Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tşk. canım. ama sonuç malesef negatif.

OLSUN GÜZELİM HERŞEY BİZİM İÇİN SEN UMUDUNU YİTİRME O BİR GÜN GELECEK RABBİM BİZDEN DAHA İYİ BİLİYOR O "OL" DESE BİTTİ. BUNLAR BİZLER İÇİN BİR SINAV ALLAH BÜYÜK KEDER VE DERT VERMESİN GÜZELİM. BAK BENİMDE 2,5 YILDIR OLMUYOR HİÇ ALLAHA ŞÜKÜR BİR SEBEP YOK AMA SABIRLA BEKLİYOR UMUD EDİYORUM PSİKOLOJİNİ YÜKSEK TUT GÜÇLÜ OL Kİ BEDENİNDE GÜÇLÜ OLSUN KAFANDA OLSUN BEBİŞİN AMA TAKINTILI OLMA TABİKİ HEP AKLINDA OLACAK DUALARINDA AMA HERGÜN BAŞKA BİRGÜN UMUTLA BAK OLURMU CANIM:teselli:

daha yeni dr aradim bana pazartesi yap testi diyor ,kac defa yaptimi bilse alay eder kesin:))) yani hafta

sonu adetin gelmese meraklan yap dedi bu gun yaptim ne gativ cikti ben kesin yarin yine yapicam offffff

ufffff adetim geldikten sonrada bu testlere verdigim paraya okadar aciyorum ki anlatamam ama sabirim hic kalmamis....((

hey gaybı bilen allahım bana yardım et.. meraktan ortadan 2 ye çatlayacam 7 gün..

ilk 4 gün sancım vardı. şimdi bişey yok
normal herzamanki ben çok yorarsam kendimi adet olacakmışım gibi sancım var..

bide nefes aldığımda bazen içimde alt kanım bişi gıdklar gibi sancı yapıyor..

gögüslerim hiç büyümedi yada göz bebeğim..

ama sen rabbim bu yuvanın bir cana bir minik ele nekadra ihtiyacı olduğunu ve herşeyi nasıl bir anda değiştireceğini biliyorsun..

benim eşim sizelerin eşi gibi hiç destek olmadı aşılama olduğumuda bilmiyor..
sperm tahlili için verdi spermlerini ben spermlerini gizlice kendime aşılattım..

eşim asla bbek istemiyor onlar aşiretler ve 16 kardeşler kardeşlerine kendi bakmış yurtdışına okuma gidinceye kadar.. ve çocuk asla istemiyor... esas istememesinin nedeni belki ailesinin beni asla kabullenmemsi.. ben aileye giren tek yabancı gelinin hemde çok yabancıyım dillerini bilmeyecek kadar.. sadece bir gün aralarında türkçe konuştukları anda duydum sakın çocuk yapma kızı boşamak zor olu çocuk yoksa rahat atarsın diye..

oysa ben ve deli divaneydik.. evleninceye kadar aramızdaki aşk yeryüzünde yoktur..

anneme babama karşı geldim..

3 yılım hergün burnumdan getirldi.. yaşadıkalrımı anlatmak sadece sizleri ve kendimi daha çoook üzer..

eşim aslın zaten istesede normal yolla olmaza sperm hareketliliği düşük... kronik yprgunluk hastası ona vitamin diye 3 yıldır sperm hareketliliğini artırıcı ilaç veriyorum..

işin kötüsü şu bu bebeği ben çoook istiyorum.. eşim belki hiçbir zaman kucağına alıp sevmeyecek bile...

bunu iyi biliyorum..

ama bilmediğim tek bişey var ve beni korkutan..
ya bizim yuvamızı yıkmak için uğraşanlar yuvamı yıkmayı başarırlarsa benim bebeğimi benden alırlar mı bunu bilmiyorum..

ve kararım kesin hamile kaldığım gibi eşimden ayrılacağım.. başka yolum yok. ve o hiçbirzaman bebeğimizi görmeyecek..

ve allahımmm güsell allahım sevdiğim taptığım erkekten lütfen bana onun gibi tarçın kokan bir evlat ver.. çünkü ben onu çoksevdim.. başkası asla olmayacak ve ben bebeğimde yaşatacağım onun adını..

allahım duyyyyyyyy sesimi ve sen şüphesis şah damarımdan daha yakınsın lütfen duy sesimi...

ve bana bir can bir evlat ver...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kaç gündür adet olacakmışım gibi sancım var. ama ne akıntım var ne birşey. şimdi acaba kist mi oldu diyorum.

