canım bakmadı. çünkü dediğim gibi o an çatlamış olması gerekmiyormuş bana akıntımın kıvamını falan sordu. yalnız benimde yumurtam bugün çatlıyor sanki iç çamaşışırmda koyu kıvamda bir akıntı vardı ve kasıklarımda hafif hafif bir ağrı.senin dr baktı mı peki..
kızlar nasılsınız;?ben bu gün gittim doktora.ve keseyi göremedi........aklıma gelen başıma gelecek galiba..cuma günü tekrar gel dedi.geç döllenme olmuş olabilir dedi ama moralim sıfır..yarın başka bi doktora daha gitcem..dış gebeliksede erken teşhis edilmesi tüpü kurtarabiliyormuş,yoksa tüpü bile alırlar..moralim bozuk ama Allahtan gelen bişey..olacağa çare yok.......dua edin noolurr..
teşekkür ederim Bubuşum iyi olma gayretindeyim. her halimize binlerce kez şükür. sen nasılsın? bu hafta sonu mu çıkıyorsun tatile? güzelce bir dinlen inşallah. kendine iyi bakasın. selam ve dua ile
hilye canım ya 4- 5 sayfa geride yazdım, bilmiyorum okudun mu. ablamla ilgili bir sorun var beni çok derinden sarsan. bu konu ile ilgili karı koca arasını düzeltme için yapılabilecek bir dua falan var mı. biliyormusun. çaresiz kalınca insan herşeyden medet umuyor..
cnm ben bildiğimi yazayımsana dedim. dini kitap satan yerlerde güllü yasin kitabı var o kitapta bu gibi durumlar için dualar var. bi dene bakalım. inş. faydası olur.
merhaba arkadaşlar..
herkes en kısa zamanda bebşlerine kavuşur inşallah..
ben 1.5 yıllık evliyim.. 13 aydır korunmuyoruz.. doktorada gittik aslında, her şey yolunda, ağustos gibi aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.. ama bu konuda hiç bi bilgim yok...
devlet hastaneleri aşılama yapıyor mu, yada özelde karşılıyor...
aşıalam esnasında anestesi uygulanıyor mu... uygulanmıyorusada acı var mı?
bide eski forumlarıda takip ettiğim kadarıyla çokta başarılı bi yöntem değil galiba,, genelde olumsuz yazılar okudum.dahada bi umutsuzluğa düştüm..
kızlarrrr yaaaa yumurtlama akıntım geldi. eşimde yarın akşam yanımda olacak geç kalırız acaba. bu akıntı olduğunda yeni çatladığı anlaşılıyor dimi çatladıktan 24 saat sonraya kadar tüplerde kaldığı düşünülürse yetişemiyoruz uffff yaaa.
hilye canım ya 4- 5 sayfa geride yazdım, bilmiyorum okudun mu. ablamla ilgili bir sorun var beni çok derinden sarsan. bu konu ile ilgili karı koca arasını düzeltme için yapılabilecek bir dua falan var mı. biliyormusun. çaresiz kalınca insan herşeyden medet umuyor..
slm bende kolmen adlı ilacı kulanndım ardından çatlatma yaptık ayın 21.de p.tesi gideceğim inş.olmuştur
canım benim. geçmişi okumamıştım. ancak bakabildim. zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
Rabbim kuranda şöyle buyurur "benden sabır ve namazla isteyin" "günahlara yaklaşmayın" ve " emirerime uyup iyi işlerle uğraşın"
bitanem bu 3 emir dünya ve ahiret saadetinin kaynağıdır. ablandan rica et eğer namz kılıyor ise namazlarına dikkat etsin devamlı ve düzenli olsun. gece kalkıp teheccüd namazı kılıp arkasında içinden geldiği gibi ama samimiyetle dua etsin. unutmamak lazım burada samiyet şart...
insanlar bazen dönüp kendine bakmayın bir türlü akıl edemez. öyleki davranışları çok değişmiş olmasına rağmen bunun farkına varamaz. iyi seyler yapıp kötü olandan sakınmak ve sakındırmak kişiyi her şerden yani olumsuz ve kötü sayılacak her durumdan Allah ın izni ile koruyacaktır. insanın kendne dönüp muhasebe yapması bazen başkalrınında hatasını açıklayabilir. tabi bu tek taraflı olmamalı iki eş içinde geçeli...
mümkün olduğu kadar sadaka versin. sadaka öyle düşünüldüğü gibi çok yüksek meblağlar içeren bir olgu değil. az ama samiyetle verilmiş bir sadaka Allah katında çok daha kıymetlidir. yeri geldiğinde bir gülümseme yada bir selamında bir sadaka olduğunu belirtmek isterim.
peygamber efendimiz insanın kendini karşıdaki kişinin yerine koymanın. anlaşmada çok önemli olduğunu belirtir. mümkünse karşılıklı olarak bunu yapmalarını sağlayın.
Rabbim kendisine güzel isimleri ile dua edilmesini ister. Allahın VEDUD ismi; Allahın kullarını çok sevdiği, kulları tarafından sevilmek istediği ve kulları arasında sevgi hasıl olmasına sebeb olan bir ismidir. bu isim ile dua edilmesi ve tesbih olarak çekilmesinin sevginin artmasına vesile olacağına inanmaktayım.
son olarak birde hacet nazı kılasınız mümkünse bu gece kılmaya gayret edin. perşembeyi cumaya bağlan gece çok kıymetlidir......
selam ve dua ile
canım benim bildiğim kadarıyla yumurta akı kıvamından daha çok iki parmak arasında uzayan daha katı akıntılar çatlamanın belirtisi diye biliyorum.
bunu bilmiyordum yumurta çatladıktan 24 sat sonra atılıyor mu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?