Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

süper... hayırlısı ile bebekini kucağınada alırsın..:hulya:

Bende mayıs ayında aşılama yaptıranlardanım
Hiç bir ağrım sızım yok.

nezaman yaptırdın ayın 13 de yaptırdım 3 günündendir sağ tarafımda ağrı var, ağrım oldukça midem bulanbulan oluyor ve aldığım progerstron ilacından uykum var sersem gibiyim ve tansiyonum çok düşük... bu ilacı günde 3 kez alıyorum..

inşallah emeklerimmiz beklentilerimiz boşa gitmez.. benim ilk aşılmam okuduğum kadarı ile çoğu kimse ilkinde tuturamamış..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım doktorlar 14.gün demesinin sebebi değer iyice yükselsin birdaha test yaptırmaya gerek kalmasın diye.benim ilk aşılamamda 12. gün 27 çıkmıştı 14.gün tekrar istedi 70 çıkmıştı onun için geç yaptırtıyorlar.benim doktor 12.gün çıkar ama 14.gün daha yüksek garanti ondan diyoruz dedi

canım belirtiler benle aynı.adet sancısıda olursa hiç korkma.şimdiden uyarayım.sancı olur ama kırmızılar gelmez

ayyy cnm hadi gözünaydın inşallah kesinleşir ve sağlıkla kucağınada alırsın.
cok sevindimmm .... darısı bizlere olsun sırayla pozitifler gelmeye başladı.allahım devamını getir ne olur
ayyy ağlıycam yaa cok heyecanlandımm..:dance:

canım belirtiler benle aynı.adet sancısıda olursa hiç korkma.şimdiden uyarayım.sancı olur ama kırmızılar gelmez
cnm inşallah
bişey söyliycem alt karnımın soluna doğru hızlı hareket ettiğimde yorulduğumda öksürürken falan bi batma gibi sancı gibi tuhaf bişey hissediyorum arada. olabilirmi sence??akannehir

meldiiii nerdesin bak ilk haberimiz geldiiii :)))

ay ne kafiye ama :)))

şimdi sitede yazılanları okuyorum..

bu gün beşinci günüm....

göğüslerde değişiklik olurmuş. falan..

belde ağrı oluncada tutmazmış.. falan..

benim aşılamam tutmadı kesin..

kasığımda sancım var.. ve göğüslerimde tık yok..

inşallah hamilesindir sana bişey soracam bende aşılama için menegon vuruluyom ayın 9undan beri devam ediyom meğer ben geç yumurtluyormuşum sen kaç kutu iğne vuruldun benim 4. kutum inşallah başka gerekmez muhtemel pazartesi olurmuşum inşallah başka aksilik çıkmaz...

yaaa duurr sende ona bakarsan bizimkilerde tutmadı. net bi belirti yok
şöyle düşün normal ilişkiyle hamile kalsaydın adetin gecikinceye kadar farkında olmayacaksın.gecikince test yapınca cıkacaktı öyle düşün..

kalbinide bozma. allahtan baskası bilemez şu anda sonucu..dua et cnm hepimiz için.a.s.

inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim yumurtlama problemim yoktu. adetimin 3. günü klomen kullandım 12. günü pregly iğne 2 tane vurdum 36. saattede aşılama yapıldı..

inşallah rast gelmiştir..

ben siteyi okuduça gerildim tutanları okuyorum onların belirtileri bende yok.. off: kasığımda ağrı ve sersem gibi olmaktan bi değişiklik yok..

umarım senin rast gelir canım.:Saruboceq:

sağol canım allah allah ben 30 günde bi adet olduğum için geç yumurtluyormuşum doktorda şaşırdı iyide anlaşılmaz bişeymiki bu neyse bozma moralini inşallah hamilesindir :Saruboceq:

test yaptın mı senin belli oldumu... belli olunca yaz olurmu merak ediyorum..

ne adaklar adadım ne dualar ediyorummmmm.canım ya beklemek ne zor..

yürüdüğümde canım çok yanıyor hiç bişey yapamıyorum benim rahmim ters acaba ondan mı bukadar ağrım var hay allah..

Slm kizlar bu gun Test yaptim dun tertmiz negativ cikti daha erken belki diyerekten yapt im à
ama cok rahatladim inanin. Merak yedi bitirdi beni simdi her seye hazirim

meldiiii nerdesin bak ilk haberimiz geldiiii :)))

ay ne kafiye ama :)))

Cok garip duygular içindeyim yine olmadıysa bosa umutlanmak istemiyorum çünkü.Sanırım doktorun ağzından duyncaya kadar inanamiycam...ikinci çizgiyi gördüğüm an heryerim titredi bı anda inşallah bu kez olmuştur.

slm arkadaşlar ben size bişey sorcam aşılama olmadan önce hsg istiyomu dr.??? ınşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip eder.şimdiden cvp için teşekkürler...

Walla 7 Mayis sabah 9 da hayatim daha erken ama cok rahatladim heycanimi dindirdi ama umudumu yitirmedim su an telden yaziyorum tam detayli yazamiyorum aksama bilgisayardan yazisiriz

yok cnm daha benim sonucum cıkmadı bugün 11.günüm
bu haftayı doldururum gibi geliyor.
hayırlısı cnm cok kendini takip etme.stres yaparsın.

Slm kizlar bu gun Test yaptim dun tertmiz negativ cikti daha erken belki diyerekten yapt im à
ama cok rahatladim inanin. Merak yedi bitirdi beni simdi her seye hazirim

bende sabah test yaptım tabikide negatif. daha erken cnm takma kafana. artık beklemekten başka caremiz yok.

umutlanma ama olumsuzda düşünme.silik cıkanlar genelde pozitif sayılıyor.
inş. tersi olmaz. cnm haber ver sonucun kesinleşince yarını dörtgözle bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…