kısss içimi dağladın inşallah rabbim tarçın kokulu bebeni sana verir ve kocan onu ve seni öyle severki sizi kimse ayıramaz :Saruboceq:
canımsın yaa bende 4.5 ssenelik evliyim bazen eşimle sonum olmaz diye düşünsmde bu bebeği bende çok istiyorum pazartesi aşılamam olacak inşallah bebeklerimzle beraber yuvalarımıza huzur mutluluk gelir tek duam bu....
acab ben bencillikmi yapıyorum diye soruyorum kendime amaanne olmak bizimde hakkımız değilmi mafoldumben rabbbim bu tedavileri bizlere sebep kılar ve bebelerimizle beraber evlerimize huzur doğar :Saruboceq:

eşime daha söylemedim. o da üzülecek şimdi. o belli de etmez duygularını içten içe çok üzülür.

amin...

ama ümidim yok.. çünkü 30 yaşıma kadr başıma hiç güsel bişi gelmedi..
hani allah dediğinde içine kocaman bişi otururya aslan olursun o an..

işte sadece allahhh diye biliyorum..

ben bişey danışmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim kafam karıştı..

gebelik hafta hesaplayıcılar var oaraya adet döneminizi yazıyorsunuz hafta hafta bebeki anlatıyor.

ben adeet tarihimi yazdığımda 2 hafta 6 günlük gebelik diyor..

hafta hafta gebeliğe baktığımda ise tahlilde çıkar diyor..

ama şimdi bu durumda bir eksiklik var ben 7. gün önce aşılama oldum ve daha ayın 20si normal yumurtlama tarihim anlamadım ben bişi..

amin...

ama ümidim yok.. çünkü 30 yaşıma kadr başıma hiç güsel bişi gelmedi..
hani allah dediğinde içine kocaman bişi otururya aslan olursun o an..

işte sadece allahhh diye biliyorum..

ahh dertli arkadasım gözlerim doldu.
allahım su müberak günde duysun sesini.
ama sana bişey diyimmi mucizelere inan. allah sana tarcın kokulu bebeğini verince eşin ne senden ne ondan vazgecer.
benimde ilk basta kabul etmeleri zor oldu. ama şimdi cok seviyorlar. inşallah rabbim sana mucizeni gönderir.
madem seni evlenecek kadar seviyor o zaman yavrunuzuda cok sever.
inan ve dua etmeye devam et.
:1hug::Saruboceq:

meldi ve aren..şimdi size üzülmeyin gibi şeyler saçmalamycam.sadece şunu anlatabilirim;benim ailevi rahatsızlıklarım var ve işe gidemeyecek kadar ağrı yaşıyorum 2 gündür.sonucum için pazartesiyi bekliyorum ve adet olur olmaz bebek için ertelediğim tedavilere geri döneceğim.yani aşılamayı bi daha denememeye karar verdim.ve şu an bebek bile isteyemyorum ağrıdan.bi başka insana muhtaç hale geliyorum ve hastalığımın ilerlediği sinyalleriyle dolu vücudum..o kadar ki hamilelik riskinde bile içilmemesi gereken ilacı hiç düşünmeden içtim bugün.buna muhtaçtım çünkü.ağlamaktan,sancı çekmekten yoruldum,şiştim..ve keşke tek derdim çocuk olsa diyorum..şu an bedenen ağrım olmasaydıda bebek peşinde koşabilecek gücüm olsaydı keşe..ama ben işe gidemiyorum,yataktan kalkamıyorum..bu durum benim psikolojimi ve eşimle ilişkimi çok kötü etkiliyor.evimle ilgilenemiyorum.eğilip yerden bişey alamıyorum..lütfen sadece beden sağlığınız için şükredin..tekrar deneme gücünüz olacak,bekleme dönemindeki heycanı tekrar yaşayacaksınız..ben bekleme keyfi bile yaşayamadım.bi an önce adet olsam diyorum.çok ağırlaştım.sizlere yazamıyorum sık sık..sizin için dua edeceğim..ama lütfen kendinizi sağlıksız hissetmeyin.....

manolya; hayırlı olsun canım..inşallah sapasağlam bi hamilelik geçirirsin ve kucağına alırsın bebeklerini..çok sevindim inan..şu troid olayından dolayı senin başarın benim için çok önemliydi...arada yaz,gelişimlerini..k.i.b.

ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ARKADASIM.
KENDİNE DİKKAT ET ÖNCE SEN SAĞLIKLI OL Kİ SONRA İSTEKLERİNİ YERİNE GETİR.
İNŞALLAH BU AĞRILARIN TEZ ZAMANDA GİDERDE BİRDAHA GELMEZ.
DEDİĞİN GİBİ ÇOK ŞÜKÜRKİ HEPİMİZ SAĞLIKLIYIZ.
KENDİNE İYİ BAK SENDE DUALARIMIZDASIN.:1hug:

İnşallah canım çok teşekkür ederim ben de öyle çok mutluyum Allah bir daha üzüntü vermesin inşallah...Sağlıkla kucağıma alırım da inşllah tiroidin bir engel olmadığını kanıtlamış olurum :))Sen de kendine ii bak darısı başına inşallah...

canım benim çok geçmiş olsun. umarım p.tesi güzel sonuç alırsın bu da sana moral olur ve hastalığını daha kolay atlatırsın inşallah.

