Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar ben size bişey sorcam aşılama olmadan önce hsg istiyomu dr.??? İnşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip eder.şimdiden cvp için teşekkürler...

evet hsg şart tüplerin kapalıysa asılama yapılamaz o yüzden acıkmı kapalımı baktır
hem bu filmden sonra hamile kalanlar var doğal yoldan

yarın manolya senin sonucunu öğrenmek için girmeye çalışıcam yarın izinliyimde ben.kendinize iyi bakın
dönüşte bir sürü pozitif duycam inş. öyle hissediyorum.

yarın manolya senin sonucunu öğrenmek için girmeye çalışıcam yarın izinliyimde ben.kendinize iyi bakın
dönüşte bir sürü pozitif duycam inş. öyle hissediyorum.

Canım ben de çok heyecanlıyım ama dusunmeyip sabretmeye calisicam yarın test yaptırmayı düşünmüyorum zaten sehirdisinda olucam.Geç olsun da güç olmasın inşallah...

Canım ben de çok heyecanlıyım ama dusunmeyip sabretmeye calisicam yarın test yaptırmayı düşünmüyorum zaten sehirdisinda olucam.Geç olsun da güç olmasın inşallah...

selam kızlarr..

manolyacım her ne kadar emin olasanda bize mutlu haberler vermsşsn. yalnız ben senin hamile olduğunu düşünüyürum çünkü kitlerde yapılan testlerde silik bile olsa ikinci çizgi oluşmuşsa hamilelik vardır denir, yani varken yok çıkabilir ama yokken var çıkamaz şeker... dolayısıyla ben pozitif düşünüyorum. ama ben seni asıl perşembe günkü kan testinden sonra bize coşku dolu vereceğin haber den sonra kutlucam dediğin gibi olaki gebelik yoksa boşuna hayal kurmayalım..ama dediğim gibi bence pozitif... bol şans fıstıkk

meldiiii nerdesin bak ilk haberimiz geldiiii :)))

ay ne kafiye ama :)))

bubuşummm napıyosun, ilk haber pozitif oldu ya her ne kadar kesin değilsede ben topiktekilerin çoğunun pozitifi görüceğine inanmaya başladım.
açılış iyi oldu. seninde öyle ovulasyonun gayet iyi çıktı. bu da çok olumlu bir haber...

Walla 7 Mayis sabah 9 da hayatim daha erken ama cok rahatladim heycanimi dindirdi ama umudumu yitirmedim su an telden yaziyorum tam detayli yazamiyorum aksama bilgisayardan yazisiriz

hayatım sen yine de dikkatli davran.. hiç belli olmaz daha sonuç için vaktin var. baksana başka topiklerde okuyurz reglisi geçmiş olmasına rağmen idrarda negatifi gördükten sonra kanda pozitif çıktığı yaşanıyor. değil ki seni dah günün var....

kontescim normal yolla hamile kalsa idin 5. gün belirti yaşıyacakmıydın, seb beşinci gün kendini dinleyecekmiydi. yaşadığımız. ilk hafta yaşanan bazı belirtiler kullandığımız hormon ilaçlarından, bazıları da psikolojik inan biz yaratıyoruz. ben de 50 çeşit belirti yaşadım...ama bu kadar kesin gözüyle olumsuz bakma...

umutsuzluk hepimizde var. benim reglim şu anda 2 gün geçti düşün ben hala umutlanamıyorum ilaçlardandır, psikolojiktir diye...

manolya83 umud ediyorumki her sey yolundadir ama belirtilerden birseyler yaszsan cok sevinirim ....ayrica meldi senden haber aliriz saniyordum ne yaptin???

manolya83 umud ediyorumki her sey yolundadir ama belirtilerden birseyler yaszsan cok sevinirim ....ayrica meldi senden haber aliriz saniyordum ne yaptin???

İnsallah canım ya daha kesin olmamakla birlikte ben de çok heyecanlaniyorum ben 5 Mayıs'ta oldum aşılamamı ve hemen 2 gün sonrasında göğüslerimde hassasiyet başladı koşarken inanılmaz sizliyo dokunamiyorum bile ara ara kasıklarım tas gibi sisiyo ve agriyo umarım tüm bunlar bebisimin etkisidir...

kızlar benim bugün aşılamamın 14. günü. meraktan ölüyorum. test yapmaya korkuyorum. ne zaman test yapsam aynı gün hep hastalanmışımdır.

ozgmrt canım ben bugün bütün gün toplantıdaydım aydına gittim.benim test günüm 20 mayıs. 4 mayısta aşılama olmasına rağmen benim dr 20 mayısta yaptır dedi. o nedenle boşuna ümitlenmek istemediğim için perşembeyi bekliyorum yarın son gün. perşembe günü sabah erkenden yaptırıcam inşelleh. ben aşılamadan önce 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum ertesi gğnde aşılam yapıldı. aşılamadan 7 gün sonra dr hangi amaçla verdi bilmiyorum ama bir çatlatma iğnesi daha verdi ovitrelle.o nedenle test tarihimi 20 mayıs ded heralde.

slm arkadaşlar,bende haziran ayında aşılama yaptırmak istiyorum eşimin sperm sayılarında sorun var,perşembe günü doktora gidicem ama şimdiden çok merak ediyorum ön bilgi olur bana eğer cvp veren olursa,şu anda adetimin 4. günü rahim filmi çektirmedim henüz ama aşılamaöncesi mutlaka çektirmek istiyorum,geçen ay gittiğim doktor benden prolaktin fsh pregestoron testlerini ,eşimdende spermlerin yüzde kaçının dölleme yeteneğini gösteren sperm testi istedi sonuçlarımızı alıp perşembe görüşmeye gidicez,merak ettiğim şey şu aşılama adetliyken mi yapılıyor yani haziran da yaptırabilirmiyim birde rahim filmi de sanıyorum adet bittikten 2 gün sonra çekiliyo ,bu ay hsg çektirip önümüzdeki ay acaba aşılama yaptırabilirmiyim?

aren benim regi tarihim 22 nisan ben başlangıçtan sonra her zaman 24-25 günde bir regi oluyoum. eğer aşılamnın veya ilaçların bir etkisi yokse reglim iki gün geçikti.

benim bugün akıntım falan hiç yok. dün biraz vardı sanki sürekli birşeyler akıyo gibi hissediyordum. göğüslerim biraz dolgundu o da gitti. sadece karnım biraz sancılanıyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…