anladım cnm haklısın olumlu sonuç alan öve öve bitiremiyor. olumsuz olan hep eksi taraflarını söylüyor.
başka birine yönlendirmedi ama şöyle birşey var. laparoskopiyi türkiyeye getiren ilk doktorlardan. bu konuda cok tecrübesi var. şimdi üç kuruştan kaçıyım derken boşu boşuna yaptırmış olmaktanda korkuyorum. yurtdışı eğitim ve tecrübesi çok fazla bu hocanın. dün kayınvalidem le konuştuk onunda komsunun gelini laparoskopi oolmuş şimdi 3.5 aylık hamileymiş. önceden bir düşüğü vardı. ne bileyim öyle duyuncada daha bir cesaretleniyorum. allahtan hayırlısı inş.
anladım cnm haklısın olumlu sonuç alan öve öve bitiremiyor. olumsuz olan hep eksi taraflarını söylüyor.
başka birine yönlendirmedi ama şöyle birşey var. laparoskopiyi türkiyeye getiren ilk doktorlardan. bu konuda cok tecrübesi var. şimdi üç kuruştan kaçıyım derken boşu boşuna yaptırmış olmaktanda korkuyorum. yurtdışı eğitim ve tecrübesi çok fazla bu hocanın. dün kayınvalidem le konuştuk onunda komsunun gelini laparoskopi oolmuş şimdi 3.5 aylık hamileymiş. önceden bir düşüğü vardı. ne bileyim öyle duyuncada daha bir cesaretleniyorum. allahtan hayırlısı inş.
canım bazı yerler embiryo başına alıyor, bazı yerler sabit fiyatı veriyor. embiryo başına 200 civarı diye duymuştum.[/QUO
peki süre olarak bi kıstas varmıki...yaza çok..offffff...
canım bazı yerler embiryo başına alıyor, bazı yerler sabit fiyatı veriyor. embiryo başına 200 civarı diye duymuştum.[/QUO
peki süre olarak bi kıstas varmıki...yaza çok..offffff...
bildiğim kadarıyla merkezle 3 seneye kadar donduruyor.
sen şimdi ne iğnelerine başladın yumurta geliştiricimi yoksa lucrine mi.
kadınalr kulubünü ilk bebek düşünmeye başladığım zamanlar yumurtlama zamanı nasıl hesaplanırı araştırıken keşfetmiştim. bir süre ovülasyon testi kullananlar, ovülasyon hesaplama gibi sitelere takıldım. sonra hamile kalınca 2009 eylül anneleri bölümüne, hafta hafta bebek gelişimi ile ilgili yerlere takıldım. bebeğimi kaybedince malesef bebeğimi kaybettim, düşük yapanlar forumalrında uzun bir süre gezdim. o forumlarda hemen hemen herkes hamile kaldı benim dışımda. sonra aşılama süreci, mayısda aşılama yaptırdım nisanda aşılama yapacaklar topiğine takılmaya başladım, sonra meldi canım mayıs topiğini açtı o topiğe ilk yazanlardan bubuş, ben, gulem olduk sonra başka arkadaşlar katıldı ve 10 ay oldu çoğumuz aynı şekilde hala devam ediyoruz. bir ara 2010 haziran annelerine kısa bir süre bakabildim ama düşük yapınca yine aynı noktaya döndüm. şimdi geldiğimiz nokta tüp bebek şimdide tüp bebek topiklerine bakıyoruz. inşallah son bakmalarımız olur ve bundan sonra hepimiz hamilelik gelişimlerimizi sonrada bebeklerimizi konuşuruz.
laparoskopiyi kesin ol zaten. onda düşünme bence. ben bile doktora gideceğim adet dönemi değilde ara dönemlerde garip ağrıalrım oluyor gerekirse isteyeceğim yapmasını. Recai Papuçcu gatada çalışmış. hala orada devam ediyormu bilmiyorum. laparoskopiyi tanısal amaçlıda yapıyorlar. hiçbir şikayeti olmayan birine bile birkaç denemede olmayınca yapıyorlar.
şu linle bak istersen bubuş
sağol cnm desteğin için kesin kararımı verdim. bu dr umunda bu konuda ne kadar uzman olduğunu okumussundur sende. cok güveniyorum o yüzden. su anda rıdvan ege hastanesinde ayrıca centrum klinik tüp bebek merkezinde. laparoskopiyi yaparken bakıcam yapışıklık yada kan pıhtısı vs. varsa yakıcam dedi. yani tanısal değil de daha cok tedavi amaçlı. sonra 6-7 aya kadar hamilelik oluşur dedi. inşallah allahım yardım et ne olur. cnm haklısın dr a hatırlatmak lazım benim şimdiye kadar gittiğim dr ların hiçbiri adını bile anmadı. işte uzamnını bulmak çok önemli.buda kısmet sanki.
