Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BUBUS Bende nerelerdesin diye merak ediyordum grip hepimizin basindan gecti.gecmis olsun.Laparoskopi bende hic bilmiyorum ama bence eger doktoruna guvendiysen ve basari orani yuksek bir doktor ise ona guvenmek en dogrusu...insallah tup bebege gecmene gerek kalmaz ve bu islemden sonra hamile kalirsin canim...

Landarch canim dun tahlillerim yapildiktan sonra dogum kontrol hapini sordum hayir kesinlikle su anda degil sana cok az kullandirticam dedi onumuzdeki reglide ilk gun aricam ondan sonra soylicekmis bana ne yapmam gerektigini....
bu arada AREN demek ben hsg cekildim haha :))) ne cekildigimden haberim yok cok komik ama burda farkli adlandirmislar vallaha benim sucum yok :)))

kızlar bugün moralim çok bozuk uzun zamandır böyle olmamıştım. biliyordum regl olacağımı ama olunca çok üzüldüm. birde 3 gün erken geldi. hamile olmayı çok özledim o ultrasonda bebeği gördüğüm anlar aklıma geldi başkalarının hikayelerini okudum ağladım hep. birde haberlerde yeni doğmuş bir bebeği çöpe atmışlarya onu izledim zaten orda başladım ağlamaya. çok umtsuzum bugün hadi tüp bebektede olmasa onu düşünüp duruyorum şimdi.

Ay GULEM neler yasamissin boyle yaaaa cok cok gecmis olsun canim....ihmal etme sakin migdenide...insallah bu kadar eziyete birde tup bebekle ugrasmazsin kendliginden hamile kalirsin sen sIkinti olayinda hakkini doldurmussun bundan sonrasi hemencecik olsun insallah...

Canm suan telden yaziorm o yüzden birz bozk olablr yazdklrm, suam kendini böle uzerek bedenine eziyet ediyorsn.. Daha önce iki kez hamile kaldn, bu mekade kıymetli bir şey biliyormsn.. Tüp bebek son care değil ayrıca mucize de değil, sadece ihtimali arttıran bir araç. Su hayıt suyu müdür nedir su sıralar heryerde karşıma çıkıo lütfen deneyin. Ben hap kullandgm için yapamiorm.. Kendini topla, biraz simart..

sağolun kızlar..Allah beterinden korusun diyebiliyorum sadece, DEW cim mide ağrılarımda ameliyattan sonra geçti,midemde tespit ettikleri tabaka ciddi karın içi enfeksiyonlarda da görülebiliyomuş,zaten endometriozis tüpleri değil karın içini doldurmuş ve buna karın zarı iltihabı diyordu doktorum..ammeliyattan sonra çok şükür mide ağrılarım falan geçti..eşim bile bana psikolojik bunlar demişti kızlar,herkes yaşıyo adet olayını dedi bir keresinde..,hatta her adet olduğumda gebe kalamdığım için yaptığım bi psikolojik kriz olarak baktı,kendi ailem bile..çünkü adet dışında normaldim..velhassıl tekrarlama ihtimali %100 müş:)) bu olay ve romatoid artrit yüzünden yaşadığım ağrılar beni yaşlandırdı resmen:)) neyseeeeeeeeeee....Allah beterinden korusun....
LANDARCH;canım olsaydı bi şekilde bi doktorunun dikkatini çekerdi,bi çok kadın adet ağrısı çeker..aklına birde bunu sokma:)

canım,hayat çok adaletli değil maalesef.mantıklı bi yorum yapamıyorum,kabullendim diyorum bi anne bebek görmeyeyim..neden soruları başlıyo kafamın içinde..ben ne iyi bi anne olurdum,eşim ne iyi bi baba olurdu.ben sadece bi kesecik gömüştüm.pekte bişey anlamamışım kanamalı olduğumdan,buyüzden belkide aklıma bile gelmiyo tuhaf...sen yine gebe kalacaksın,inşallah onun gelişimini yazarsın..eskilerden bile duyarız ilk şu kadar düşürdü sonra şu kadarı yaşadı diye..illaki tedaviylemi yaşadılar..hayır..yaşayacakları vardı..

