kızlar bende biran önce başlamak istiyorum artıkç eşimi ikna etsemde 1-2 ay içinde başlasak. haftaya regl olurum, 1 dönem daha bekleyip başlasam ne güzel olur.
ARENCIM bencede esinle bir an evvel konus eger bir engeliniz yoksa zaman kaybetme cok garip bir duygu ama karar vermek insani cok hafifletiyor yani bu yola girmsi olmak bile beni hafifletti biliyorum sende su his var tup bebek son sansimiz hani belki kendiliginden olur o hep yedekte dursun hissi var aslinda hepimizde var ama inan tup bebek karari ve arkasindna gelen ilk adimlar insani gun gectikce daha cok rahatlatiyor...eminim Landarch da benimle ayni sekilde hissediyoru meldicimde yasamistir bu hisleri....Meldi sesin solugun cikmiyor nasilsin?dinlenme surecin nasil geciyor?
Sali buyuk gun benim icin testim var heyecanliyim bilmedigim birsey diye huzursuzum acikcasi....dua edin benim icin hersey yolunda gitsin tup bebege bir engel cikmasin insallah...
hepinizin sevgililer gununu kutluyorum...iyi haftalar sekerler....
slm canım ya nasılsın demek bellı oldu tarıh ay cok heycanlı ya bende ucuncu asılamadan vazgectım tup dusunuyorum sen nerede yaptırıyon ıstanbul tupu arastırdım gayet olumlu seyler duydum zaten ben mayıs gıbı dusunuyorum ama fıyat konusunda bı bılgım yok sen ne kadara yaptırıyon canım benım esımde sperm acısından hıc sorun yok sorun benım yumurtalarda hıc yok neredeyse cok kucuk 1.5 mm mınıccık sızce benım tupte sansım warmı buda olmasza o zaman yıkılırım dayanamamkendıne ıyı bak canım heyecanla beklıyorum senın surecını nasıl gecıcık herseye anlat tecrube kazanalım:90:
selam kızlar. ben bu ralar çok yoğunum cumartesi bile toplntım vardı. çok giremiyorum arada sizi okuyup çıkıyorum. herkes yeni bir heyecana başlamak üzere. aren, dew, landarch, tüpe başlayacaklar yakında. ben bir kaç ay dinlenip başlaycaım ki hiç birimize gerek kalmaz inşallah. herkese bol şans diliyorum.
sabah eşimle kahvaltıya gittik yan masada küçük bir kız bebek vrdı on aylıkmış nasıl sevimli sürekli bize gülüyor içim gitti. allahım dedim ben nasıl bu kadar bu işi erteledim. nasıl böyle bir hata yaptım. on yıldır aklım nerdeydi. deyip deyip durdum. hayırlısı buymuş .
neyse hepinizi öpüyorum.
sevgiler..
canm bende bazen kendime kızarken buluyorum kendimi, neden ewlenir ewlenmez bebek yapmadık, neden ödüm koptu bukadar hamile kalmaktan die.. ama sonra mantıklı düşünücnce biiz o zamanlar hazır değildik ve eğer kazara falan bebek olsa idi çok mutsuz olurdukk, belki ewliliğimiz tehlikeye girerdi, ya da başka şeyler.. doğru zaman bu zamanmış, ayrıca rezerv falan pek inanmıyorum pek nedense.. bana da acele et falan demişlerdi tam bir yıl önce.. ewet belki yaşıtlarımıza göre erken menepoza girecez ama o zamana kadr zaten çoluklu cocuklu oluruz
canım farketmez olurmuyuz. okul tatil ya eşinin yanındasındır diye düşündüm. aşılamada bulamadığımızı inşallah hepimiz sırayla tüp bbekte buluruz.herkese merhaba..15 gündür yoktum,kimsecikler farketmedimi yokluğumu:)
nasılsınız kızlar..
landarch ve dew tedavileriniz hayırlı olsun..aşılama geçirilmesi gereken bi basamak bencede ama sanırım artık tüp bebekle devam edecek çoğumuz..bende 3.aşılamayı denemiycem,direk tüp bebek..biliyorsunuz benim vücudum geri sayan bi bomba gibi..endometriozis her adetimle dahada ilerleyecekmiş..benim sorunumda vakitsizlik.okul kapanınca başlycam hemen.inşallah geç kalmam..
sohbetlerinizi okudum,bi olumlu bakış hakim hepinizde:) sevindim..kısır bi döngü gibi gidip gelen bi moralle yaşıyoruz değilmi:) ben eşimden de uzaktayım artık...tatili iyi değerlendirdik işin açığı,ama eşimdede morfoloji ve hareket skıntısı var..yaza kadar NORMAL olmak için dua ediyorum artık..bu arada kandiliniz mübarek olsun..dualarım hepimiz için..
