internette dolaşırken bişey buldum..
arkadaşlar...
SORU : sevda
12.1.2009
mrb doktor hanım benim bugün adetimin 5.günü ve bir kaç gün sonra aşılama yaptırcam. sunu merak ediyorum sabredemedim aşılamadan kaç gün sonra gebelik testi yapılır sizden ögrenmek istiyorum
YANIT : Op.Dr.
Aşılamadan 10 gün sonra kanda gebelik testi yaptırabilirsiniz.
canlarım hepinizi çok seviyorum, dualarınız şu an en fazla ihtiyacım olan şey..hepinizden allah razı olsun.
sabah kanı verdim. şu an kalbim ağzımda bekliyorum.öğleden sonra belli olur dediler.
birde benim dr test için yazdığı kağıtta e2, progestron ve bata hcg yazmış üçününde sonucunu alıcam..
kızzlarr çatlıyorummm
Arkadaslar kanımı verdim sonuc bekliyorum su anda heyecandan midem bulanıyor...
kızlar benimle ilgili içinizde ne his var olumlu olumsuz.. ama doğruyu söyleyinn lütfennn
Kızlar bomba haberi veriyorum hamileyim :)) Beta hcg 324 çıktı.Bugün aşılamada 15. günüm olduğu için doktorumla konuştum çoğul gebelik olabilir dedi.Benden daha çok sevindi:)) 10 gün sonra geldiğinde sayısını da öğreniriz keseyi de görürüz inşallah dedi.Progestan başladım bu ara tedbir amaçlı...Allahım yüzümüzü güldürdü ayaklarım yere basmıyo şu anda...İnşallah sonuna kadar da böyle gider sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi (ya da bebeklerimi :))Darısı inşallah sizlerin başına güzel haberlerinizi bekliyorum...
OLEY OLEY OLEYYYYYYYYYYmafoldumben AY ağlıycam valla
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tebrik ederimmmm ben biliyodummmm size bişey diyimmi inşallah allahın izniyle sırayla yazıcaz bunları
cnm benim allahım bozmasın mutluluğunu yarabbim sağlıkla kucağına versin bebeklerini bence ikiz değerin öyle gösteriyor.
cok şükür ne diyeceğimi bilmiyorummm
öğlen meyve almaya gittim yolda dönerken ezan başladı hepimize dua ettim..
rabbim kabul et yarabbim
hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarma yarabbim
ay nasıl mutlu oldum darısı hepimize
meldiii hadi bi bomba da senden bekliyorummm
manolya cnm şimdi sıra son günlere doğru neler hissettiğinde hadi anlat bakalım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Kızlar bomba haberi veriyorum hamileyim :)) Beta hcg 324 çıktı.Bugün aşılamada 15. günüm olduğu için doktorumla konuştum çoğul gebelik olabilir dedi.Benden daha çok sevindi:)) 10 gün sonra geldiğinde sayısını da öğreniriz keseyi de görürüz inşallah dedi.Progestan başladım bu ara tedbir amaçlı...Allahım yüzümüzü güldürdü ayaklarım yere basmıyo şu anda...İnşallah sonuna kadar da böyle gider sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi (ya da bebeklerimi :))Darısı inşallah sizlerin başına güzel haberlerinizi bekliyorum...
Canım ben az çok anlamıştım zaten gögüslerimde hassaiyet çoktu,sık idrara çıkıyodum,kasıklarımda batma oluyodu ve salı sabah evde test yaptığımda silik de olsa ikinci çizgiyi görmüştüm.Bu ay aslında eşimle kara almıştık gecikmeden test yapmayalım diye ama sabah dayanamadım eşim doktor, sabah eşimle birlikte ben de gittim hastaneye ve kanımı verdim 20 dk. kadar heyecanla bekledik ve sonucu ekranda gördüğümüzde inanamadık hemen doktoruma koştum:)) Dün şehirdışındaydık gezdik tozduk meğer 2 kişi değilmişiz :)))
:teytey:
:lepi:
nasıl sevindim biliyormusun.. gözlerim dolu dolu oldu.
.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sen şimdi hamilesinya tatlım lütfen bize dua et.. hamilelerin duası kabul olur..:Saruboceq:
aşılamanın ilk günden bu yana hislerini yazarmısın..
mesela ben 7. günüm.. hiçbişey hissetmiyorum..
gögüslerimde hiç tık yok .. gerçi adet olmamam yakında hiç olmaz..ama..
kasıklarımda çekilme oluyor arada sırada bir balon var gibi
idrara çıkma var bende ve yorgunum hep ama bu kulandığım progestan hapı yuzunden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?