Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlarr..gülem en başından beri bebeğin mucize bebekti kanaman vardı ama o sendeydi şimdi de tutunacak sıkı sıkı sana içini rahat tut

bana da bakmadı canım. benim özellikle sağ kasığımda hala bir ağrı var. ama dün ki farklı bir ağrıydı bugünkü farklı. acaba diyorum arkadan gelenlerin büyüme ağrısı mı.
doktor bana banyo falan yapma demedi. aynı akşam yaptım. yatmak bile yok normal hayatına devam dedi. sadece o gün için ilişki yok dedi.
tüp bebekte öyle şeyler diyorlar çünkü orada döllenmiş embiryo rahme yerleştiriliyor. senin doktorunun uygulamaları biraz diğer doktorlardan farklı. o da herhalde her ihtimali gözönüne alıyor.

canım herşeyin kötüsünü düşünme. kese bhcg en az 1500 olmadan görünmez. eğer değerin yüksek olmasına rağmen görünmüyorsa dış gebelikten şüphelenilir.
sen tekrardan bhcg baktırdın mı.

günaydın kızlar

gülemcim morelini bozma , dr kesin bişey söylememiş, umudunu kesme hemen , morelini yüksek tut canım.

arencim-gülemcim sizde iyisinizdir , inşallah .Gerçekten her dr yöntemi farklı aşılamada , o nedenle o kadar kafam karışdıki hangisi doğru , hangisine inanmalı bilmiyorum , benim dr prof ama hiç ekstra bişey yapmadı , bir gün sonra ilişki dedi o kadar , bide yumurta çatladığında kıvamlı akıntının olduğunu biliyorum ama benim iki aşılamadada bişey olmadı , yani yumurtalarım çatlamadı anlamına geliyor, off yani dr nasıl emin oluyor çatlayacağına , belki iğne yeterli olmuyor .
Aman neyse düşünmiyecektim bunları ,kızlar inşallah bu sefer olucak allahın izniyle , güzel haberlerinizi alıcaz.

teşekkür ederim Bubuşum iyi olma gayretindeyim. her halimize binlerce kez şükür. sen nasılsın? bu hafta sonu mu çıkıyorsun tatile? güzelce bir dinlen inşallah. kendine iyi bakasın. selam ve dua ile

hilye canım ya 4- 5 sayfa geride yazdım, bilmiyorum okudun mu. ablamla ilgili bir sorun var beni çok derinden sarsan. bu konu ile ilgili karı koca arasını düzeltme için yapılabilecek bir dua falan var mı. biliyormusun. çaresiz kalınca insan herşeyden medet umuyor..

teşekkür ederim Bubuşum iyi olma gayretindeyim. her halimize binlerce kez şükür. sen nasılsın? bu hafta sonu mu çıkıyorsun tatile? güzelce bir dinlen inşallah. kendine iyi bakasın. selam ve dua ile

aman iyi ol cnm allah iyilik versin.
dediğin gibi beterin beteri var çok şükür allah bu günlerimizi aratmasın.
cnm kısmetse cumartesi günü çıkıyoruz tatile. inş. kafamı tamamen boşaltıp gelicem.
belki 2 kişi dönerim. .)))sositososito tam yumurtlama dönemim çünkü
sende kendine iyi bak cnm. öptm.kitabını tatilden önce almak istiyorum orada okumak ,isterim beni tamamen şarj edeceğine inanıyorum çünkü.
allaha emanet ol cnm.a.s.

cnm ben bildiğimi yazayımsana dedim. dini kitap satan yerlerde güllü yasin kitabı var o kitapta bu gibi durumlar için dualar var. bi dene bakalım. inş. faydası olur.

merhaba arkadaşlar..
herkes en kısa zamanda bebşlerine kavuşur inşallah..
ben 1.5 yıllık evliyim.. 13 aydır korunmuyoruz.. doktorada gittik aslında, her şey yolunda, ağustos gibi aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.. ama bu konuda hiç bi bilgim yok...
devlet hastaneleri aşılama yapıyor mu, yada özelde karşılıyor...
aşıalam esnasında anestesi uygulanıyor mu... uygulanmıyorusada acı var mı?
bide eski forumlarıda takip ettiğim kadarıyla çokta başarılı bi yöntem değil galiba,, genelde olumsuz yazılar okudum.dahada bi umutsuzluğa düştüm..