Kizlar,
Iyi haftalar hepinize..GULEM hosgeldin cnm fark etmezmiyiz yoklugunu hic bu ara BUBUSta yok ortada ozletmeyin kendinizi cok...
kizlar size daha once sordum mu hatirlamiyorum ama benim kafami tek embriyo cift embriyo olayi cok kurcaliyor...tek mi koysam cift mi?MELDI biliyorum dew sansin varsa cift koy diyeceksin ama benim icimde bir his varki eger cift koyarsam ikiside tutacak gibi geliyor tabi ben bu kadar cocuk diye delirirken aman cift istemem dedigimi sanmayin sakin allah bana kac verirse versin basimin ustunde tasirim cok mutlu olurum ama isin diger kismi amerikada hickimsemin olmamasi yani annem kayinvalidemler herkes bana cookk uzakta burda ve ben kocam ikimiziz ve cok yogun bir calisma hayatimiz var hadi tamam isi birakacagim nasil olsa ama 2 tane bebege tek basima nasil bakarim diye endiseliyim?!sizce tek embriyo koydurtursam basari orainimi cokmu dusurmus olurum ne dersiniz?onerilerinize ihtiyacm var acikcasi....
Kizlar,
Iyi haftalar hepinize..GULEM hosgeldin cnm fark etmezmiyiz yoklugunu hic bu ara BUBUSta yok ortada ozletmeyin kendinizi cok...
kizlar size daha once sordum mu hatirlamiyorum ama benim kafami tek embriyo cift embriyo olayi cok kurcaliyor...tek mi koysam cift mi?MELDI biliyorum dew sansin varsa cift koy diyeceksin ama benim icimde bir his varki eger cift koyarsam ikiside tutacak gibi geliyor tabi ben bu kadar cocuk diye delirirken aman cift istemem dedigimi sanmayin sakin allah bana kac verirse versin basimin ustunde tasirim cok mutlu olurum ama isin diger kismi amerikada hickimsemin olmamasi yani annem kayinvalidemler herkes bana cookk uzakta burda ve ben kocam ikimiziz ve cok yogun bir calisma hayatimiz var hadi tamam isi birakacagim nasil olsa ama 2 tane bebege tek basima nasil bakarim diye endiseliyim?!sizce tek embriyo koydurtursam basari orainimi cokmu dusurmus olurum ne dersiniz?onerilerinize ihtiyacm var acikcasi....
herkese merhaba..15 gündür yoktum,kimsecikler farketmedimi yokluğumu:)
nasılsınız kızlar..
landarch ve dew tedavileriniz hayırlı olsun..aşılama geçirilmesi gereken bi basamak bencede ama sanırım artık tüp bebekle devam edecek çoğumuz..bende 3.aşılamayı denemiycem,direk tüp bebek..biliyorsunuz benim vücudum geri sayan bi bomba gibi..endometriozis her adetimle dahada ilerleyecekmiş..benim sorunumda vakitsizlik.okul kapanınca başlycam hemen.inşallah geç kalmam..
sohbetlerinizi okudum,bi olumlu bakış hakim hepinizde:) sevindim..kısır bi döngü gibi gidip gelen bi moralle yaşıyoruz değilmi:) ben eşimden de uzaktayım artık...tatili iyi değerlendirdik işin açığı,ama eşimdede morfoloji ve hareket skıntısı var..yaza kadar NORMAL olmak için dua ediyorum artık..bu arada kandiliniz mübarek olsun..dualarım hepimiz için..
ah kızlar canım çok sıkıldı. çok garip duygu insan hem seviniyor hem üzülüyor. daha 1,5 ay önce evlenen bir arkadaşım bugün hamile haberi veriyor bana. evlendiği ilk hafta hamile kalmış. çok garip oldum yine umutsuzluğa düştüm.
ah kızlar canım çok sıkıldı. çok garip duygu insan hem seviniyor hem üzülüyor. daha 1,5 ay önce evlenen bir arkadaşım bugün hamile haberi veriyor bana. evlendiği ilk hafta hamile kalmış. çok garip oldum yine umutsuzluğa düştüm.
canm hoşgeldinnn.. hiç unuturmuyuz seni aşk olsun. canm tatili sıkı çalışarak değerlendirmenin çok iyi olmuş, biliyorsun ki sen böyle disiplinli çalışma ile hamile kalmıştıncanm aklıma ne geldi eşinle ayrı olduğun aylarda doğum kontrol hapı kullansan endometriozisi baskılamış olursun, gerçi sen daha iyi bilirsin mesleğin gereği..
canm bende yumurtalık zayıflığı varmış, yumurta gelişiyor fakat çatlasammı çatlamasammı diye düşünürken adet oluyormuşum :))) doktorumuz bizim anlayacağımız dilden böle anlattı.. bir de sağda ve solda yeterli sayıda yumurta yokmuş, o yüzden dondurmayı geçtim bir tane kaliteli emrbiyom olsa şükredicem..
dew cim lütfen şansın varken 2 hatta 3 tane embriyo koydur.. ve hayırlısı için dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?