ahhh ahh canım ahhhhhhhhhhhhhhh.ilk aşılamamı mayıs 2010 da yapmıştım.şöyle bir nostaji yapayım dedim.senin yazdıgını gördüm çok üzüldüm cnm.rabbimm insaallah sanada banada bütün isteyenlerede önümüzdeki ay nasip etsin cnm.bende bugun regli oldum hernekadar insan olacagını bilsede üzülüyor....rabbim en kısa sürede yüzümüzü güldürsün canım

dew canım uzun zamandır görüşemiyorduk bu topikte yazıştıgınızdan haberim yoktu.sen neler yaptın nasıl gidiyor canım.

dew canım uzun zamandır görüşemiyorduk bu topikte yazıştıgınızdan haberim yoktu.sen neler yaptın nasıl gidiyor canım.

bebegim 01 evet cnm ya ben seni gorunce burda sasirdim ben seni baska bri bebegim ile karistirdim sanirim cunku o hamile kaldi sevindim durdum ve ben sen saniyordum sok oldum simdi....canim ben iyiyim yani olacagim insallah... 3 asilama da olmadi temmuzda baslamistim bende bu maceraya hatirlarsan ama olmadi ve ben tup bebek tedavisine basladim testlerim yapildi hersey tamam regli ile start verecegiz sen ne durumdasin peki?

Ay canim sen ne zaman yazdin boyle gormemisim cok uzuldum boyle mutsuz ve sinirin bozuk oldugunu gorunce zaten cabuk moralimiz bozulmaya musaitiz birde regli oldum diyorsun zaten regli donemi hassasiyetimiz fazla oluyor o yuzden iyice tavan yaptin demek ki...
lutfen uzulme gor bak hepimizin kucagi dolacak ben hepimiz cocuk yaptiktan sonra ortak bir sehir secip bir araya gelelim diyorum bir aile fotografi cektirelim ne dersiniz?
arencim kendine vucuduna bu sinir ve gerginligi yasatma lutfen.

aşılama yapılacağım bunun için hsg rahim filmi çektirmem gerekiyor? hsg çektiren var mı nasıl birşey?

SILVER21 ben dun cekildim HSG rahim filmini ..gozumdu cok buyuttum ama megersem gayet agrisiz zor olmayan bir islem cnm o yuzden korkulacam birsey yok....

canım insaallah tüp bebekle bebegine kavusursun canım.yanlışlık yok o hamile kalan bebegim benim canım.ama maalesef bebegimin kalp atışları durdu onu kaybettim canım.rabbim büyük ümidimizi kesmeyelim.rabbim neyler neylerse güzel eyler canlarım....her şerde bir hayır vardır...

aşılama yapılacağım bunun için hsg rahim filmi çektirmem gerekiyor? hsg çektiren var mı nasıl birşey?

ben çektirdim canım.agrısızdı canın öyle korkuttukları gibi deil yani.ben hamile kaldım ve maalesef kürtajla aldılar canım.kürtajdan sonrada hsg yapılıyormuş.ben ayın 25 inde randevu aldım ozaman gidip yapılacak canım.yine

günaydın kızlar
geçmişi biraz okudum , ne güzel hepiniz bir yola girmişsiniz , inşallah hepiniz , herkez emeğinin karşılığını alır.

bubuş canım inşallah senin için bu operasyon hayırlı olur , vesile olur , benim bu konu ile ilgili hiç bir bilgim yok acıkcası ama gülem okadar güzel açıklamışki, benimde adetlerim ağrılı oluyor ama herkezde aynı şeyler geçerlimidir bilmiyorum.Ayrıca işini iyi yapan dr bulmak çok önemli , ben bu konuda kendimi çok şansız görüyorum , belkide benim tahamülsüzlüğüm oldu neyse.hangi dr gidiyorsun sen canım.

