Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bu y önce hsgni çektir. aşılama için önce regiinini 2. veya 3. gün dr gidiyorsun muayene oluyosun reglinin 5, günün yumurta geliştirici ilaç kullanmaya başlıyosun sonra dr yumurta takibi için seni çağıryor. süreç bu şekilde ilerliyor..

birde aklıma acaba klomen kist falan yapmış olabilir mi geliyor. ne bileyim. adet olacaksam olsamda rahatlasam.

benim reglimde ayın 22 siydi normalde yarın yada yirmisi olmam lazım.

canım benimde çok akıntım da belirgin bir değişiklik yok.benim iştahımda bir artış var..zaman zaman halsizik oluyor, sırt ağrılarım var. ve sık idrara çıkıyorum.sanki sistit olduğunda çok çişim varmış gibi hissediyorum. bilmiyorum psikolojikmi. reglimimde pazar günü olması lazımdı.

teşekkürler bilgiler için,sitede yeniyim aslında aşılama pek düşünmüyodum ama arkadaşların yazdıklarını okuyorum bi kaç gündür,olumlu sonuç alan çok insan var galiba oyüzden şimdi karar verdim artık vakit kaybetmek istemiyorum,doktoruma detayları sorucam ama şu an aklıma çok takılmıştı tekrar teşekkürler

canım zaten dr lar hemen aşılam yapmıyorlar yaşın kaç, promlein ne, kaç yıllık evlisin, ne kadar süre ile çocuk istediniz hepsi tedaviyi belirleyen kriterler..

slm kizlar!!!!! meldi meldi allahim ne sabirliymissin gulum sen ben bu sabah yatitdim az önce gittim yine aldim test bi test 4 gun oncesinden gösteren testlerden ve söylemesi ayip turk parasiyla 45 milyoncivari oldu oldu olmadi umudu kesicem cok baydi esimde oladi ben denerim diyo testti

canım beni tanısan o kada sabırsız ve tez canlıyımdırki. hatta yakınlarım eleştirirler bu yüzden..

kızlar kimse yok mu aniara nerdesinn..
benim biraz umudum kırıldı.anira bana demiştiki çatlatma iğnesinden 14 gün sonra regli olunuyor. benimde kafama takıldı internetten araştırdım evet bir dr hastaına verdiği cevabı buldum tıbben bu iğeden 14- 15 gün sonra adet olunurmuş.
şimdi benim adetim iki gün gecikince ben içten içten bayağı umutlanmaya başlamıştım,
fakat ben çatlatma iğnesini 3 mayısta olmuştum ama 11 mayısta bir iğne daha vuruldum dr vermişti. şimdi ikinci iğneyi baz alırsak zaten benim daha bir hafta regli olmamam lazım bu durumda bilmiyorum kafam çok karıştı ilk iğnenin tarihini mi baz alıcam ikinci iğneyimi. yada ikinciisde aynı şekilde regliyi 14 gün aha ötelermi..

11 mayıstaki iğneye göre benim reglime 1 hafta öteler zatenn

ya kızlar bir yorum yapın lütfenn

meldiiiii SIKMA canini doktorunu bi ara yarin bakalim hangisinin gecerliligi baskin da hic sormadin mi neden ikinci asilanmayi yapti??

ve test yaptirmani artik tavsiye ederim morelin ice dusmesin

canım ikinci aşılama yapmadı aşılamadan 7 gün sonra tekrar çatlatma iğnesi vardu. bende sormadım hiç be bileyim genel bir uygulama tedavi şekli sandım. sorucam kendisine bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…