canım aşılamada anestezilik birşey yok. kısa sürüyor vaginal muayene gibi acımıyor zaten. devlette yapıyor aşılama.
biraz şans işi hemen tutanda var kaç defa deneyip tutmayan yada 2,cide 3.cüde tutanda oluyor. şans işte.

kızlarrrr yaaaa yumurtlama akıntım geldi. eşimde yarın akşam yanımda olacak geç kalırız acaba. bu akıntı olduğunda yeni çatladığı anlaşılıyor dimi çatladıktan 24 saat sonraya kadar tüplerde kaldığı düşünülürse yetişemiyoruz uffff yaaa.

canım benim bildiğim kadarıyla yumurta akı kıvamından daha çok iki parmak arasında uzayan daha katı akıntılar çatlamanın belirtisi diye biliyorum.

bunu bilmiyordum yumurta çatladıktan 24 sat sonra atılıyor mu ..

canım benim. geçmişi okumamıştım. ancak bakabildim. zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
Rabbim kuranda şöyle buyurur "benden sabır ve namazla isteyin" "günahlara yaklaşmayın" ve " emirerime uyup iyi işlerle uğraşın"

bitanem bu 3 emir dünya ve ahiret saadetinin kaynağıdır. ablandan rica et eğer namz kılıyor ise namazlarına dikkat etsin devamlı ve düzenli olsun. gece kalkıp teheccüd namazı kılıp arkasında içinden geldiği gibi ama samimiyetle dua etsin. unutmamak lazım burada samiyet şart...

insanlar bazen dönüp kendine bakmayın bir türlü akıl edemez. öyleki davranışları çok değişmiş olmasına rağmen bunun farkına varamaz. iyi seyler yapıp kötü olandan sakınmak ve sakındırmak kişiyi her şerden yani olumsuz ve kötü sayılacak her durumdan Allah ın izni ile koruyacaktır. insanın kendne dönüp muhasebe yapması bazen başkalrınında hatasını açıklayabilir. tabi bu tek taraflı olmamalı iki eş içinde geçeli...

mümkün olduğu kadar sadaka versin. sadaka öyle düşünüldüğü gibi çok yüksek meblağlar içeren bir olgu değil. az ama samiyetle verilmiş bir sadaka Allah katında çok daha kıymetlidir. yeri geldiğinde bir gülümseme yada bir selamında bir sadaka olduğunu belirtmek isterim.
peygamber efendimiz insanın kendini karşıdaki kişinin yerine koymanın. anlaşmada çok önemli olduğunu belirtir. mümkünse karşılıklı olarak bunu yapmalarını sağlayın.

Rabbim kendisine güzel isimleri ile dua edilmesini ister. Allahın VEDUD ismi; Allahın kullarını çok sevdiği, kulları tarafından sevilmek istediği ve kulları arasında sevgi hasıl olmasına sebeb olan bir ismidir. bu isim ile dua edilmesi ve tesbih olarak çekilmesinin sevginin artmasına vesile olacağına inanmaktayım.

son olarak birde hacet nazı kılasınız mümkünse bu gece kılmaya gayret edin. perşembeyi cumaya bağlan gece çok kıymetlidir......
selam ve dua ile

canım allah razı olsun senden üşenmemiş uzun uzun yazmışsın. hacet namazını bende kılsam onlar için olur mu.. allahın VEDUD ismini de Ya VEDUD diye çekicem de mi..

cnm o 2 parmak arasında uzayan akıntı işte gelen. ben şöyle okumuştum. yumurtanın çatladığı bu akıntıdan anlaşılıyor. yumurta çatladıktan sonra 24 saat tüplerde döllenmeyi bekliyor. döllenme olmayınca tüplerden atılıyor. gebelik oluşmadığı için 14-15 gün sonra adet olunuyor.
neyse rabbim bilir. belkide geç kalmayız dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…