ARENCIM bugun nasilsin?
KEKCB hosgeldin sende ozlettin kendini....kizma kocana onalrinda uzerinde buyuk baski var aslinda sadece biz kadinlar kadar acik yasyamiyorlar Sali gunu HSG cekildi bana ben tabi heyecan yaptim nasil bisey filan diye esim cok gergin degil sandim tabi olan ban aoluyor size bisey yok diye icimden geciriyordum ki aksam evde baktim sIk sIk tuvalete gidiyor ne oldu sana bu kadar wcye gidiyorsun dedim ishal olmus megersem stresten oldum bugun farkinda olmadan acayip gerilmisim demez mi?!yani ben ne dusundum bak o ne yasamis megersem o yuzden kizma kocana sana belli etmiyordur sen daha da uzulme diye....
birde bu birlikte olma isi gorev haline dondugu an cok fena eminim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz...
BEBEGIM yaaaaa cok uzuldummmmmm ne kadarda sevinmistim varya temmuz topigimizden bri hamile cikti diye(( ama bak bebegim demek hamile kalabiliyorsun kendi kendine bir daha olacak eminim bu sefer sana tutunmasi icin belki yatacaksin daha dikkat edeceksin kendine....dualarim seninle cnm
cnm çok geçmiş olsun. zor şeyler yaşamışsın zaten her gittiğinde aa buda varmıs olayı beni acayip geriyor.
ne güzel anlatmıssın. kafamdaki bütün soruları cevapladın süpersin.
cnm ben ilişkide ara sıra ağrı hissediyorum. ama kendimi bildim bileli adetlerim aşırı ağrılı geçer.ve çok fazla parça düşürürüm. yıllardır dr lar yapısal yapısal diye hiç ilgilenmediler. şimdi daha iyi anlıyorum uzmanlıkları olmadığı için anlamadılar. birde mesela adet kanamam devam ederken yumurtlama akıntısına benzer bir yapışkan bişey gelir benden. tabi kanama olduğu için pek umursamadım ama şimdi öğrendikçe onunda bir belirti olabileceğini düşünüyorum. bende karar verdim cnm kesinlikle parayı hemen hazırlayıp gidip yaptırıcam ameliyatı. dediğin gibi sonra keşke olsaydım demektense.
çok sağol cnm desteğin için.
hımm tamam cnm sorarım gidince. bende inş. hayırlısıyla bi olsaydım ameliyatı genel anestezi ya biraz tedirginim..
rica ederim canım,birbirimizden çok şey öğreniyoruz.çeken anlıyo tabii ki..bak mesela sen söyleyince bişey geldi aklıma,önemlimi bilemiyorum,ama benimde kürtajdan sonraki adetlerimde kanın içinde şeffaf akıntıda oluyo.ayrıca adet günüm ve miktarım azaldı..ama ameliyat öncesi böyle bişey yoktu,çokta önemsememeye çalışıyorum..doktoruna bunu sorarsan bende fikir edinmiş olurum:))
canım benim açıkçası tüp bebek olayı beni çok geriyor,hadi olmazsa diye. yada tutup sonrası olumsuz olursa. kendimi böyle köşeye sıkışmış çaresiz hissediyorum. dün muhteşem yüzyılı izliyormusun bilmiyorum orada yeni doğan bebeğe içim gitti resmen.
hımm tamam cnm sorarım gidince. bende inş. hayırlısıyla bi olsaydım ameliyatı genel anestezi ya biraz tedirginim..
Kizlar,
Iyi haftalar hepinize..GULEM hosgeldin cnm fark etmezmiyiz yoklugunu hic bu ara BUBUSta yok ortada ozletmeyin kendinizi cok...
kizlar size daha once sordum mu hatirlamiyorum ama benim kafami tek embriyo cift embriyo olayi cok kurcaliyor...tek mi koysam cift mi?MELDI biliyorum dew sansin varsa cift koy diyeceksin ama benim icimde bir his varki eger cift koyarsam ikiside tutacak gibi geliyor tabi ben bu kadar cocuk diye delirirken aman cift istemem dedigimi sanmayin sakin allah bana kac verirse versin basimin ustunde tasirim cok mutlu olurum ama isin diger kismi amerikada hickimsemin olmamasi yani annem kayinvalidemler herkes bana cookk uzakta burda ve ben kocam ikimiziz ve cok yogun bir calisma hayatimiz var hadi tamam isi birakacagim nasil olsa ama 2 tane bebege tek basima nasil bakarim diye endiseliyim?!sizce tek embriyo koydurtursam basari orainimi cokmu dusurmus olurum ne dersiniz?onerilerinize ihtiyacm var acikcasi....
arencim canim inan ayni endise bendede var hemde nasil var...ne hastalikli insanlar biliyorum tup bebek ile cocuk sahibi oldular ya benim biseyim yokken olmazsa diye cok korkuyorum ama denemeden bilemem... korku nereye kadar surecek ki?!denemedigim birseyden korkmak dogru degil dedim ve karari mi verdim...
diziyi izliyorum bende o ne seker bir bebebkti yaaaa yemek istedim ben oyle bebek gordugumde ekranda kokusunu duyuyormusum gibi geliyor....
ARENCIM bugun nasilsin?
