Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah geç olmaz olacağı varsa öylede olur

olur tabi. sadece sende değil. sevgisine samimiyetine inandığınız insanlardanda rica edin onlarda kılsın hacet namazı. anne baba duası da önemli. ablan için dua ettirmeye çalış onları. bende dua edeceğim

unutmayasın meldiciğim kimse Allahın sevdiği kadar bir insanı sevemez ve O verdiği herşeyde kulunun hayrını dileyerek verir. ondan başkasından meded umma kişiye sadece ve sadece zarar getirir. selam ve dua ile

canım ya bende dua edicem demişsin inanamıyorum sana. allah ne muradın varsa versin ne diyeyim...

canım keşke bir ovülasyon testi alsan. bu akıntı işi herzaman yumurtlama olduktan sonra olmuyor. bazen akıntıdan birkaç gün sonrada ovülasyon oluyor. ben bir ara ovülasyon testi alıyordum. o zaman bazen akıntıdan birkaç gün sonra testte koyu çizgiyi görüyordum.
çatlamış olsa bile 24 saate kadar yaşıyabiliyor.

aren sen nasıl hiisediyorsun bu sefer kendini ilkine döre umudun daha mı az daha mı fazla..

canım bilmiyorum. ilk gün daha umutluydum ama şimdi sağ kasığımda sanki birşey var hissi, karnımda huzursuzluk hissi var. dünde akıntıyı gördüm. kafam karışık. çatladımı çatlamadı mı diye.

seni tanımıyorum ama buradan insana öyle bir pozitiflik veriyorsun ki.

canım benimde dün fazla bir his yoktu. bugün sağlı sollu kaıklarımda ara ara batmaalr oluyor.o kanlı akıntı ben de iki seferde olmadı. o galiba işlemden kaynaklanıyor.içeriye bir katater siriyor o esnada belki bir yere bir dokunuyor diye düşünüyorum...korkucağın bir şey değil zaten benim dr dediki ben yanlış anlamadıysam tutnma 4. gün gerçekleşiyormuş ondan sonra hcg salgılanmaya başlıyormuş..

aren psikolojin nasıl bazı topiklerde ikinci aşılamada şans daha fazla gibi bir şey okudum, mantıklı mı sence. yada senin dr sana bu konuda bunu destekleyen veya reddedn bir şey söyledimi..

Canım çok takılma üzerine düşünme sürekli kendini dinleyip olanlara takılıyorsun rahatla azcık kafanı başka şeylere ver sürekli düşünme bu iş bizim elimizde deyil bunu biliyoruz olmuş bebeği bile koysak onun bizde nasibi yoksa olmayacak bunu biraz böyle düşün eğer bu ay bu mutluluk bize kısmetse ne güzel deyilse önümüzdeki aylar var daha.

canım ya klasik olucak ama gerçekten düşünme , dinleme kendini , rahat olmaz zor ama umut kaybetmek yok , ben bile şuan bişey yapmadığım halde heran bişeyler olabilirmiş gibi geliyor, seni mutlu eden şeyler yap , müzük dinle , dinle opuyorumnanaktan

aren psikolojin nasıl bazı topiklerde ikinci aşılamada şans daha fazla gibi bir şey okudum, mantıklı mı sence. yada senin dr sana bu konuda bunu destekleyen veya reddedn bir şey söyledimi..

Meldicim bu konuda benim dr da ilk aşılamada şans çok az dedi ama ikinci aşılamada daha yükseliyor.Yanlış hatırlamıyorsam ilk aşılama için %10 ikinci aşılama için %30-40 civarı

Mrb ben burda yeniyim aşilama yaptik,bu çarşamba belli olacak,benim gibi sonuç bekleyen varmı?

canım hayırlı olsun umarım olumlu sonuç alırsın. bizde 2 kişi var bekleyen ve salı günü yaptırdık daha sonuca çok var. senin kaçıncı aşılaman.

Tşkr ederim.ben kısaca anlatayım,3 yılımız bugün bitti.21 yasindayim.2 yildir bebiş istiyrz,hep bişeyiniz yok deyip normal klomen tedavisi grdm.ilk defa buay gittigimiz dr direk aşilama dedi,yani ilk.sizlerin durumu ne,ilk aşilaması tutan varmı?ben 2 yildir okyrm burdaki yazilari ancak yeni üye oldm

hayır canım dr bana her aşılamada %15 civarı dedi. neden artsınki aşılama sayısı arttıkça o zaman 3. -4. aşılamada bu oran %50-60 lara çıkması lazım.

Ben telefondan internete baglandgm icin cok yavas,dolayisiyla gec yakalyrm yazilanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…