gulem kullanıcısından alıntı
meldi ve aren..şimdi size üzülmeyin gibi şeyler saçmalamycam.sadece şunu anlatabilirim;benim ailevi rahatsızlıklarım var ve işe gidemeyecek kadar ağrı yaşıyorum 2 gündür.sonucum için pazartesiyi bekliyorum ve adet olur olmaz bebek için ertelediğim tedavilere geri döneceğim.yani aşılamayı bi daha denememeye karar verdim.ve şu an bebek bile isteyemyorum ağrıdan.bi başka insana muhtaç hale geliyorum ve hastalığımın ilerlediği sinyalleriyle dolu vücudum..o kadar ki hamilelik riskinde bile içilmemesi gereken ilacı hiç düşünmeden içtim bugün.buna muhtaçtım çünkü.ağlamaktan,sancı çekmekten yoruldum,şiştim..ve keşke tek derdim çocuk olsa diyorum..şu an bedenen ağrım olmasaydıda bebek peşinde koşabilecek gücüm olsaydı keşe..ama ben işe gidemiyorum,yataktan kalkamıyorum..bu durum benim psikolojimi ve eşimle ilişkimi çok kötü etkiliyor.evimle ilgilenemiyorum.eğilip yerden bişey alamıyorum..lütfen sadece beden sağlığınız için şükredin..tekrar deneme gücünüz olacak,bekleme dönemindeki heycanı tekrar yaşayacaksınız..ben bekleme keyfi bile yaşayamadım.bi an önce adet olsam diyorum.çok ağırlaştım.sizlere yazamıyorum sık sık..sizin için dua edeceğim..ama lütfen kendinizi sağlıksız hissetmeyin.....

canım benim çok geçmiş olsun. umarım p.tesi güzel sonuç alırsın bu da sana moral olur ve hastalığını daha kolay atlatırsın inşallah.

sağol bubuş cum..artık bebek işini eylüle kadar oluruna bırakacağım.eylülde tüp bebek yaptıralım diyorum.tabii eşim devam edelim diyo ama benim kendime hayrım yok..ağrılara gelince ömür boyu devam edecek bi durum olduğu için sadece hayatımı kolaylaştıracak ilaçlar verilecek...ama bu ilaçlarla asla hamile kalınmamalı.ben bebek işini araya soktum ama olmayacak böyle..tükendiğimi hissediyorum.dediklerimi aklınıza getirin ve şükredin.anne olamamak acı tabii..ama acıyla yaşamak daha zor.ağrısız sızısız günlerimiz olsun,Allah dermansız dert vermesin..

selam
arkadaşlar ben nefes aldığıda içim kayıyor gibi oluyor sanki.. alt karnımda çekilme oluyor

sizede oluyormu?..

canım zaten dr lar hemen aşılam yapmıyorlar yaşın kaç, promlein ne, kaç yıllık evlisin, ne kadar süre ile çocuk istediniz hepsi tedaviyi belirleyen kriterler..

Aynen öyle,önümüzdeki iki ay içinde gebelik oluşmassa aşılama dedi doktor,yalnız 24 de hsg çektiricem gittiğim hastane de çekmiyolarmış başka bir yere yönlendirdiler fiyatları uçmuş normalde 600 ytl ken hastane indirimiyle 350 ytl denildi,kafam karıştı doktorum alanında oldukça iyi ve başarılı hsg için görüntü kalitesi çok önemli dedi yani çektirdiğim yer önemliymiş,ama rakamlar bana çok yüksek geldi,geneli böylemidir bilmiyorum henüz araştırmadım

ben ankarada HRS de çektim 250 ödedim ama aralıkta çektirmiştim aşılamamı da 13 mayısta oldom doktorum yeni film istemedi sadece yumurtalarımı önce takip etti sonra eski filme baktı ..
adettin 3 günü klomen 1 hafta sonra gittim 5 yumurtan var süper gelişmiş.. 2 gün sonra iğneyi vur 36 saat sonra gel dedi..

benim böle oldu bide eski HSG flimim yeterli oldu..

eveet kızlar bıgün daha rahat rahat bilgisayarın başına yeni geçtim. annemlere uğradım yemek yedik, arkadaşımla dışarda birşeyler içtik ve kafamı dağıtmaya düşünmemeye çalıştım.ama aklım hep sizdeydi. nasıl bir bağ oluştu aramızda inanamıyorum sanki yıllardır tanıdığım arkadaşlarım yüzünü bile görmediğimiz insanlar. enteresan birşey bugün bir an önce size yazıp içimi dökmek istedim çünkü biliyorum ki kimse beni sizin kadar anlayamaz. hepiniz çok güzel şeyler yazmışsınız çok mutlu oldum desteğinizden dolayı bir o kadar da duygulandım. çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız..
ama lütfen birbirimizden kopmayalım. bu yolda devam ettiğimiz sürece birbirimiz haberdar edelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…