slm arkadaşlar,bende haziran ayında aşılama yaptırmak istiyorum eşimin sperm sayılarında sorun var,perşembe günü doktora gidicem ama şimdiden çok merak ediyorum ön bilgi olur bana eğer cvp veren olursa,şu anda adetimin 4. günü rahim filmi çektirmedim henüz ama aşılamaöncesi mutlaka çektirmek istiyorum,geçen ay gittiğim doktor benden prolaktin fsh pregestoron testlerini ,eşimdende spermlerin yüzde kaçının dölleme yeteneğini gösteren sperm testi istedi sonuçlarımızı alıp perşembe görüşmeye gidicez,merak ettiğim şey şu aşılama adetliyken mi yapılıyor yani haziran da yaptırabilirmiyim birde rahim filmi de sanıyorum adet bittikten 2 gün sonra çekiliyo ,bu ay hsg çektirip önümüzdeki ay acaba aşılama yaptırabilirmiyim?
benim reglimde ayın 22 siydi normalde yarın yada yirmisi olmam lazım.
birde aklıma acaba klomen kist falan yapmış olabilir mi geliyor. ne bileyim. adet olacaksam olsamda rahatlasam.
canım bu y önce hsgni çektir. aşılama için önce regiinini 2. veya 3. gün dr gidiyorsun muayene oluyosun reglinin 5, günün yumurta geliştirici ilaç kullanmaya başlıyosun sonra dr yumurta takibi için seni çağıryor. süreç bu şekilde ilerliyor..
teşekkürler bilgiler için,sitede yeniyim aslında aşılama pek düşünmüyodum ama arkadaşların yazdıklarını okuyorum bi kaç gündür,olumlu sonuç alan çok insan var galiba oyüzden şimdi karar verdim artık vakit kaybetmek istemiyorum,doktoruma detayları sorucam ama şu an aklıma çok takılmıştı tekrar teşekkürler
slm kizlar!!!!! meldi meldi allahim ne sabirliymissin gulum sen ben bu sabah yatitdim az önce gittim yine aldim test bi test 4 gun oncesinden gösteren testlerden ve söylemesi ayip turk parasiyla 45 milyoncivari oldu oldu olmadi umudu kesicem cok baydi esimde oladi ben denerim diyo testti
ve test yaptirmani artik tavsiye ederim morelin ice dusmesin
slm konstes ne haber 6.gunde warmi degisklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?