cnm o 2 parmak arasında uzayan akıntı işte gelen. ben şöyle okumuştum. yumurtanın çatladığı bu akıntıdan anlaşılıyor. yumurta çatladıktan sonra 24 saat tüplerde döllenmeyi bekliyor. döllenme olmayınca tüplerden atılıyor. gebelik oluşmadığı için 14-15 gün sonra adet olunuyor.
neyse rabbim bilir. belkide geç kalmayız dimi???
inşallah geç olmaz olacağı varsa öylede olur
olur tabi. sadece sende değil. sevgisine samimiyetine inandığınız insanlardanda rica edin onlarda kılsın hacet namazı. anne baba duası da önemli. ablan için dua ettirmeye çalış onları. bende dua edeceğim
unutmayasın meldiciğim kimse Allahın sevdiği kadar bir insanı sevemez ve O verdiği herşeyde kulunun hayrını dileyerek verir. ondan başkasından meded umma kişiye sadece ve sadece zarar getirir. selam ve dua ile
kızlarrrr yaaaa yumurtlama akıntım geldi. eşimde yarın akşam yanımda olacak geç kalırız acaba. bu akıntı olduğunda yeni çatladığı anlaşılıyor dimi çatladıktan 24 saat sonraya kadar tüplerde kaldığı düşünülürse yetişemiyoruz uffff yaaa.
aren sen nasıl hiisediyorsun bu sefer kendini ilkine döre umudun daha mı az daha mı fazla..
olur tabi. sadece sende değil. sevgisine samimiyetine inandığınız insanlardanda rica edin onlarda kılsın hacet namazı. anne baba duası da önemli. ablan için dua ettirmeye çalış onları. bende dua edeceğim
unutmayasın meldiciğim kimse Allahın sevdiği kadar bir insanı sevemez ve O verdiği herşeyde kulunun hayrını dileyerek verir. ondan başkasından meded umma kişiye sadece ve sadece zarar getirir. selam ve dua ile
canım bilmiyorum. ilk gün daha umutluydum ama şimdi sağ kasığımda sanki birşey var hissi, karnımda huzursuzluk hissi var. dünde akıntıyı gördüm. kafam karışık. çatladımı çatlamadı mı diye.
canım bilmiyorum. ilk gün daha umutluydum ama şimdi sağ kasığımda sanki birşey var hissi, karnımda huzursuzluk hissi var. dünde akıntıyı gördüm. kafam karışık. çatladımı çatlamadı mı diye.
aren psikolojin nasıl bazı topiklerde ikinci aşılamada şans daha fazla gibi bir şey okudum, mantıklı mı sence. yada senin dr sana bu konuda bunu destekleyen veya reddedn bir şey söyledimi..
Mrb ben burda yeniyim aşilama yaptik,bu çarşamba belli olacak,benim gibi sonuç bekleyen varmı?
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınMrb ben burda yeniyim aşilama yaptik,bu çarşamba belli olacak,benim gibi sonuç bekleyen varmı?
Aşilama sonucu bekleyen varmı?kimse varmı
canım hayırlı olsun umarım olumlu sonuç alırsın. bizde 2 kişi var bekleyen ve salı günü yaptırdık daha sonuca çok var. senin kaçıncı aşılaman.
aren psikolojin nasıl bazı topiklerde ikinci aşılamada şans daha fazla gibi bir şey okudum, mantıklı mı sence. yada senin dr sana bu konuda bunu destekleyen veya reddedn bir şey söyledimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?