Kızlar galiba bu ay oldu benim:)) yarinsonuc gunüm ama ben dayanamadım sabah test yaptım evde iki çizgi çıktı gerçi ikinci çizgi çok silikti ama testin icinde silik bile çıksa ikinci çizgi hamilelik olduğunu gösterir diye yaziyo esimle baktık kaldık nanamiyoruz tabii çok hüsran yasadık çünkü karar aldık cumartesiye kadar bekliyelim dedik Allahım hayırlısını verir inşallah...
Bende mayıs ayında aşılama yaptıranlardanım
Hiç bir ağrım sızım yok.
cnm bilmiyorumki 15. güne kadar bekleyimmi yoksa yarın 12. gün yaptırayımmı karar veremedim. yarında izinliyimya sabahtan kanı verirdim akşama da öğrenirdim.
ama gel görki cesaretim yok. göğüslerimin ucu tutunca acıyor. arada birde böyle bi kaşıntı geliyor elimi atıp kasıyasım geliyor ama sürekli değil.
ya ben belirtilere cok kafayı takmak istemiyorum
benim dr a kalsa 24 ünü bekle dedi 14. gün test yaptıralımmı dedim bakarız dedi gülerek. benimki de sakin garantici bi dr.
cnm bilmiyorumki 15. güne kadar bekleyimmi yoksa yarın 12. gün yaptırayımmı karar veremedim. yarında izinliyimya sabahtan kanı verirdim akşama da öğrenirdim.
ama gel görki cesaretim yok. göğüslerimin ucu tutunca acıyor. arada birde böyle bi kaşıntı geliyor elimi atıp kasıyasım geliyor ama sürekli değil.
ya ben belirtilere cok kafayı takmak istemiyorum
benim dr a kalsa 24 ünü bekle dedi 14. gün test yaptıralımmı dedim bakarız dedi gülerek. benimki de sakin garantici bi dr.
Kızlar galiba bu ay oldu benim:)) yarinsonuc gunüm ama ben dayanamadım sabah test yaptım evde iki çizgi çıktı gerçi ikinci çizgi çok silikti ama testin icinde silik bile çıksa ikinci çizgi hamilelik olduğunu gösterir diye yaziyo esimle baktık kaldık nanamiyoruz tabii çok hüsran yasadık çünkü karar aldık cumartesiye kadar bekliyelim dedik Allahım hayırlısını verir inşallah...
cnm inşallahcanım belirtiler benle aynı.adet sancısıda olursa hiç korkma.şimdiden uyarayım.sancı olur ama kırmızılar gelmez
şimdi sitede yazılanları okuyorum..
bu gün beşinci günüm....
göğüslerde değişiklik olurmuş. falan..
belde ağrı oluncada tutmazmış.. falan..
benim aşılamam tutmadı kesin..
kasığımda sancım var.. ve göğüslerimde tık yok..
şimdi sitede yazılanları okuyorum..
bu gün beşinci günüm....
göğüslerde değişiklik olurmuş. falan..
belde ağrı oluncada tutmazmış.. falan..
benim aşılamam tutmadı kesin..
kasığımda sancım var.. ve göğüslerimde tık yok..
inşallah hamilesindir sana bişey soracam bende aşılama için menegon vuruluyom ayın 9undan beri devam ediyom meğer ben geç yumurtluyormuşum sen kaç kutu iğne vuruldun benim 4. kutum inşallah başka gerekmez muhtemel pazartesi olurmuşum inşallah başka aksilik çıkmaz...
yaaa duurr sende ona bakarsan bizimkilerde tutmadı. net bi belirti yok
şöyle düşün normal ilişkiyle hamile kalsaydın adetin gecikinceye kadar farkında olmayacaksın.gecikince test yapınca cıkacaktı öyle düşün..
kalbinide bozma. allahtan baskası bilemez şu anda sonucu..dua et cnm hepimiz için.a.s.
Slm kizlar bu gun Test yaptim dun tertmiz negativ cikti daha erken belki diyerekten yapt im à
ama cok rahatladim inanin. Merak yedi bitirdi beni simdi her seye hazirim
meldiiii nerdesin bak ilk haberimiz geldiiii :)))
ay ne kafiye ama :)))
Cok garip duygular içindeyim yine olmadıysa bosa umutlanmak istemiyorum çünkü.Sanırım doktorun ağzından duyncaya kadar inanamiycam...ikinci çizgiyi gördüğüm an heryerim titredi bı anda inşallah bu kez olmuştur.
test yaptın mı senin belli oldumu... belli olunca yaz olurmu merak ediyorum..
ne adaklar adadım ne dualar ediyorummmmm.canım ya beklemek ne zor..
yürüdüğümde canım çok yanıyor hiç bişey yapamıyorum benim rahmim ters acaba ondan mı bukadar ağrım var hay allah..
Slm kizlar bu gun Test yaptim dun tertmiz negativ cikti daha erken belki diyerekten yapt im à
ama cok rahatladim inanin. Merak yedi bitirdi beni simdi her seye hazirim
Cok garip duygular içindeyim yine olmadıysa bosa umutlanmak istemiyorum çünkü.Sanırım doktorun ağzından duyncaya kadar inanamiycam...ikinci çizgiyi gördüğüm an heryerim titredi bı anda inşallah bu kez olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?