landarcım , dewwcim inşallah tüpde bize umut olursunuz , son uğraşlarınız olur inşallah.landarc sen tüp bebek için nereye gidiyordun, bu gidişle bende tüple devam edicem herhalde, artık dayanacak gücüm kalmadı.
kendimden bahsedecek olursam , hatırlarmısınız bilmiyorum ama ben en son yeni dr gittmişdim , serophene ilaç kullanmaya başşlamışdım, kullandım iki paket kullandım , çok şükür yumurtalarım büyüdü sağ tarafda 1 büyük 2-3 küçük olmak üzere yumurtalar oldu ,büyük olan yeterliydi zaten bizim için ,bu pazartesi çatlatma iğneside oldum , herşey çok güzel ama gel görki , birlikte olmak mecburi olunca olmuyor , her seferinde de zorla oldu , bu sefer çatlatma iğnesini vurdurduğumuz gün birlikte olduk , salı günü malesef bişey yapamadık , dünde bişey yapamıyordukki , büyük kriz sonrası oldu , bıktım artık ,isyan etmiyorum ama ben elimden geleni yaparken o neden olmuyo diyip arkasını dönüp yatıyor , neden mücadele etmiyor, çünkü ben suçluğum benim çocuğum olmuyor ................... neyse çok uzattım kızlar kusura bakmayın

cnm çok geçmiş olsun. zor şeyler yaşamışsın zaten her gittiğinde aa buda varmıs olayı beni acayip geriyor.
ne güzel anlatmıssın. kafamdaki bütün soruları cevapladın süpersin.
cnm ben ilişkide ara sıra ağrı hissediyorum. ama kendimi bildim bileli adetlerim aşırı ağrılı geçer.ve çok fazla parça düşürürüm. yıllardır dr lar yapısal yapısal diye hiç ilgilenmediler. şimdi daha iyi anlıyorum uzmanlıkları olmadığı için anlamadılar. birde mesela adet kanamam devam ederken yumurtlama akıntısına benzer bir yapışkan bişey gelir benden. tabi kanama olduğu için pek umursamadım ama şimdi öğrendikçe onunda bir belirti olabileceğini düşünüyorum. bende karar verdim cnm kesinlikle parayı hemen hazırlayıp gidip yaptırıcam ameliyatı. dediğin gibi sonra keşke olsaydım demektense.
çok sağol cnm desteğin için.

bubuş nereye yaptıracaksın laparoskopini.

BEBEGIM yaaaaa cok uzuldummmmmm ne kadarda sevinmistim varya temmuz topigimizden bri hamile cikti diye (( ama bak bebegim demek hamile kalabiliyorsun kendi kendine bir daha olacak eminim bu sefer sana tutunmasi icin belki yatacaksin daha dikkat edeceksin kendine....dualarim seninle cnm

ARENCIM bugun nasilsin?

KEKCB hosgeldin sende ozlettin kendini....kizma kocana onalrinda uzerinde buyuk baski var aslinda sadece biz kadinlar kadar acik yasyamiyorlar Sali gunu HSG cekildi bana ben tabi heyecan yaptim nasil bisey filan diye esim cok gergin degil sandim tabi olan ban aoluyor size bisey yok diye icimden geciriyordum ki aksam evde baktim sIk sIk tuvalete gidiyor ne oldu sana bu kadar wcye gidiyorsun dedim ishal olmus megersem stresten oldum bugun farkinda olmadan acayip gerilmisim demez mi?!yani ben ne dusundum bak o ne yasamis megersem o yuzden kizma kocana sana belli etmiyordur sen daha da uzulme diye....
birde bu birlikte olma isi gorev haline dondugu an cok fena eminim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…