Prof. Dr. Recai PABUCU / Kadn Hastalklar ve Doum - Hakknda - 1 - doktor sitesi.com
inşallah cnm yine olur sağlıklı bir şekilde bu sefer. bir kere olmuş, o bile dediğin gibi mucize.rabbim nasip etsin inş. tekrar. benimde içimde tuhaf bir duygu var.dediğin gibi sanki bu benim çözümüm olacak. cnm desteğin için çok tşk.canım ya işte bende bahsettiğin güzel örneklerden olacaktım az kaldı ama yinede kendi çapında bi mucizeydi benimkide:)) şaka bi yana bence seninde çaren olacak bu operasyon..
sen şimdi ne iğnelerine başladın yumurta geliştiricimi yoksa lucrine mi.
kadınalr kulubünü ilk bebek düşünmeye başladığım zamanlar yumurtlama zamanı nasıl hesaplanırı araştırıken keşfetmiştim. bir süre ovülasyon testi kullananlar, ovülasyon hesaplama gibi sitelere takıldım. sonra hamile kalınca 2009 eylül anneleri bölümüne, hafta hafta bebek gelişimi ile ilgili yerlere takıldım. bebeğimi kaybedince malesef bebeğimi kaybettim, düşük yapanlar forumalrında uzun bir süre gezdim. o forumlarda hemen hemen herkes hamile kaldı benim dışımda. sonra aşılama süreci, mayısda aşılama yaptırdım nisanda aşılama yapacaklar topiğine takılmaya başladım, sonra meldi canım mayıs topiğini açtı o topiğe ilk yazanlardan bubuş, ben, gulem olduk sonra başka arkadaşlar katıldı ve 10 ay oldu çoğumuz aynı şekilde hala devam ediyoruz. bir ara 2010 haziran annelerine kısa bir süre bakabildim ama düşük yapınca yine aynı noktaya döndüm. şimdi geldiğimiz nokta tüp bebek şimdide tüp bebek topiklerine bakıyoruz. inşallah son bakmalarımız olur ve bundan sonra hepimiz hamilelik gelişimlerimizi sonrada bebeklerimizi konuşuruz.
ARENCIM sanirim bana sordun ignelerim GONAL-F ve bugun sadece karnimdan nasil igne yapilcam onu ogretcekler burda kuralmis 2 saatlik egitime gidiyorsun ondan sonra regli ile birlikte baslicam igneleri yapmaya....
Bende cok topik gezdim ARENcim o an durumum neye uyarsa orada buluveriyordum kendimi...benim ilk goz agrim ''temmuz ayinda melegine kavusmak isteyenler''di..bebegim1'ide ordan taniyorum...ben hepimizi hamileleri topiginde hayal ediyorum en kisa zamanda arkadaslar...
gülem canm sen adet oldun mu? yanlış hatırlamıyorsam bu hafta idi, inşallah bebek vardır
gülem canm sen adet oldun mu? yanlış hatırlamıyorsam bu hafta idi, inşallah bebek vardır
uzun süredir bu kadar kişi denk geldik. ne güzel.
ben bu endometriosis midir nedir onu araştırdım da hiç bir dr bunun lafını bile etmedi ultrasonda rahim filminde falan anlaşılmıyormu yaa bunca yıldır bu şiddetli adet sancıları bosunamı cektim bunca yıldır bebeğime bos yeremi hasret kaldım. ayy okudukça sinir oluyorum..
uzun süredir bu kadar kişi denk geldik. ne güzel.
ben bu endometriosis midir nedir onu araştırdım da hiç bir dr bunun lafını bile etmedi ultrasonda rahim filminde falan anlaşılmıyormu yaa bunca yıldır bu şiddetli adet sancıları bosunamı cektim bunca yıldır bebeğime bos yeremi hasret kaldım. ayy okudukça sinir oluyorum..
canım benim keşkeee:)) 26 günde bi oluyorum son zamanlarda..daha var yani..sizlere aklıma takılan bişey sorcam kızlar..7 ocakta adet görmüştüm,sonra 31 ocak akşamı saat 22.30 da falan başladı..yani ilk başlangıcıda lekelenme gibi olurya ertei gün devam etti..şimdi ben 31 ini 1.gün saymalımıyım?doktorlarınız nasıl söylüyo..benim hep karşıma farklı fikirde doktorlar çıktı,iyice karıştı benim gün sayma işim..
gulemciğim ne güzel açıklamışsın endometriozisi.evet bugün kalabalığız,iyi oldu..
bubuşcum bişey hatırlatayım sana,endometrioziste derceler var okumuşsundur. 1.2.3. ve 4. evre diye..bazı kadınların endo su herhangi bir ameliyatta ortaya çıkabilirmiş..yani gebelikle yada ağrıyla değilde atıyorum apandisit operasyonunda kadının endo olduğu görülürmüş....ayrıca evre ile ağrı doğru orantılı olmayabiliyormuş..mesela kadında çok ağrı şikayeti varken başlangıç evresi yani 1.evre olabiliyomuş..yada ağrı yokken bile 4.evre çıkabiliyomuş.endometriozisin yerleştiği yer tüpler olursa eğer çikolata kisti adını alıyo,ve tüplerdeki anormallikleri bile bazen görebiliyolar..ama benim olayımdaki gibi rahim dışında endometriozis oluştuysa laparoskopi dışında teşhis yöntemi yok maalesef..doktorlarda hemen ameliyat yerine denemelerle başlıyolar işe..benim doktorum gibilerde önce operasyon diyolar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?