yok yine bu aralar. merak ettim. ya birşey sorucam bana dr dedi 1-2 gün duş alma..ve sonuca kadar da içi su dolu bir yere girme küvet, havuz, deniz vs..
sizlere hiç böyle bir uyarı yapıldı mı. çünkü önümüzdeki hafta tatil prorramı var bizim değişmezse. tereddüt ettim...

kızlar nasılsınız;?ben bu gün gittim doktora.ve keseyi göremedi........aklıma gelen başıma gelecek galiba..cuma günü tekrar gel dedi.geç döllenme olmuş olabilir dedi ama moralim sıfır..yarın başka bi doktora daha gitcem..dış gebeliksede erken teşhis edilmesi tüpü kurtarabiliyormuş,yoksa tüpü bile alırlar..moralim bozuk ama Allahtan gelen bişey..olacağa çare yok.......dua edin noolurr..

canım benim dualarımız seninle. dur hemen moralini bozma, dış gebelik olabilir dedi mi doktorun...yoksa senin kuruntunmu. bence bebeğin seninle moralini yüksek tut, o sana allahın bir mucizesi, kolay kolay bırakmaz..

Meldiciğim Arenciğim aşılamanız hayırlı olsun inşallah.

boltblue_15 senin için çok sevindim. rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

Gulemciğim sakın umudunu kesme. dua et hatta birlikte edelim. sonuç ne olursa olsun Rabbim senin için muhakkak hayır olanı verecektir bunu unutmayasın. yanılmıyorsam 2006 yılı idi Tanrı sana küsmedi isimli bir kitab okumuştum. Alllahın kulunun ne kadar yanında ve yakınında olduğunu bana çok iyi anlatmıştı. istersen ve tabi müsaitsen sende okuyasın. aklımda ve duamda olacaksın. selam ve dua ile

gulem cnm kalbini bozma allahtan hayırlısı en azından direk dr un dememiş dış gebelik olabilir diye.
geç döllenme ihtimalide var. rabbim sana mucize vermişken inş. tamamına erdirir. dualarım seninle.

hilyecim slm nasılsın??
söylediğin kitabı hemen bulup okuycam. adı bile cok hosuma gitti.

bubuşum günaydın..

Allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel olacak umutsuz olma lütfen

günaydın kızlar..çok sağolun..tekrar betahcg için kan verdim..yükselip yükselmediğine bakılacak..25 inden beri baktırmamıştım..yarın için bi prof.tan randevu aldım..bugün gidersem daha görünmez diye yarın gitcem..belki o görür.hayırlısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…