ben bişey soracam arkadaşlar kusura bakmazsanız eğer doktorunuz aşılamadan sonraki gün ve adet oluncaya kadarki dönemde bir var bir yok cinsel ilişki önerdimi..
benim doktorum önerdi..
nedeninide aşılama için vurulan ilaçlar 10 günde vucuttan atılıyormuş ve aşılama ile yakalayamazsak normal yolla olsun diye
ilişkiden sonra 40 dak ayakların havada olsun dedi..
bide limonata ve aspirin içme dedi..
sizlere neler önerdi doktorunuz...
13.gundeyin cnm..ama adetten 4 gun once hamilelik belirtisi veren test kullandim o yuzden olmamma ihtimali yuksek diye dusunuyorum benim dr pavic isvicrede ilk yapanlardan tecrubesi söz konusu olamaz diye biliniyor evet haklisin asilama sansida cokn dusuk ama umut dunyasi be cnm
kızlar kimse yok mu aniara nerdesinn..
benim biraz umudum kırıldı.anira bana demiştiki çatlatma iğnesinden 14 gün sonra regli olunuyor. benimde kafama takıldı internetten araştırdım evet bir dr hastaına verdiği cevabı buldum tıbben bu iğeden 14- 15 gün sonra adet olunurmuş.
şimdi benim adetim iki gün gecikince ben içten içten bayağı umutlanmaya başlamıştım,
fakat ben çatlatma iğnesini 3 mayısta olmuştum ama 11 mayısta bir iğne daha vuruldum dr vermişti. şimdi ikinci iğneyi baz alırsak zaten benim daha bir hafta regli olmamam lazım bu durumda bilmiyorum kafam çok karıştı ilk iğnenin tarihini mi baz alıcam ikinci iğneyimi. yada ikinciisde aynı şekilde regliyi 14 gün aha ötelermi..
herkese merhaba..dün giremedim nete..şimdi girince dedim kızlardan + sonuçlar görcem diye..hala test yapan yok.yarın takip etmeye çalışırım artık.nette bi arıza oluşuyo,girebilirim umarım.benim 9.günüm bitti.bende tabii tık yok.
meldi ve aren inşallah + olacak sonuçlarınız..merakla ve heycanla bekliyoruz.dualarım sizinle.
bugün lütfen bana dua edin kızlar çok ihtiyacım var..bugün şafak sonnnn.bu bile iyi biliyomusun iyi veya kötü. ama bu belirsizlik sona erecekk.allah yarımcımız olsunnn
kızlar bugün aşılamanın 15.günü ama adet belirtileri olduğu için test yapmıyorum. bekleyeceğim.
kızlar bugün aşılamanın 15.günü ama adet belirtileri olduğu için test yapmıyorum. bekleyeceğim.[/QUOT
benim adet dönemim hep 2 öne gelir.. eğer seninde öyleyse aslında 17 günün olmaz mı?
çok heycanlandım şimdi..
benim normal adetim aşılama olmasaydım 19 yada 20 mayıs olurdu. yani bugün yada yarın. ama çatlama aşılama olunca 2 hafta sonra adet olmazsan gel test yapalım dedi. 5 mayısda olmuştum. ama işte belki kullandığım jel etkisi ile yada klomen kist falan yapmış olurda gecikebilir düşüncesi ile bekliyorum. zaten 3 gündür karnım sancılanıyor adet olacakmışım gibi.
benim normal adetim aşılama olmasaydım 19 yada 20 mayıs olurdu. yani bugün yada yarın. ama çatlama aşılama olunca 2 hafta sonra adet olmazsan gel test yapalım dedi. 5 mayısda olmuştum. ama işte belki kullandığım jel etkisi ile yada klomen kist falan yapmış olurda gecikebilir düşüncesi ile bekliyorum. zaten 3 gündür karnım sancılanıyor adet olacakmışım gibi.
dediğim dua bunlar tesbihat yapabilirsiniz ben 100 tane okumaya çalışıyorum birde yusuf süresi okuyorum..
Hz. Zekeriya''nın Duaları Kuran''ın üç ayrı suresinde Hz. Zekeriya''nın dualarından bahsedilir. Yaşı ilerlemiş olan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için Allah''tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve Allah''a duada bulunmuştur:
Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: "Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana kendi katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl." (Meryem Suresi, 3-6)
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38 )
Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu: "Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya Suresi, 89)
Ayette Hz. Zekeriya''nın Allah''a gizlice seslendiği bildirilmektedir. Bu, samimiyetin en büyük göstergelerinden biridir. Nitekim Allah, Kendisine bu tür bir samimiyet içinde çağrıda bulunan Hz. Zekeriya''nın duasını kabul etmiştir:
Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya''yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 90)
(Allah buyurdu:) "Ey Zekeriya, şüphesiz biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız." (Meryem Suresi, 7)
O mihrapta namaz kılarken, melekler ona seslendi: "Allah, sana Yahya''yı müjdeler. O, Allah''tan olan bir kelimeyi (İsa''yı) doğrulayan, efendi, iffetli ve salihlerden bir Peygamberdir." (Al-i İmran Suresi, 39)
Ayetlerin devamında bildirildiğine göre, Hz. Zekeriya Allah''ın duasına karşılık ileri yaşına rağmen kendisine bir erkek evlat bağışlamasına şaşırır. Kendisine müjdeyi ileten melek ise O''na Allah''ın kudretini hatırlatır:
Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek:) "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)
Önceki bölümlerde Allah''ın samimi kullarının dualarına onlar için en hayırlı olacak şekilde icabet ettiğini belirtmiştik. Ve Allah''ın içten çağrıda bulunan inananların tek dostu ve yardımcısı olduğunu da bildirmiştik. Allah, çocuk sahibi olması imkansız gibi görünen Hz. Zekeriya''ya da, samimi duasına icabet ederek salih bir oğul armağan etmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?