KEKCB hosgeldin sende ozlettin kendini....kizma kocana onalrinda uzerinde buyuk baski var aslinda sadece biz kadinlar kadar acik yasyamiyorlar Sali gunu HSG cekildi bana ben tabi heyecan yaptim nasil bisey filan diye esim cok gergin degil sandim tabi olan ban aoluyor size bisey yok diye icimden geciriyordum ki aksam evde baktim sIk sIk tuvalete gidiyor ne oldu sana bu kadar wcye gidiyorsun dedim ishal olmus megersem stresten oldum bugun farkinda olmadan acayip gerilmisim demez mi?!yani ben ne dusundum bak o ne yasamis megersem o yuzden kizma kocana sana belli etmiyordur sen daha da uzulme diye....
birde bu birlikte olma isi gorev haline dondugu an cok fena eminim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz...
haklısın bende daha önce bayılmamıştım..çok korktum canım..ama bi an önce olmak istediğimden sabırsızlanıyodum.hatta aynı gün arka arkaya 11 kişiyi ameliyat etmiş doktor.hepimiz infertilite hastasıydık.en sona 6 kişi kaldık,hazırladılar bizi..çok komikti..kolumuzda serumlar,üzerimizde ameliyat önlükler..sohbet ettik.güldük,kimimiz ağladı..saatlerce bekledik..o kadar sıkılmışttıkki beklemekten, odaya gelen personele beni götür diye yalvarıyorduk,gönüllüler önden gitti.beni almaya gelen personel sedye yok yürürmüsün dedi,yürüdüm,yalınayak,galoşla..dondum..ameliyathane temizlenecek otur bi kenara bekle dediler..oturdum,önümden çıkan arkadaşı götürdüler..bana hadi çık masaya dediler.bende çıktım..anlatacakçok şey var..ama şükürler olsunki bu ameliyatı oldum..senin bebeğinde bu ameliyattan sonra kendiliğinden gelebilir..çok kişide işe yarayan bi operasyonmuş çünkü..
KIZLAR ömür taşkın diye aratın,okuyun demiştim..okumadınızmı....yorum yapan olmadı......
seninle konuştuktan sonra dahada bir kararlı oldum. bir an önce hazırlıkları tamamlayıp yaptırmak istiyorum.
gulem cnm sen özel hastanede olmadınmı neden o kadar eziyet ettiler size. günah ya yaşattıkları psikolojiye bak. çok geçmiş olsun.birde cnm ne kadar ödedin. dr benden oda anestezi vs. herşey içinde 2750 istedi özel hastane yüksekmi sence?
bi ara fırsat bulursam bakıcam o dr ada. merak ettim bende.
bubuş canım sen mayadamı olacaksın laparoskopini.
aslında başkente gitsen oranın infertilite bölümünde prof.dr.haydar bülent zeyneloğlu var. oraya gitsen eminim çok daha uygun fiyata yaptırmış olursun.
Omur taskini okudum ay saka gibi Gulem sen simdi bu sahtekar adamami ameliyat oldun sok oldum...
yok cnm maya değil güven hastanesinde olacak ameliyat. dr um centrum tüp bebek merkezi dr u.
şu anda ameliyat şartları ve bu ameliyatın aletleri açısından güven iyi durumda dedi. o hastaneyle anlaşmalı çalıştığı için orada yapmak istiyor laparoskopiyi. bilmiyorum sil baştan bir dr a gitmek nasıl olur. şimdi ne diycem bana laparoskopi yapılması lazım sen yap mı diycem adam baştan sonuna kadar bir sürü şeyden geçirmezmi beni. birde madem o dr buna karar vermiş o yapsın demezmi? ayy kafam cok karısık zaten ne bileyim tatlım. nasıl daha uygun olur.
evet kızlar benim o adamı seçmemin tek sebebi tüp bebek merkezinin başında olmasıydı,eninde sonunda rapor işi için falan bi fakültede doktorum olsun diye düşünürken gastroloji uzmanıda kadın doğuma git deyince apar topar gittik..hemen ameliyat dedi,kendimi hocanın özel hastası sanarken bi baktım aynı gün 11 kişiyiz..adamın infertilite tedavisinde çıktığı yol aslında mantıklı,ben dedi içini görmeden tedaviye başlamam.o bu işlemi para için yaptı ama bende işe yaradı.ameliyattan sonraki ilk muayenemde karamsar bi hava yarattı ve ithal bi ilaç var senin yapılman lazım,paranız varsa size 1000 liralık ilacı 700 e yaparım dedi..eşimle bakıştık,tamam dedik napalım,verdik parayı,ilacı yanımda bile çekmedi belkide steril ilaç suyuydu...neyse biz çıkınca anladıkki yolunduk,2 aşılama dedi,aşılama takiplerini asistan yaptı kendi değerlendirdi..biliyosunuz ilki tutmamıştı ikinci için adetliyken gittiğimde hormonlarımdan şüphelenmiş kendisi ve gebe olabilir demiş,pozitif çıkınca,2 güne bi tahlil için gittik..bu sefer beni beklesinler demiş eşimle ikimizi çağırdı,eşim dediki bana bu para isteyecek..bende yok artık o kadarda değil dedim,eşime kapıyı kapat dedi,ve kanamalı olduğum için düşük olabilir,dış gebelik olabilir,büyük zarar görürsün vs..vs... korkuttu ve dışarda 2000 liralık bi ilaç var size 1500 e ayarlarım dedi:))))))))))))) yemedik tabiiki...ve oaradan ayrıldık..keseyi gördüğümüz günlerde gazetenin akdeniz ekini elime aldım ve haberi gördüm:) birtek ben değildim yolduğu..orada arkadaşlık kurduğum çok bayan vardı..hepimizin derdi aynıydı..ve tarla satıp gelen bile vardı..ve o adam resmen kasap gibi ameliyat etmişti herkesi..o yaptığı iğneyide sayarsam 1500 tl gibi para verdim..
hayırlı cumalar kızlar rabbim saglıklı sıhatli evlatla sevindirsin insaallah hepimizi.
gülem canım sana bişey soracam ne için ameliyat oldun onu anlamadım birde adetliyken nasıl hamiel olabiliyorsun ve nasıl anlaşıldı oda kafama takıldı şuan hamilemisin onuda merak ediyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?